άν μπορέσω θα περάσω να σας δω αύριο μετά τις 3 και να βοηθήσω,
δεν ήξερα τίποτα για σήμερα και μπορούσα...
Καλό υπόλοιπο και καλή ξεκούραση σε όλους!!!!!!!!!!!!!
BMW R850R roadster
«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια. Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα. Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.» Γιάννης Ρίτσος
Καλά ρε παιδιά γιατί δεν είπατε τίποτα ότι θα πάτε για καθάρισμα να έρθουμε για βοήθεια? Μόνοι σας είσαστε στο 4χ4fun? Εκτός -(συγνώμη αλλά θα το πω γιατι έχω μάθει να τα λέω έξω από τα δόντια)- αν επειδή είσαστε πιο παλιοί θέλετε να το παίξετε διοργανωτές. Ή είμαστε μια παρέα και συμμετέχουμε όλοι όσοι μπορούμε σε όλα ή να τραβηχτούμε στην άκρη και ν 'αφήσουμε τους βετεράνους να μπουν μπροστά σε όλα. Με όλη την ειλικρίνια που διαθέτω τα έχω πάρει και με συγχωρείται αλλά αν ακούσω το παραμικρό παράπονο θα σας τα χώσω άσχημα.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια. Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα. Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.» Γιάννης Ρίτσος
Α!!!!Μην μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου. Και αυριο μερα ειναι. Πηγαμε να το δουμε και επειδη καποιοι ειχαν χρονο ειπαμε να κατσουμε να κανουμε τα χοντρα. Αυριο μετα τις 3.00 θα ειναι τα καλα. Οπότε αυριο να εισαι εκει.....με φαρασια σκουπες ξεσκονιστρες κλπ κλπ.