Καλησπερα παιδια και απο μενα !!
Εχει περασει μια μερα και αυτα που ζησαμε χτες , ακομα παιζουν στο μυαλο ........
θα ηθελα να πω λιγα περισσοτερα πραγματα για την Κυριακη ,τωρα που επεσε λιγο η αδρεναλινη:
α) αν δεν ειχαμε μαζι μας τα δυο αγωνιστικα αυτοκινητα δυσκολα (ακατορθωτα) θα ανεβαιναμε πανω απο τα 1200 !! Γιναμε ολοι μαγκες ,γιατι παταγαμε στις ροδιες του Τακη !! Οταν μπηκε και δευτερο στη σειρα το vitara, λυθηκε και το προβλημα που ειχαμε με το υψος του Διονυση !! Περισσοτερο μαγκα απο ολους μ΄ εκαναν εμενα , γιατι συνηθως ερχομουν 5 ή 6 στην σειρα , πραγμα που βοηθησε αφανταστα να εχω παντα πατημενο χιονι στα ταλαιπωρημενα απο τον χρονο και τα χιλιομετρα 50-50 λαστιχα μου !!
β) Χρωσταω ενα μεγαλο
ευχαριστω στον Τακη , γιατι στην ανηφορικη λασπωμενη πλαγια πριν απο το χωριο και ξερωντας την κατασταση ελαστικων-βαρους αμαξωματος (βεβαιος εγω οτι δεν θα τα καταφερω), με συμβουλες και δινοντας μου συνεχεια οδηγιες , με βοηθησε να την βγαλω !!! Αυτος το πιστευε , εγω οχι !!
Αυτα τα ακραια ορια σε βοηθουν να καταλαβεις καλυτερα και το αυτοκινητο σου αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο !! ( σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εψαχνα για εναλλακτικη διαδρομη)
γ) σε ολη την διαδρομη χρειαστηκα 2 φορες εξωτερικη βοηθεια (σπρωξιμο απο τα παιδια) ,σε ακριβως ιδια περιπτωση (ανηφορικη αριστερη φουρκετα με χιονι ) !! Την πρωτη φορα ,ειχε δημιουργηθει ενα σκαλοπατακι ακριβως στην στροφη, απο προηγουμενο αυτοκινητο, στην αριστερη ροδα μου που ειχε ως συνεπεια να φρεναρει το αυτοκινητο πριν ολοκληρωσει την στροφη ..........
την δευτερη φορα απλως ξεχαστηκα πανω στην στροφη και εκοψα τις στροφες του κινητηρα, με συνεπεια να φυγει το πισω μερος στο ακαθαρτο μερος στην δεξια μερια της στροφης .......... ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ........

δ) Τωρα ως προς την διαδρομη της Κυριακης 15/3 !!
για να αποφυγουμε τα ασφαλτινα χιλιομετρα της αρχης (25 περιπου) , βρηκα στον χαρτη χωματοδρομους με λιγα χιλιομετρα ασφαλτο . Μπαινουμε κανονικα απο Οικονομεϊκα(απο εκει που μπηκαμε κατω απο την εθνικη)-Μαρμαρα-Παλιοκατουνα-Χρυσανθιο(υπαρχει μετα και επαφη με τον ποταμο Γουλα)-Οαση-Σινεβρο-Περιθωρι
Συνολο 20-22 χιλιομετρα με 5-6 ασφαλτινα !! (Αυτο , γιατι ακουστηκαν παραπονα οτι ηταν πολλα τα ασφαλτινα χλμ για να μπουμε σε χωμα )
ε)Μετα το τελος στο ποταμι ( γνωστο και ως <η βουτια του Τακη>!!!! ) τι θα κανουμε ?? Εκει θα τελειωσουμε ή υπαρχει και συνεχεια ??
ζ) η διαδρομη τελικα θα φτασει στα 1400 ! θα συναντησουμε παλι χιονι που μαλλον με την καλοκαιρια αυτων των ημερων θα εχει γινει παγος !!Αν κρινω απο το δικο μου αυτοκινητο, οι απαιτησεις απο τα αυτοκινητα θα ειναι τουλαχιστον οι κοντες σχεσεις και τα λαστιχα 50-50 !! Αυτο βεβαια ,πιο αρμοδιοι να απαντησουν ειναι οι οργανωτες της εκδρομης ( Απλως το παραθετω , γιατι γραφτηκαν και ερωτηματα ,πως αν κολλησει το κομβοϊ τι κανουμε με τοσααααα αυτοκινητα ????....)
ζ) Αν θελετε , μπορουμε εμεις οι Αθηναιοι που θα ερθουμε στην εκδρομη , να συγκεντρωθουμε στα διοδια της Ελευσινας 1:30 ωρα πριν το ραντεβου που θα δωσουμε στην..........( Ακρατα) ????
Αυτα τα λιγα απο μενα και να με συγχωρειτε αν μπαινω σε οργανωτικα θεματα( να βοηθησω θελω και εγω,μην με παρεξηγησετε) , αλλα θελω να νιωσουν ευχαριστα, ομορφα και διασκεδαστικα ΟΛΟΙ οσοι παρουν μερος στην εκδρομη !!!!!