epicurus έγραψε:xomateros έγραψε:δεν αλλαζω τις αποψεις μου να εισαι σιγουρος γι αυτο
οχι βεβαια εγω παντα αυτο που λεω το υποστηριζω και δεν κανω πισω σε τιποτα !!!!
θεωρησα οτι ετσι ειναι το σωστο , οτι καποιος επρεπε να μιλησει , κανενας δεν μου επεβαλε κατι και δεν μπορει αλλωστε φιλε grek !!!!!
Απευθύνομαι σε εσένα xomateros.
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω μέσα σε λίγες αράδες να αυτοακυρώνεται ο λόγος.
Αυτοαναιρείσαι.
Φάσκεις και αντιφάσκεις.
Από τη στιγμή που δημόσια εκφέρεις λόγο οφείλεις να έχεις και το σθένος να αντιμετωπίσεις τον αντίλογο.
Και πόσο μάλλον από τη στιγμή που πιστεύεις ότι έχεις δίκιο σε όλα όσα λες.
Κι αν ακόμα στην πορεία μια συζήτησης πιστέψεις ότι οι συνθήκες δεν σε ευνοούν, είναι υποχρέωσή σου και τιμή σου να αφήσεις το λόγο σου παρακαταθήκη των σκεψεών σου.
Διότι εκείνο, που προφανώς, δεν έχεις καταλάβει είναι ότι περισσότερο από όλα υποτίμησες, χλεύασες την σκέψη αυτών που, έστω για λίγο χρονικό διάστημα, είχες πείσει.
Αυτά δεν γίνονται!
Εδώ πλέον το συγκεκριμένο θέμα το οποίο συζητείται έρχεται σε δεύτερη μοίρα, διότι η πράξη σου αυτή, να διαγράψεις ο ίδιος τον λόγο που έχεις εκφέρει, αποτελεί πράξη ανίερη, αντίθετη στο διάλογο, στην αγορά, στην ίδια την δημοκρατία.
Φίλτατε, οφείλω να παρατηρήσω ότι η πράξη σου αποτελεί όνειδος για τον τόπο και τον χρόνο.
Λυπάμαι.
Αγαπητε φιλε ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση λυπης την οποια αναφερεις αλλα να ξερεις οτι εγω λυπαμαι ακομα περισσοτερο που ενεπλεξα τον εαυτο μου σε μια ιστορια απο την οποια δεν ειχα να αποκομισω το παραμικρο οφελος περα απο το να υποστηριξω ενα μελος μιας παρεας στην οποια ανηκω και εγω !!!! ο οποιος μεσω αυτου του ποστ δεχοταν υπονοουμενα και χλευη !!!!!! και επειδη στην ζωη μου εχω μαθει να αντιμετωπιζω τις καταστασεις με θαρρος πηρα τον λογο να γραψω καποιες σκεψεις μου και προτασεις προς την παρεα σας με την οποια βεβαια δεν εχω καμια αλλη διαφορα !!!!
τωρα για το οτι σβηστηκαν τα ποστ δεν νομιζω οτι προσεβαλα κανεναν σας και ουτε οτι αυτη η πραξη ακυρωνει την γνωμη μου !!! και την αποψη μου !!!! και πολυ περισσοτερο δεν νομιζω οτι κινδυνευει η δημοκρατια της χωρας μας απο το ταπεινα μου ποστ !!! αγαπητε επικουρε !!!! ελεος!!!!!!!!!
μαθηματα συμπεριφορας και ακεραιοτητας του χαρακτηρα μου αγαπητε θα μου επιτρεψεις να μην δεχομαι απο κανεναν !!!!!!
για το ποιος ειμαι μιλουν οι πραξεις μου εξω στην ζωη!!! στην πραγματικοτητα !!! και οχι κρυμμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο και ενα πληκτρολογιο !!!!!! αλλωστε εχω στη ζωη μου πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω και να προβληματιζομαι απο το αναλωνομαι σε τετοιες καταστασεις !!!!!
Σας ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε για μενα !!!!!!!