ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Re: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 23, 2009 12:56 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ταλαιπωρια λένε.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ελένη ξεχασα να σου πω,εχουμε και την G.P. στην παρεα μας.
Δεν παιζεται το κομματι. Μεσα σε όλα ειναι.Δεν κολλωνει σε τιποτα.
Ειναι "Power girl"
Τωρα την ψηνουμε να αρχισει και τους αγωνες.
Αντε ...σιγα σιγα,θα τους ξεπερασουμε.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:00 pm

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:06 pm

MARAKI EYXARISTW GIA TA KALA SOY LOGIA.
OSO GIA TOYS AGWNES PERASA ALLA DYSTYXWS GIA TON HLIA DEN KOLLHSA.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:09 pm

ΔΕΝ ΠΕΙΑΖΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ MANAGER :bow: :bow: :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Δευτ Φεβ 23, 2009 1:15 pm

MPA PROTIMW NA PARAMEINW THEATHS
TON AFHNW STHN KRISH TOY
ETSI KI ALLIWS OTI BGALEI EGW THA TO PARW
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό ΕΛΕΝΗ » Πέμ Μαρ 05, 2009 2:10 am

gmak έγραψε:καλως ωρισες ελενη στην παρεα μας!!
πες μας περισσοτερα για σενα αν θες
ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη και απο κοντα :u-:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :!:
Κατ'αρχάς ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :flowers:
Σόρυ για την προηγούμενη σύντομη απάντηση μου :oops: αλλά βιαζόμουν να φύγω και ήθελα πάρα πολύ ν'απαντήσω...
Τώρα που δεν βιάζομαι όμως...ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ :!: :!:
Είμαι η Ελένη (όπως διαβάζετε) και έχω ένα ΜΑΧΙΜΟ VITARA και ένα ΑΣΤΕΡΙγέννους θυληκού ετών 12 :!: Και λέω ΑΣΤΕΡΙ, διότι αυτό ήταν που με παρακίνησε ν'αγοράσω το μάχιμο και να τρέξω στον 1ο μου αγώνα..
Λατρεύω την οδήγηση και επικεντρώθηκα στο 4Χ4 μετά από πολύ σκέψη !
Με τους αγώνες ασχολούμαι το τελευταίο έτος..Μέχρι τότε ήμουν ένας απλός συνοδηγός..ή γραμματεία..ή θεατής...
Την "αρρώστεια" όμως την είχα κολλήσει από τα 16 μου :!: :!: Σε μια ειδική που έκανα με θεούς και αστέρια (σήμερα) του 4χ4....
Στο πρώτο μου enduro ως συνοδηγός,τα έκανα θάλλασσα :oops: :oops:
Αντί να διαβάζω το road book και να έχω την προσοχή μου στο cb,είχα ανοίξει το ράδιο (ψάχνοντας για αγαπημένα τραγούδια) και απολάμβανα τα δέντρα,τα πουλάκια,το τοπίο γενικά...και μετά τις πρώτες τραμπάλες....το κεφάλι έξω από το παράθυρο (διότι άρχισα τις "εξαγωγές")...ευτυχώς που δεν είχε λάσπη..διότι θ'άλλαζα εθνικότητα και δεν θα το ήξερα... :lol: :lol: :lol:
Έβγαλα τον οδηγό (αστέρι του 4Χ4) τελευταίο :oops: :oops: στην κατηγορία του :oops:
Ο μόνος λόγος που με συγχώρησε (νομίζω..) ήταν ότι σταμάτησα τις εξαγωγές μετά από 20 ώρες... :lol: :lol:
Παρόλα αυτά όμως είπα "καταπληκτική εμπειρία !!! θέλω να το ξανακάνω !!!!" Ως οδηγός βέβαια, διότι με τέτοιο βιογραφικό συνοδηγού...ποιος θα με προτιμούσε ???
Έφτασε λοιπόν ο καιρός που πήρα το VITARA (λατρεμένο αμάξι) και έψαχνα να βρώ άλλη μια τρελάρα γυναίκα σαν κι'εμένα σε σημείο που είχα απογοητευτεί....
Ώσπου ένα απόγευμα εκεί που έκανα περιήγηση στα site βρήκα ένα άρθρο ενός τύπου με θέμα "βοήθεια γυναίκα με φτιαγμένο vitara"..'Ηταν σκέτη πρόκληση και είπα να του απαντήσω (για να γελάσουμε και λίγο..)
Στο site όμως μπήκε και το αγαπημένο μας tetrakinisi mag και έγραψε για την Μαρία του 4x4 fun :!: :!:
Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι..
Τα τελευταία 2 χρόνια κατοικώ μόνιμα στην Κώ, όπου βρήκα μία εξίσου όμορφη τετρακίνητη παρέα (σαν τη δική σας ένα πράγμα ! και λίγο χειρότερα...!!). Μεταξύ μας, με "αναγκάζουν" και κάνω πράγματα "εκτός της φύσεώς μου" και ο διαδικτυακός τόπος της είναι www.4wd-hellas.gr
'Εχουμε συνεργαστεί σαν ομάδες στο παρελθόν μέσω της πανελλαδικής ομάδας βοήθειας 4Χ4 (της οποίας συντονιστής είναι ένα ιδρυτικό μέλος της λέσχης 4Χ4 Κώ και όχι μόνο .....) και συνεχίζουμε....ΚΑΙ
δεν θα σταματήσουμε όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον συνάνθρωπό τους,τις όμορφες ιδέες, την ζωή και.... το 4Χ4 :clap2: :clap2: :clap2:
Αυτά τα ''ολίγα".. είχα να σας πω για αρχή...
Εύχομαι πραγματικά, να σας γνωρίσω και'γω από κοντά.....και
Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα γίνει :!: :!:

Την επομένη που θα ξαναβρώ χρόνο να είστε σίγουροι ότι θα την έχετε "βάψει" πάλι....
Είμαι πολυλογού...Τι να κάνουμε ???
Μέχρι τότε να περνάτε καλά και να είσαστε καλά :!: :!:

Υ.Γ. G.P. Μ'ένει ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ η υπογραφή σου...
Άβαταρ μέλους
ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Πέμ Μαρ 05, 2009 9:17 am

Eλένη γεια σου. Χαίρομαι που ξεπέρασες τις εξαγωγές και θέλησες να παραμείνεις στους αγώνες.
Δυστυχώς εγώ ξεκίνησα ως συνοδηγός στο Ναύπλιο σε πολύ χαλαρό αγώνα και το λάτρεψα χωρίς να χαζεύω τα πουλάκια και τη φύση.
Τι να το κάνω όμως που στον επόμενο αγώνα στην Καλαμάτα όχι μόνο εξαγωγές αλλά τον κόσμο όλο τον είδα ανάποδα.
Ήταν και η τελευταία φορά που με είδαν σε αγώνα ως συνοδηγό.
Τώρα κάνω τον παρατηρητή πετάω και καμιά κοτσάνα πάνω στις συζητήσεις και γελάει μαζί μου όλο το 4χ4fun.
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Υ.Γ. Έπειτα από πέντε παιδιά κι εσύ έτσι θα υπέγραφες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Μαρ 05, 2009 11:13 am

να την "βαφουμε" ελενη....μας αρεσει η πολυλογια..φαινετε αλλωστε :D :D :D :D

οσο για την gp...πραγματικος ηρωας...5 παιδια..και τετοια ενεργητικοτητα.....

και πως να μην ειναι....ειναι το νερο της περιοχης μας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Μαρ 05, 2009 4:27 pm

Ελενη απο οτι καταλαβες και η G.P.την ιδια τρελα κουβαλαει. :lol: :lol: :lol: για καλη μου τυχη.
Εγω επεσα σε οδηγο περιπτωση :mrgreen: στην πρωτη μου επαφη σε αγωνα enduro και ετσι την εβγαλα καθαρη.
Σταματαγαμε να θαυμασουμε το τοπιο :roll: ,να μαζεψουμε χορτα :roll: ,δεν ηθελε να φορεσουμε κρανη στις ειδικες γιατι βαριοταν :lol: ,πιαναμε συζητησεις φιλοσοφικου επιπεδου,προσπαθουσαμε να μην κερδισουμε τον mythos και γενικα ηταν πολυ light η κατασταση.
Eτσι και πολυ καλα πηγαμε στα αποτελεσματα και με πορωσε με τους αγωνες. :heart:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό ΕΛΕΝΗ » Σάβ Μαρ 07, 2009 12:21 am

G.P. έγραψε:Τώρα κάνω τον παρατηρητή πετάω και καμιά κοτσάνα πάνω στις συζητήσεις και γελάει μαζί μου όλο το 4χ4fun.
Υ.Γ. Έπειτα από πέντε παιδιά κι εσύ έτσι θα υπέγραφες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλη G.P. από προηγούμενα αναγραφόμενα έμαθα ότι έχεις 5 παιδιά :!: :!: Ήταν αυτό που μ'εντυπωσίασε σε μια κουβέντα του HLIAS (ο σύζυγος υποθέτω) και δεν κρατήθηκα και του απάντησα (χωρίς να τον γνωρίζω..) :oops: ότι έχω ένα που κάνει για δέκα :!: :!:
Είσαι πράγματι ΗΡΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΗΛΙΚΙΕΣ.....ΚΑΙ...
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ????

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΡΩ..ΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩ..ΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΚΑ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΕΛΕΝΗ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες