Μια φορα και εναν καιρο.......

Re: Μια φορα και εναν καιρο.......

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:59 pm

SEBASTA OLA AYTA FILE GRHGORH ALLA NOMIZW OTI DEN AKSIZEI KANENAS KAI TIPOTA TH DIKH SOY HREMIA
GIATI NA ANALWNOMASTE ME TYPOYS SAN KI AYTON?
H ADIAFORIA SKAEI PERISSOTERO TON OPOIODHPOTE.
O KATHENAS APO MAS PISTEYW OTI KSEREI NA KRINEI.
AKOYS BLEPEIS KAI PRATEIS. EIMASTE KALA PERNAME KALA
KAI AS MAS ZHLEYOYN.
MAS DINOYN DYNAMH
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Φεβ 25, 2009 1:50 pm

Αγαπητη μου σεβαστα αυτα που γραφεις αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω για τον συγκεκριμενο
διαφορετικη αποψη.Δεν σκαει με την αδιαφορια αντιθετως αυτη θελει γιατι τοσο καιρο που
δεν ασχολειτο μαζι του κανενας την εβγαζε ως αρχηγος με τον κοπο,τον ιδρωτα και τον μοχθο
των αλλων,ενω τωρα που γραφονται οοοοοοολα....τον εχουν παρει χαμπαρι!!!!!!!!!!!

Και μια και το αναφεραμε : ξερεις τι ειναι να πας 40 χρονων και να καταφερεις να καρφωσεις
τον πεθερο να σου παρει ενα αυτοκινητακι με 1500ε.
Πεντε χρονια το προσπαθει αλλα......δεν...(Ειδε και αποειδε λοιπον ο ανθρωπος απο τα παρακαλια
--ο πεθερος---και εκανε την κινηση.
Αυτος ειναι λοιπον ο ανδρας που αν τυχον και περασει απο καθρεπτη και κανει την αυτοκριτικη
του μονο να βαλει τα κλαματα μπορει........
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Φεβ 25, 2009 1:55 pm

Και είναι για κλάματα πιστεψέ με.
Άν ξέρεις να κρίνεις ανθρώπους μια ώρα μαζί τους είναι ύπεραρκετή για να καταλάβεις τι καπνό φουμάρουν.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Φεβ 25, 2009 1:56 pm

ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ????????????????????
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Φεβ 25, 2009 3:11 pm

Άν ξέρεις να κρίνεις ανθρώπους μια ώρα μαζί τους είναι ύπεραρκετή για να καταλάβεις τι καπνό φουμάρουν.

εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω..προκειται για μια ξεχωριστη περιπτωση που δεν υποκειται στους γνωστους κανονες ανθρωπινης συμπεριφορας, ως εκ τουτου άμεσα εξαπατασε!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Φεβ 25, 2009 3:23 pm

Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε μου αλλά ευτυχώς ως τώρα το έντικτό μου δεν μ'έχει προδώσει, κι εύχομαι να μη με προδ'ωσει ποτέ γιατί θ'απογοητευτώ αφάνταστα.
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Φεβ 25, 2009 3:28 pm

ευτυχως που υπαρχει και το ρητο "καλιο αργα παρα ποτε" ετσι για να διασκεδαζουμε τις εντυπωσεις ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τετ Φεβ 25, 2009 5:48 pm

gmak έγραψε:

εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω..προκειται για μια ξεχωριστη περιπτωση που δεν υποκειται στους γνωστους κανονες ανθρωπινης συμπεριφορας, ως εκ τουτου άμεσα εξαπατασε!

φιλτατε gmak ειναι γεγονος οτι ειναι ξεχωριστη οντοτητα στην πολη μας... :drunk: :drunk:
μονο που ειναι τουλαχιστον για κλωστιες με οσα κατα καιρους κανει.... :angry: :angry:

συνεχώς του φταίνε απίστευτα πράγματα , ακόμα και ανθρώπους που έχει βάλει στο σπίτι του, και έχουν πιει ένα ποτήρι κρασί δεν έχει φραγμούς εκεί που χ@@@ι εκεί πάει και τρώει ...με ανθρώπους που μέχρι πριν μια ώρα τους έφτιαχνε το εγκώμιο του χειροτερου, μετά τους έκανε παρέα και τους εξυψώνει για δικό του όφελος.

ευτυχως για μενα απο την πρωτη στιγμη ημουν σιγουρος για την περιπτωση του και ελαβα της απαιτουμενες αποστασεις.. ;) ;)
και ευτυχως που στην πολη μας πλεον υπαρχει και μια ενναλακτικη για οσους θελουν κατι το διαφορετικο, και η εννοια παρεα δεν ειναι κατι που απλα το χρησιμοποιουμε στα δυσκολα, αλλα ειναι ουσιαστικο για ολους οσους θελουν να λεγονται fun... :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό vagelis » Τετ Φεβ 25, 2009 6:25 pm

Εμεις δεν πρεπει να μαθουμε μηπως μετακομισει καταδωθες;
Νεκροι ολου του κοσμου ενωθειται.
Λαζαρε προδοτη θα πεθανεις.
vagelis

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Φεβ 25, 2009 6:58 pm

Αγαπητέ vageli εγώ δεν μπορώ να σου πω τίποτα
οι αρμόδιοι αν θέλουν ................
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες