25/2/09 Tεταρτη

Ευχές, λουλούδια..... χαιρετισμοί!

Re: 25/2/09 Tεταρτη

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Φεβ 26, 2009 12:34 am

Για συνεννοησου με τον Τακη μην εχεις τιποτα που να χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Φεβ 26, 2009 1:31 am

και εγω κατα τυχη τους βρηκα στην επιστροφη προς βραχνεικα..σταματησα να πω ενα γεια και μου χωσαν την σκουπα στην μαπα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πλακα κανω...οπως τα λεει η μαρια εγιναν τα πραγματα....

και σαφως gp εδω δεν υπαρχουν νεοι και παλιοι...ουτε βετερανοι ουτε νεωπες ουτε τιποτα

ολοι χρειαζομαστε και ολοι πρεπει να προσφερουμε, ωστε να μην γινεται κουραστικο για λιγους και να περναμε ολοι καλα παντα με fun

παντως αυτο με το διχρονο ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Φεβ 26, 2009 1:32 am

εξαλλου ο μανος επινε καφεδακι σττον τακη το βραδακι...οποτε ενημερωθηκε για τα καθεκαστα
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό manos » Πέμ Φεβ 26, 2009 2:12 am

καφεδακι επινα στον τακη το βραδυ αλλα δεν ενημερωθηκα για τιποτα απολυτως....γιατι δεν ηταν καποιος εκει που να ηξερε για τη σημερινη φασινα.....ενημερωθηκα μολις γυρισα κ μπηκα στο forum......απλα ξερετε οτι εγω επειδη δεν δουλευω κ δεν εχω να ασχοληθω με τιποτα μπορειτε αν με παιρνετε τηλ οτι ωρα θελετε για οποιαδηποτε δουλεια,γιατι εγω τις περισσοτερες ωρες καθομαι κ δεν εχω τιποτα να κανω.....κ δεν το λεω μονο σε σενα gmak αλλα σε ολους εδω μεσα.....οπου μπορω με μεγαλη ευχαριστηση να βοηθησω γιατι πανω απο ολα μου αρεσει να βοηθαω γενικα.....και χωρις υπερβολες "πιανει" το χερι μου σε πολλες δουλειες...!!!
Τελευταία επεξεργασία από manos και Πέμ Φεβ 26, 2009 2:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Φεβ 26, 2009 2:21 am

μεινε ησυχος μανο, χαιρομαι γιαυτα που γραφεις διοτι οπως ειπα και νωριτερα λιγο να προσφερουμε ο καθενας σε οτι κανουμε και σχεδιαζουμε δεν γινεται κουραστικο,με αποτελεσμα να περναμε ολοι μας ακομη καλυτερα με τις εκδηλωσεις που κανουμε ...οσο για σημερα το ξαναλεω δεν ηταν για φασινα...απλα τους εκατσε.... :u-:

υγ..ειδα το αυτοκινητο σου την ωρα που πηγαινα πατρα ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Φεβ 26, 2009 2:34 am

manos έγραψε:με μεγαλη ευχαριστηση να βοηθησω γιατι πανω απο ολα μου αρεσει να βοηθαω γενικα.....και χωρις υπερβολες "πιανει" το χερι μου σε πολλες δουλειες...!!!

Βρε Μανο :roll: ....λεγαμε εχτες με την Γαλατια οτι εχουμε πολυ σιδερωμα.....δεν :roll: ....το :roll: ....συζηταμε το θεμα λιγο?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αυριο μετα τις 3.00 στην Λιχουδια,
για περαστε για περαστε,όλοι θα παρετε.....απο μια σκουπα στο χερι!!!
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό skippybi » Πέμ Φεβ 26, 2009 3:04 pm

maria έγραψε:
manos έγραψε:με μεγαλη ευχαριστηση να βοηθησω γιατι πανω απο ολα μου αρεσει να βοηθαω γενικα.....και χωρις υπερβολες "πιανει" το χερι μου σε πολλες δουλειες...!!!

Βρε Μανο :roll: ....λεγαμε εχτες με την Γαλατια οτι εχουμε πολυ σιδερωμα.....δεν :roll: ....το :roll: ....συζηταμε το θεμα λιγο?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αυριο μετα τις 3.00 στην Λιχουδια,
για περαστε για περαστε,όλοι θα παρετε.....απο μια σκουπα στο χερι!!!
:lol: :lol: :lol:

Σιγά βρε Μαρία!!!!!!!!!! τί σίδερο και αηδίες λες του παιδιού.... από πού κι ως που.... σου έχει δώσει τέτοιο θάρρος;;;; έ;;;;; :shock: :shock: :shock: :mrgreen:

ΡΕ ΜΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.... γιατί δε μίλαγες νωρίτερα που έβαφα τη γκαρσονιέρα στον πελεκάνο, έ;;;; :lol: :lol:

και μετά πάλι που μετακόμιζαν τα πεθερικά μου πού ήσουν πάλι, έ;;;;;;;; :lol: :lol:

Τα υπόλοιπα θα στα πώ από κοντά το μεσημέρι!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BMW R850R roadster

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
skippybi

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Πέμ Φεβ 26, 2009 10:09 pm

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μάνο εγώ με τόσες δουλειές δεν προλαβαίνω να τελειώσω.
Άσε που πρέπει να είμαι και online στο 4χ4fun. Κάθε μέρα βάζω δυο πλυντήρια έχουν μαζευτεί πολλά.
Για έλα κατά δω.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες