Μια φορα και εναν καιρο.......

Re: Μια φορα και εναν καιρο.......

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Φεβ 25, 2009 8:55 pm

vagelis έγραψε:Εμεις δεν πρεπει να μαθουμε μηπως μετακομισει καταδωθες;

Φιλτατε vagelis να εισαι σιγουρος πως οταν μετακομισει (που δεν ειναι μακρια η μερα..)
θα ενημερωσω ολα τα site και τα ΜΜΕ τοπικα και πανελλαδικα για να μην την παθει και
καποιος αλλος σαν μερικους απο εμας.( με πρωτο και καλυτερο εμενα) :twisted: :twisted:

Ξερεις τι ειναι να σε παιρνει τηλ.μεσανυχτα τρεξε γιατι κολλησε ο ταδε και εγω δεν μπορω,
δανεισε μου το αμαξι σου να παω Αθηνα γιατι το δικο μου θα σκορπισει,4,30 το πρωι φευγουμε
για Θηβα να δουμε (και βιντεοσκοπησουμε) τον αγωνα,να κανουμε εκδηλωσεις,να κανουμε
αγωνες (το κινητο μου ηρθε 150ε και πρεπει να μου τα πληρωσεις),να κανουμε λαχειοφορους
(εγω εβαλα 450ε δωρο,ολοι οι αλλοι αξιολογα και αυτος....μια αφισα),να,να,να,να,να,να,να
..............................................................................................................
και στην πρωτη δυσκολη να σου λεει:ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΡΕ...ΟΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ.......
ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ
ΠΑΡΑΛΙΑ.
συγνωμη ρε vagelis τα θυμηθηκα και θυμωσα,οταν βρεθουμε θα τα πουμε αναλυτικα!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό xomateros » Τετ Φεβ 25, 2009 11:15 pm

.
Τελευταία επεξεργασία από xomateros και Πέμ Φεβ 26, 2009 7:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
xomateros

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Φεβ 25, 2009 11:45 pm

Aγαπητε Κωστα,δικιο εχεις,μεχρι ενα σημειο όμως.
Στο παρελθον το ειχαμε ξανασυζητησει και ειχαμε συμφωνησει ολοι οτι ετσι ειναι το σωστο και ετσι πραταμε ολοι.
Η πορεια ομως τα αλλαξε ολα.
Απλα μια ερωτηση θελω να κανω, θα μπορεσεις σε παρακαλω πολυ να πληρωσεις τον δικηγορο του mythos,καθως επισης και τα μεροκαματα του παιδιου ,που ετρεχε τοσες μερες να παρει τα αποδεικτικα στοιχεια απο τους μαρτυρες ..που δεν τον ηξεραν ουτε πως ειναι?Και βεβαιως ,ανθρωποι ειμαστε και μπορει να κανουμε λαθη,που ξεπερνιώνται,ομως λαθη που απειλουν την υποληψη και την τσεπη του καθενος....μηπως ειναι παρατραβηγμενα.
Οποτε αυτοι οι ανθρωποι που πληρωνουν τα "λαθη" του ενος ....μηπως εχουν το δικαιωμα να φωναξουν?

Παμε λιγο πιο περα...
Εγω και εσυ εχουμε κατι να μοιρασουμε?ΟΧΙ
Εχουμε γκρινιάξει για κατι?ΟΧΙ
Μου-σου εχω κανει κατι?
Οχι βεβαια.....
Θα ερθεις λοιπον το Σαββατο το βραδυ στο παρτυ μας,ή θα μπορεσεις να περασεις μια βολτα να κερασουμε κατι?
Σε προσκαλω εγω προσωπικα.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό xomateros » Πέμ Φεβ 26, 2009 12:20 am

.
Τελευταία επεξεργασία από xomateros και Πέμ Φεβ 26, 2009 7:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
xomateros

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Φεβ 26, 2009 12:52 am

Μμμμμ!!!!Ποσο ευκολα βγαζεις τα προς το ζην σου σημερα για να νοιωθεις απλα πικρια,αν καποιος κανει λαθος και λειψουν απο την τζεπη σου καποια ευρωπουλακια που δεν σου περισευουν? :roll:
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το θετεις σαν αντιθετα στρατοπεδα?
Που τα ειδες?
Ακουσες ποτε κουβεντα απο κανεναν για κανεναν?
Προσωπικες διαμαχες μεταξυ καποιον με εναν ειναι.
Τι χαος και αγεφυρωτες διαφορες υπαρχουν?
Δεν εχει κανενας μας τιποτα με κανεναν.Απλα καποιοι (και εχουν καθε δικαιωμα) με εναν.
Δηλαδη ο "ενας" ,αντιπροσωπευει μια ομαδα?
Δηλαδη ο "ενας" αποφασιζει για όλους?
Δηλαδη ο "ενας"απαγορευει σε όλους τους υπολοιπους να εχουν σχεσεις με καποιους αλλους που δεν ανηκουν εκει?
Οσο για το ποτο..... ;) την απαντηση την ηξερα και αν δεις γιαυτο σου εγραψα και "αν μπορεσεις".
Απλα ηθελα να σου δωσω να καταλαβεις ,οτι ουτε και εσυ κατα βαθος,ξερεις γιατι πρεπει να απαντησεις ετσι.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Φεβ 26, 2009 1:18 am

maria έγραψε:Μμμμμ!!!!Ποσο ευκολα βγαζεις τα προς το ζην σου σημερα για να νοιωθεις απλα πικρια,αν καποιος κανει λαθος και λειψουν απο την τζεπη σου καποια ευρωπουλακια που δεν σου περισευουν? :roll:
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το θετεις σαν αντιθετα στρατοπεδα?
Που τα ειδες?
Ακουσες ποτε κουβεντα απο κανεναν για κανεναν?
Προσωπικες διαμαχες μεταξυ καποιον με εναν ειναι.
Τι χαος και αγεφυρωτες διαφορες υπαρχουν?
Δεν εχει κανενας μας τιποτα με κανεναν.Απλα καποιοι (και εχουν καθε δικαιωμα) με εναν.
Δηλαδη ο "ενας" ,αντιπροσωπευει μια ομαδα?
Δηλαδη ο "ενας" αποφασιζει για όλους?
Δηλαδη ο "ενας"απαγορευει σε όλους τους υπολοιπους να εχουν σχεσεις με καποιους αλλους που δεν ανηκουν εκει?
Οσο για το ποτο..... ;) την απαντηση την ηξερα και αν δεις γιαυτο σου εγραψα και "αν μπορεσεις".
Απλα ηθελα να σου δωσω να καταλαβεις ,οτι ουτε και εσυ κατα βαθος,ξερεις γιατι πρεπει να απαντησεις ετσι.

συμφωνω και επαυξανω σε οτι ειπε η μαρια...και να επισημανω το εξης με την επιφυλαξη οτι μπορει να μην το εχω δει μιας και σπανια πλεον διαβαζω το φορουμ:

ενα αντιστοιχο ποστ, το εχεις αναρτηση στο φορουμ της λεσχης?διοτι αμφοτερες πλευρες επρεπε να διαβασουν και να σκεφτουν τα γραφομενα σου...συν το οτι μια μονοπλευρη επισημασνη σημαινει οτι απευθυνεται σε αυτους που "φταινε"...και που πρεπει να "συμμορφωθουν". τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω εγω...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Φεβ 26, 2009 10:11 am

xomateros έγραψε:αποφασισα να γραψω για μια ακομα φορα και να ζητησω απο ολους σας να σταματησει η διαπομπευση του ενος αλλα και των ανθρωπων που ειναι διπλα του γιατι ρε παιδια πλεον εχει γινει παρα πολυ ασχημη κατασταση για ολους !!!! ξερω οτι εχετε ιδαιτερο προβλημα μαζι του αλλα δεν νομιζετε οτι επειδη ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι να λυσετε τις διαφορες και οτι σας ενοχλει με πιο αμεσο τροπο !!! δηλαδη να τα πειτε απο κοντα ολοι οσοι εχετε αναμειξη στη ιστορια αυτη και να σταματησει ο ενας και ο αλλος να γραφει πραγματα προσωπικα που ενοχλουν και δημιουργουν παραπερα χαος και αγεφυρωτες διαφορες ??? που στο τελος τελος δημιουργουν αντιπαλα στρατοπεδα οσο και αν λετε οτι δεν συμβαινει κατι τετοιο , δυστυχως στο τελος εκει θα καταληξη η ιστορια αυτη και το σιγουρο ειναι οτι μονο κακο θα κανουμε για ολους μας !!!!! ξερω θα μου πειτε οτι εχει γινει αυτο εχει γινει το αλλο !!! αλλα ετσι ρε παιδια δεν θα γινει τιποτα , ας κανουν και δυο πλευρες υποχωρησεις και ας παραμερισετε εγωισμους και τα λοιπα !!!!! ελπιζω για το καλο της παρεας της πολης μας και το 4χ4 να γινουν δεκτες οι προτασεις μου που πηρα την πρωτοβουλια να κανω μεσα απο το σαιτ του οποιου και ειμαι μελος εστω και με λιγη συμμετοχη σχεδον απο το ξεκινημα του . τωρα αν δεν μπορεσα να σας πεισω για τις προθεσεις μου ειλικρινα λυπαμαι !!!!!

Καλημερα φιλε μου !
Μηπως ξερεις για ποιον γραφω ????? Γιατι ονομα δεν εχω βαλει...ακομα.
Και οι ανθρωποι που ειναι διπλα του τι προβλημα εχουν????
Προσωπικα λοιπον για σενα που γραφεις για να υποστηριξεις τον φιλο σου
(και πολυ καλα κανεις και σεβαστη η αποψη σου) γιατι εγω που εχω πληγει ανεπανορθωτα
να πρεπει να σταματησω να λεω την αποψη μου???????

Εγκυκλοπαιδικα λοιπον το post σου ειναι πολυ καλο αλλα κοιτα......
Θα ερθω ενα βραδυ και θα βαλω φωτια στο αυτοκινητο σου,την επομενη μερα
και την μεθεπομενη θα στειλω στο μαγαζι σου το σδοε,και την εφορια,την
παραπανω θα κανω εγγραφη καταγγελια στο υγειονομικο οτι δεν πληρεις
τους κανονες υγειας και καποια στιγμη που θα σε δω στο δρομο θα παω στο
τμημα και θα σου κανω μηνυση οτι με εβρισες και με χτυπησες και θα βαλω και
10 μαρτυρες (που δεν θα σε γνωριζουν....)
Θα παμε στο δικαστηριο και μετα θα σε βρει καποιος και θα σου πει...ελα μωρε
να τα βρειτε,πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε καντε(οχι κανε) μια υποχωρηση για το καλο της
πολης μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεις να μου πεις τι θα του απαντησεις ????????

Παντως σε τιμα η προσπαθεια και να ξερεις οτι αναγνωριζεται !!!!!!!
grek

Δημοσίευσηαπό xomateros » Πέμ Φεβ 26, 2009 10:26 am

.
Τελευταία επεξεργασία από xomateros και Πέμ Φεβ 26, 2009 7:56 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
xomateros

Δημοσίευσηαπό xomateros » Πέμ Φεβ 26, 2009 10:34 am

.
Τελευταία επεξεργασία από xomateros και Πέμ Φεβ 26, 2009 7:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
xomateros

Δημοσίευσηαπό grek » Πέμ Φεβ 26, 2009 10:41 am

xomateros έγραψε:φιλε grek πρεπει να σου πω οτι μονος μου πηρα την πρωτοβουλια να γραψω και να πω την γνωμη μου
γιατι θεωρω οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και ετσι πρεπει να το αντιμετωπιζουμε ..
τα μου ειπε!! μου εκανε !! του εκανα !! του ειπα !!! δεν βγαζουν πουθενα !!!!

Εγραψα οτι σε τιμα η προσπαθεια και τουλαχιστον εγω βλεπω κατι που μου αρεσει !!!!
Μην αποφευγεις ομως την ερωτηση....θα ηθελα την αποψη σου.

Την ξανακανω λοιπον:
Θα ερθω ενα βραδυ και θα βαλω φωτια στο αυτοκινητο σου,την επομενη μερα
και την μεθεπομενη θα στειλω στο μαγαζι σου το σδοε,και την εφορια,την
παραπανω θα κανω εγγραφη καταγγελια στο υγειονομικο οτι δεν πληρεις
τους κανονες υγειας και καποια στιγμη που θα σε δω στο δρομο θα παω στο
τμημα και θα σου κανω μηνυση οτι με εβρισες και με χτυπησες και θα βαλω και
10 μαρτυρες (που δεν θα σε γνωριζουν....)
Θα παμε στο δικαστηριο και μετα θα σε βρει καποιος και θα σου πει...ελα μωρε
να τα βρειτε,πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε καντε(οχι κανε) μια υποχωρηση για το καλο της
πολης μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεις να μου πεις τι θα του απαντησεις ????????
grek

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες