ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Φεβ 17, 2009 6:22 pm

μωρεεε...απλα....αυτη η λεξη...εεεε...δεν μου καθεται καλα στο αυτι...την εχω ακουσει και διαβασει πολλες φορες στο παρελθον :D ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 6:24 pm

Σωστα ....δεν τσακωνομαστε για παλιοσιδερα.
:stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Μythos ακους???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 17, 2009 7:54 pm

Ευχαριστω την maria για την απαντηση της ! :flowers:
Ολα οσα εγραψες με καλυψαν πραγματικα !! :bow: :bow: :bow:
Πριν παρω το θαρρος να γινω μελος σας και ακομα περισοτερο να γραψω με το υφος που εγραψα ορισμενα πραγματα ,(υφος που ισως ειναι παρεξηγησημο) , θα ηθελα να ξερεις οτι παρακολουθουσα το forum σας 3-4 μηνες τωρα !!!
Δυστηχως αυτα που γραφω τα εχω συναντησει στις εκδρομες με τις λεσχες παμπολες φορες και ισως ειναι ενας λογος που πια εκει μεσα εχουν μεινει ελαχιστοι ανθρωποι που τις αντιπροσωπευουν!!
Για μενα το ζητουμενο ειναι οσα προανεφερα πιο πανω και αναλυσες καλυτερα εσυ !! :clap: :clap:
Να σκεφτεις την Κυριακη που ειχα προγραμματισει να ερθω μαζι σας , ξυπνησα στις 10 !!(γραφω τους λογους σε πιο πανω σχολιο μου)και παλι ομως μου περασε απο το μυαλο να ερθω να σας βρω ! μιλησε ομως μεσα μου το ρεαλιστικο σεναριο που ελεγε οτι πριν τις 13:00 δεν θα μπορουσα να σας συναντησω στα βουνα και με απετρεψε απο το ταξιδι ! Αλλα το σχεδιο να <λερωσω> το αυτοκινητο δεν αναβληθηκε !! Πηρα τα παιδια μου και τραβηξα για το <βουνο> (Παρνηθα) !! Εκει βρηκα αρκετο χιονι για λιγο παιχνιδακι με τις λακουβες και τα αναχωματα! Βεβαια δεν συγκρινονται ολα αυτα με τις φωτο που ειδα απο την εκδρομη σας !! Μακαρι να ημουν εκει !! Το πιο ωραιο βεβαια στην εκδρομη σας , και πρεπει να εισαστε περηφανοι γι΄αυτο , ειναι το ανοιγμα του δρομου απο τα δεντρα !! εκδρομη και κοινωνικη προσφορα !!ΜΠΡΑΒΟ :clap2: :clap2:
Στην επομενη εκδρομη σας σιγουρα θα ειμαι εκει για να γνωριστουμε απο κοντα !! :party:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 8:08 pm

stakyr έγραψε:Το πιο ωραιο βεβαια στην εκδρομη σας , και πρεπει να εισαστε περηφανοι γι΄αυτο , ειναι το ανοιγμα του δρομου απο τα δεντρα !! εκδρομη και κοινωνικη προσφορα !!ΜΠΡΑΒΟ :clap2: :clap2:
Στην επομενη εκδρομη σας σιγουρα θα ειμαι εκει για να γνωριστουμε απο κοντα !! :party:

Γιααυτο ειμαστε πραγματικα χαρουμενοι.Ηταν ενας δρόμος που ενωνε πολλα χωρια και δυστυχως απο τις φωτιες :cuss: τα καμμενα δεντρα ειχαν σαπισει και ειχαν πεσει και ο δρομος ηταν κλειστος για σχεδον 2 χρονια.
Ασε δε που με ειχαν βαλει,οση ωρα άνοιγαν τον δρομο,
να μαζευω χορτα για να τους φτιαξω χορτοπιτα. :cuss: :cuss: :cuss:
Δηλαδη και τον δρομο ανοιξαμε και γελασαμε και παιξαμε και θα φαμε και χορτοπιτα. ;)
Ελπιζω στην επομενη να εισαι μαζι μας.
Ε!!!! Μεταξυ μας ....μπας και στην Παρνηθα που πηγες ,ειχες κανα κολληματακι? :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Πλακα σου κανω,μην θυμωσεις . :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό HLIAS » Τρί Φεβ 17, 2009 8:47 pm

ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ
ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑ ΟΧΙ
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Τρί Φεβ 17, 2009 9:19 pm

stakyr έγραψε:ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ......... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ............!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !!

ολα καλα ρε stakyr ολα ωραια.

μηπως ομως εχεις καποιο τροπο να βλεπεις την ηλικια μας????
και δεν το λεω απο κακια αλλα η εκφραση σου αυτη ειναι πολυ πολυ επιθετικη.

θα μπορουσαμε ολοι μας να κανουμε κατι αντιστοιχο αλλα οπως ειδες ημαστε ολοι ευγενικοι.( εκτος απο μενα).

θα σε παρακαλουσα οσο μπορω να γινω κατανοητος με το γραπτο λογο, οι εκφρασεις σου να ειναι λιγο καλητερες.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Φεβ 17, 2009 10:07 pm

το θεμα θεωρηται ληξαν...αμφοτεροι δωσαμε εξηγησεις στις παρεξηγησεις.... :u-:

stakyr μετα χαρας στην επομενη εκδρομη να δωσεις το παρων...και απο κοντα και εγω...

γιατι εγω? ρωτα το παλιντιμ.. :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 17, 2009 10:07 pm

ολα καλα ρε stakyr ολα ωραια.

μηπως ομως εχεις καποιο τροπο να βλεπεις την ηλικια μας????
και δεν το λεω απο κακια αλλα η εκφραση σου αυτη ειναι πολυ πολυ επιθετικη.

θα μπορουσαμε ολοι μας να κανουμε κατι αντιστοιχο αλλα οπως ειδες ημαστε ολοι ευγενικοι.( εκτος απο μενα).

θα σε παρακαλουσα οσο μπορω να γινω κατανοητος με το γραπτο λογο, οι εκφρασεις σου να ειναι λιγο καλητερες.

Αγαπητε takisp !!
Νομιζω οτι εξηγησα και μεσα στο κειμενο μου αλλα και στα επομενα που ακολουθησαν οτι ισως μερικοι απο εσας να μην κατανοουν ακριβως αυτα που γραφω !! και ζητησα προκαταβολικα συγνωμη για ενα υφος που θα κανει μερικους να ενοχληθουν !!Αυτο ακριβως εκανα σε ολα τα κειμενα μου !! Δυστηχως ομως αυτο το παραδειγμα μου(ατυχες ισως) ηρθε στο μυαλο στις 01:00 το βραδυ που εγραφα το κειμενο,και διαβαζοντας ολα τα παραπανω σχολια που δημοσιευτηκαν ! Δεν ηταν στις προθεσεις μου να προσβαλω ή να φανω επιθετικος προς κανεναν !! Αν ομως παρεξηγηθηκαν οι προθεσεις μου ,παρε και εσυ το κειμενο μου σαν πλακα που κανετε ο ενας στον αλλο σ΄αυτο το forum !! Ετσι ισως να εξιλεωθω γι΄αυτο το ατοπημα μου στα ματια σου ..... :oops: :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Φεβ 17, 2009 10:09 pm

Ετσι ισως να εξιλεωθω γι΄αυτο το ατοπημα μου στα ματια σου .....

ο μονος τροπος για "εξιλεωση" ειναι μια ωραια εκδρομη με μια κρασοκατανυξη στο τελος :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 10:12 pm

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Και μετα να με σιγονταρεις. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης