Θα κάνουμε την ίδια διαδρομή. Τα βελτιωμένα μπροστά, τα νορμάλ πίσω.
Θα υπάρχουν και κανά 2 βελτιωμένα στο 2ο γκρουπ για να βοηθήσουν αν χρειαστεί.
Αν δεν έχουμε κολλήματα (είναι αρκετά πιθανόν γιατί είναι στρωμένο πλέον) θα πάμε όλη την ώρα μαζί.
Αν κολλάνε τα νορμάλ, τότε τα βελτιωμένα θα προχωρήσουν (για να μην βαρεθούν) και θα ξαναβρεθούμε στην 1η στάση, στο πλάτωμα μετά το Σαραντάπηχο.
Αν κολλάνε πολύ και καθυστερούν ακόμα περισσότερο, τότε το 1ο γκρουπ θα προχωρήσει για λίμνη Δασίου (μέσω Καρυας), ενώ το 2ο γκρουπ δεν θα προλάβει να πάει στη λίμνη και θα πάει κατευθείαν στην ταβέρνα.
Σε κάθε περίπτωση θα βρεθούμε όλοι στην ταβέρνα
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ........
Ετσι θα ειναι πιο δικαιο για ολους και θα αποφυγουμε γκρινιες περι διαχωρισμου κτλ.....
Τα κολληματα τα ειχαμε , αν θυμαμαι καλα , σε κομματια που εχουμε αποκλεισει απο την διαδρομη ( πανω απο το Σαρανταπηχο,που θελαμε 150 μετρα στον δρομο που δεν το εδειχνε το GPS,στο 1ο κολλημα του Τακη στην στανη!! ), μετα στριψαμε πιο κατω αριστερα για Σαρανταπηχο ( εκει δεν ξερω αν θα εχουμε θεμα με την γλιτσιασμενη ανηφορα πριν το χωριο) και το δευτερο σημειο ηταν μετα το ποταμι οταν ανεβαιναμε στην δυτικη Ζηρεια που μετα τα 1400 δεν πηγαινε με ΤΙΠΟΤΑ !!
Και αυτο το κομματι το αποκλεισαμε ......
Τα βελτιωμενα δεν τα θελουμε μπροστα ( ετσι και αλλιως θα εχουμε καμμια δεκαρια) αλλα σκουπα πισω μας !!!
Νιωθω πιο σιγουρος να φτασω το αυτοκινητο μου στα ορια και ας κολλησω , αν εχω πισω μου ενα καλυτερο αυτοκινητο για βοηθεια !!!
Οταν ο Γρηγορης προχτες μου εφυγε 1-2 φορες μπροστα και εμενα εγω τελευταιος δεν ενιωθα και πολυ καλα.........
και την Κυριακη μερικα normal θα φτασουν στα ορια τους.....ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ......
Ενα καλο ποταμακι που βλεπω, γιατι να αφαιρεθει απο την εκδρομη? Ειπαμε ολα μεσα!!!!
Τι να φαμε 3.30' τι 4.00'...
Νομιζω οτι το ποταμι μπορουμε να το βγαλουμε ΟΛΟΙ , γιατι εκει που βουλιαξε ο Τακης ηταν το βαθυ σημειο.....
πιο πανω στα 20-30 μετρα ηταν ανετο το περασμα και για να βγουμε στον δρομο μπορουμε να παμε κατω απο την γεφυρα που βγαζει πολυ ομαλα στην ασφαλτο !!! Αν μερικοι θελουν να παιξουν, υπαρχει το βαθυ σημειο και η εξοδος στην ασφαλτο απο το αναχωμα......ΠΑΝΤΩΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOP ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ...... Και νομιζω οτι δεν βγαινουμε και πολυ εκτος πορειας........
Τωρα με τον καιρο , μαλλον θα τον εχουμε συμμαχο στην εκδρομη μας ...
Μεχρι τωρα δειχνει Σ/Κ γεματο ηλιο και υψηλες θερμοκρασιες .......
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ Γ@Μ@ΤΗ (ΑΞΕΧΑΣΤΗ) ΕΚΔΡΟΜΗ ........