xomateros έγραψε:αποφασισα να γραψω για μια ακομα φορα και να ζητησω απο ολους σας να σταματησει η διαπομπευση του ενος αλλα και των ανθρωπων που ειναι διπλα του γιατι ρε παιδια πλεον εχει γινει παρα πολυ ασχημη κατασταση για ολους !!!! ξερω οτι εχετε ιδαιτερο προβλημα μαζι του αλλα δεν νομιζετε οτι επειδη ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι να λυσετε τις διαφορες και οτι σας ενοχλει με πιο αμεσο τροπο !!! δηλαδη να τα πειτε απο κοντα ολοι οσοι εχετε αναμειξη στη ιστορια αυτη και να σταματησει ο ενας και ο αλλος να γραφει πραγματα προσωπικα που ενοχλουν και δημιουργουν παραπερα χαος και αγεφυρωτες διαφορες ??? που στο τελος τελος δημιουργουν αντιπαλα στρατοπεδα οσο και αν λετε οτι δεν συμβαινει κατι τετοιο , δυστυχως στο τελος εκει θα καταληξη η ιστορια αυτη και το σιγουρο ειναι οτι μονο κακο θα κανουμε για ολους μας !!!!! ξερω θα μου πειτε οτι εχει γινει αυτο εχει γινει το αλλο !!! αλλα ετσι ρε παιδια δεν θα γινει τιποτα , ας κανουν και δυο πλευρες υποχωρησεις και ας παραμερισετε εγωισμους και τα λοιπα !!!!! ελπιζω για το καλο της παρεας της πολης μας και το 4χ4 να γινουν δεκτες οι προτασεις μου που πηρα την πρωτοβουλια να κανω μεσα απο το σαιτ του οποιου και ειμαι μελος εστω και με λιγη συμμετοχη σχεδον απο το ξεκινημα του . τωρα αν δεν μπορεσα να σας πεισω για τις προθεσεις μου ειλικρινα λυπαμαι !!!!!
Καλημερα φιλε μου !
Μηπως ξερεις για ποιον γραφω ????? Γιατι ονομα δεν εχω βαλει...ακομα.
Και οι ανθρωποι που ειναι διπλα του τι προβλημα εχουν????
Προσωπικα λοιπον για σενα που γραφεις για να υποστηριξεις τον φιλο σου
(και πολυ καλα κανεις και σεβαστη η αποψη σου) γιατι εγω που εχω πληγει ανεπανορθωτα
να πρεπει να σταματησω να λεω την αποψη μου???????
Εγκυκλοπαιδικα λοιπον το post σου ειναι πολυ καλο αλλα κοιτα......
Θα ερθω ενα βραδυ και θα βαλω φωτια στο αυτοκινητο σου,την επομενη μερα
και την μεθεπομενη θα στειλω στο μαγαζι σου το σδοε,και την εφορια,την
παραπανω θα κανω εγγραφη καταγγελια στο υγειονομικο οτι δεν πληρεις
τους κανονες υγειας και καποια στιγμη που θα σε δω στο δρομο θα παω στο
τμημα και θα σου κανω μηνυση οτι με εβρισες και με χτυπησες και θα βαλω και
10 μαρτυρες (που δεν θα σε γνωριζουν....)
Θα παμε στο δικαστηριο και μετα θα σε βρει καποιος και θα σου πει...ελα μωρε
να τα βρειτε,πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε καντε(οχι κανε) μια υποχωρηση για το καλο της
πολης μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεις να μου πεις τι θα του απαντησεις ????????
Παντως σε τιμα η προσπαθεια και να ξερεις οτι αναγνωριζεται !!!!!!!