4/3/09

ε!...εδώ κοντά...

Re: 4/3/09

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Μαρ 06, 2009 11:44 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΩΝ 1000 ΑΡΙ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό ΕΛΕΝΗ » Παρ Μαρ 06, 2009 11:59 pm

mythos έγραψε:
manos έγραψε:2 γιατι ανεβηκε κ ο gmak που δεν μπορουσατε να το πιστεψετε οτι το εκανε......κ η μαρια που της "κολλαγες" συνεχεια......μπραβο κ στους δυο τους.......λοιπον αντε να αλλαξεισ υπογραφη τωρα.....για να δω... :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:

ΜΑΝΟ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ.
ΜΗΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΥ?
ΜΗΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΒΙΤΑΡΑ ΚΑΠΟΥ?
ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥ 8-)

ΜΠΑ ΜΠΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ??? ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ :blob:
ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ mythos ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟ....http://www.4wd-hellas.gr/forum/viewtopi ... ight=#3584
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.....
Υ.Γ.2 ΜΠΡΑΒΟ :clap2: :clap2: ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ VITARA ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΦΥΣΑΕΙ ...ΦΣΣΣ..ΦΣΣ...
Άβαταρ μέλους
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Μαρ 07, 2009 12:04 am

ΒΡΕ ΕΛΕΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ?????????????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό ΕΛΕΝΗ » Σάβ Μαρ 07, 2009 12:47 am

ΞΕΡΩ 'ΓΩ ??? Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ)...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ...ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !! (γίνονται πολλές και συνεχείς εδώ στην άκρη της Ελλάδας....) και το ups μου έχει χαλάσει....(Τα έχασα όλα...άντε να τα ξαναθυμηθώ από την αρχή όταν ήρθε το ρεύμα)!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ,ΔΙΟΤΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ !!! ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ (ήτανε φορτισμένο) ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΟΤΙ "Μ'ΕΦΤΙΑΞΕ" Σ'ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....(η αλήθεια είναι ότι είμαι μπροστά σε ένα pc 12 ώρες το 24ώρο !!!)
Πρέπει να σας αφήσω όμως,διότι παρόλο που το ρεύμα "ήρθε"...η κόρη μου ακόμη κραυγάζει !!!!

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ...... ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!!!
ΤΑ VITARA ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ PAJERO !!!! (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΟΥΝΕΣ ΒΡΕΕΕΕ???)
Άβαταρ μέλους
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Μαρ 07, 2009 12:53 am

:stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Μαρ 07, 2009 1:51 pm

ΕΛΕΝΗ έγραψε:ΤΑ VITARA ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ PAJERO !!!! (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΟΥΝΕΣ ΒΡΕΕΕΕ???)

Που ησουν βρε Ελενη τοσο καιρο?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Μαρ 07, 2009 5:55 pm

ε ρε κομμα που φτιαχτηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drum: :drum: :drum:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Σάβ Μαρ 07, 2009 9:45 pm

Τελικά θα με κάνετε να πάω να πάρω κι εγώ vitara.
Άσε που με τσιγκλάει ο Ηλίας λέγοντάς μου ότι VITARA κάτω από το σπίτι δεν μπαίνει.
Τότε να δω το Δάκη με τρεις γυναίκες εναντίον του.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό ΕΛΕΝΗ » Τρί Μαρ 10, 2009 9:21 pm

G.P. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :!: :!: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ :?: :?: :oops: :oops: :oops: :oops:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ , ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΠΕΣ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ" ....
ΤΑ VITARA ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ :!: :!: :!:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ ...(ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ MYTHOS ??) , ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ... :!: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Μαρ 10, 2009 9:24 pm

ναι ναι..ο μυθος ειναι :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:

δικαιολογιες σου λεει η gp....αμα το παρει αποφαση δεν πα να λεει ο συζυγος βιταρα θα παρει!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες