Γεια σας με λενε Γιωργο και ειμαι απο πατρα.ειμαι καινουργιος στο site σας.θα ηθελα να ρωτησω αν δεχεσται καινουργια ατομα στην παρεα σας.με ενδιαφερει η εκδρομη που θα κανεται στις 15/3 στα ζηρεια.(ωραια η παρεα σας)ευχαριστω.
Εννοείται!!!! Δεν ήμαστε κανένα κλειστό λόμπυ Ίσα ίσα που χαιρόμαστε να μεγαλώνει η παρέα και να γνωρίζουμε νέα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Πες μας αν θες 2-3 λόγια για εσένα. Τί αμάξι οδηγείς? Κάνεις καιρό off-road?
Καλωσήρθες λοιπόν στην παρέα με τους "ψηλούς" Η εκδρομή στη Ζήρεια στις 15/3 θα έχει εξαιρετικό εδιαφέρον. Σε περιμένουμε! Και σε οποιαδήποτε άλλη εκδρομή ή εκδήλωση του 4x4fun
το ονομα σου?πιστευω να τα καταφερω να ερθω!θα ηθελα να ασχοληθω πιο πολυ με το αθλημα και να γνωρισω καινουργια ατομα και να αποκτησω εμπειριες στην εκτος δρομου οδηγηση.
καλος ηρθες στην παρεα του 4χ4fun που εειμαστε ολοι funny. θα εχεις καλους δασκαλους αλιμονο σου ελπιζω να πινεις κανενα ποτηρακι κρασι γιατι οι υπολυποι ειναι ολοι της κοκα κολας
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
Είσαι στο σωστό μέρος. Χαρά μας να σε γνωρίσουμε σε κάποια συνάντηση-εκδρομή-εκδήλωση πριν ακόμα απ' τις 15/3. Εγώ είμαι ο Διονύσης αλλά αυτά καλύτερα να τα πούμε από κοντά