ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό pajino » Τρί Φεβ 17, 2009 12:21 pm

stakyr έγραψε:ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ......ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ,ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ.....................ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ <ΟΡΓΩΣΑΤΕ> !!!!!
:fight: :fight:
ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ......... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ............!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ <ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ> ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ .......ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ !!!! ΤΟ 4Χ4 ειναι το μεσον για να περασεις καλα και να απολαυσης με ασφαλεια τις διαδρομες που δεν μπορει να κανει ενα απλο αυτοκινητο !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ !!! Με συγχωρειτε και παλι για το υφος της επιστολης μου

Φίλε stakyr συμφωνώ μαζί σου 100% !!!
Είμαι αυτός που εχθές ζήτησα από τον διαχειριστή να ανοίξει νέο θέμα με τα ''παραλειπόμενα'' έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν τα ''παιδάκια'' , διότι για μένα που δεν κατάφερα να πάω στη συγκεκριμένη βόλτα και ήθελα να διαβάσω για τη βόλτα, μου ήταν ακατόρθωτο να βγάλω νόημα μέσα από τις ''κόντρες'' ....

Ο epicurus πολύ σωστά σου απαντά ότι τα παραπάνω δεν έχουν να κάνουν με το ....μέγεθος αλλά με το πείραγμα 3 έως 5 μελών γνωστών μεταξύ τους που τους διασκεδάζει κάτι τέτοιο...

stakyr έγραψε:....αυτο το ζητημα το εχω κουβεντιασει με παρα πολυ κοσμο που ασχολειτε με το 4Χ4 , και παντα το συμπερασμα για τον απλο οδηγο 4Χ4 .ειναι οτι πρεπει να οδηγουμε για καποιον σκοπο (φυσιολατρεια,οικολογια,ευχαριστηση,περιπετεια,γνωση καινουργιων τοπων και ανθρωπων ) και οχι να μαλωνουμε ποιανου το αυτοκινητο παει πιο ψηλα,πιο μακρυα,πιο γρηγορα.................ουτε ολυμπιονικες να συγκριναμε !!!!

Σε πληροφορώ επίσης ότι όλα αυτά που αναφέρεις ήταν η αρχική σκέψη και ο σκοπός της δημιουργίας του 4χ4fun.gr και αν δεις την ημερομηνία ένταξης μου στο φόρουμ θα καταλάβεις τι εννοώ...

Απλά κάποια παιδιά θέλουν να τη ''λένε'' μεταξύ τους επειδή νομίζουν πως τα ''μπρίκια'' τους είναι καλύτερα από τους ''κουβάδες'' μας και μπλέκουν σε ατέρμονες και κουραστικές, πολλές φορές υποθετικές, συζητήσεις που έχουν και αρνητική εικόνα στο φόρουμ...

Πρέπει όμως να έρθεις σε μία βόλτα μαζί να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει τέτοιο αρνητικό κλίμα μεταξύ μας!
Ίσα-ίσα που θα διασκεδάσεις και θα γελάσεις με τη ψυχή σου !!!! :u-:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 17, 2009 12:34 pm

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας !! :clap2:
Ειναι πολυ ευχαριστο που στο συγκεκριμενο forum βλεπω ανθρωπους που σκεφτονται σωστα πανω σε αυτο το θεμα !!
επειδη αυτη την στιγμη ειμαι στην εργασια μου ,δεν μπορω να δωσω εκταση στην επιστολη μου !!
θα μπορεσω να γραψω περισσοτερα το απογευμα !!
Νομιζω οτι ο προβληματισμος πανω σ αυτο το ζητημα θα οφελησει ολους μας !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Φεβ 17, 2009 12:47 pm

Και εγω ειμαι στην εργασια μου και θα γραψω λιγα.περισσοτερα αργοτερα:το πνευμα και οι λογοι συστασης του φαν ειναι ακριβως οτι εγραψες αγαπητε στακυρ.να περναμε καλα να χαιρoμαστε τα αμαξια μας και το κυριοτερο να μη τα σπαμε.και εγω ειμαι εδω γιαυτους τους λογους.δυστυχως o γραπτος λογος μπορει να δωσει λανθασμένη εικονα διοτι δεν φενονται τα συναισθηματσ.και απο αυτα εχουμε μπολικα εδω.το τελευταιο πραγμα που θα τσακωθουμε εδω ειναι τα αυτοκινητα.
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Φεβ 17, 2009 3:18 pm

η σιωπη μου πρως απαντηση σας :angry: :angry: :angry:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 4:59 pm

CHILLY έγραψε:αμα στο πει κανεισ μπρικι
ρωτα τον αν το δικο του ψηνει καφε :flowers:

chilly μπηκες στο νοημα αμέσως. :lol: :lol:
Αμ !!!! Suzuki δεν εχεις. :u-:
Παει παντου!!!!Εχεις το δικαιωμα.
:bow: :bow: :bow:
Αυτο που ειχε προβλημα στις πλυμνες ειναι το δικό σου?
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 6:01 pm

stakyr έγραψε:Ζηλεψα με αυτα που ειδα !!!! :clap2: :clap2: :clap2:
καταπληκτικες οι φωτο !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! :bow: :bow: :bow:

Stakyr έτσι ακριβως και πραγματικα εχασες που δεν ηρθες να τα δεις απο κοντα.Οι φωτογραφίες δεν μπορουν να αποτυπώσουν τις πραγματικες εικόνες στο έπακρο.

stakyr έγραψε:[b]ΑΛΛΑ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ !![/b
ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ , ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ !! :fight: :fight:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ??? :angry: :

Αυτο θα μου επιτρεψεις ,αλλα θελω να πιστευω οτι το λες επειδη δεν ησουν μαζι και δεν εζησες το κλιμα που υπηρχε.

stakyr έγραψε:ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ......ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ,ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ.....................ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ <ΟΡΓΩΣΑΤΕ> !!!!!
:fight: :fight: :

Το συζητησαμε στην αρχη,αν διαβασες και γιαυτο φτιαξαμε και αυτη την ενοτητα για να μην μπερδευετε ο κοσμος.Οσο για τον ιδιοκτητη,δεν του πειραξαμε απολύτος τιποτα.
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 6:06 pm

stakyr έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!:

το δικό μου βεβαια ....δεν το συζηταμε αυτο. :lol: :lol:

stakyr έγραψε:ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ......... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ............!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !!

Εδω δεν μπορω να σου απαντησω,λογω σωματικης διαπλασης. ;)

stakyr έγραψε:ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ <ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ> ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!

Μαζι μας ερχονται πάντα ενα cherokke liberty του κουτιου ενα pathfinder oλοκαινουργιο,εχει τυχει να ερθει και hammer και cayenne καθως και πολλα αλλα" φυσιολογικα αυτοκινητα" που γυρισαν χωρις το παραμικρο προβλημα και με τους οδηγους τους να ξαναερχονται στις εκδομες μας γιατι περασαν σουπερ και να φερνουν και φίλους τους στην επόμενη. ;)
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 6:13 pm

stakyr έγραψε:ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ .......ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ !!!! ΤΟ 4Χ4 ειναι το μεσον για να περασεις καλα και να απολαυσης με ασφαλεια τις διαδρομες που δεν μπορει να κανει ενα απλο αυτοκινητο !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ !!! Με συγχωρειτε και παλι για το υφος της επιστολης μου , αλλα αυτο το ζητημα το εχω κουβεντιασει με παρα πολυ κοσμο που ασχολειτε με το 4Χ4 , και παντα το συμπερασμα για τον απλο οδηγο 4Χ4 .ειναι οτι πρεπει να οδηγουμε για καποιον σκοπο (φυσιολατρεια,οικολογια,ευχαριστηση,περιπετεια,γνωση καινουργιων τοπων και ανθρωπων ) και οχι να μαλωνουμε ποιανου το αυτοκινητο παει πιο ψηλα,πιο μακρυα,πιο γρηγορα.................ουτε ολυμπιονικες να συγκριναμε !!!!

Οι εκδρομές μας ειναι για όλους.Και για τα καινουργια και για τα παλια αυτοκίνητα.Οσοι θελουν μπορουν να παιξουν ,να γελασουν με τους υπόλοιπους και όσοι δεν θελουν (και καλά κανουν ) να πανε από διαδρομη πολυ απλη ,απλα για όλα οσα ανεφερες.
Ο gor gor πχ,ειναι ενας μεγαλος ανθρωπος που εχει ενα cherokee που ντρεπεσαι να ακουμπήσεις επάνω του,δεν εχει χασει εκδρομη μας.Εχει ερθει παντου και παντα με την γυναικα του,όμως οταν υπαρχει δυσκολία τον βαζουμε να ερθει από πιο υπιο δρομο για σιγουρια.Οσο τα παιδακια παιζουν ,αυτοι καθονται και γελανε μαζί τους.Ολο αυτο που γινεται δεν γινεται ουτε για να εντυπωσιασουμε κανεναν ,ουτε για κοντρα.Αν ερθεις μαζι θα δεις μια παρεα που βοηθαει ο ενας τον αλλον να μαθει το αυτοκινητο του όσο γινεται πιο καλα.
Και αλλο ενα παραδειγμα.
Ο Μανος προχτες έμαθε ότι αν δεν εστριβε στο ανεβασμα που εκανε και δεν το εκοβε,θα ανεβαινε.Δηλαδη ειδε οτι το αυτοκινητο του έχει δυνατοτητες ,απλα δεν ηξερε αυτο το μικρο tips .Τωρα θα ξερει την επομενη. ;) Απεκτησε περισσοτερη εμπειρια. :!:

stakyr έγραψε:Σας παρακαλω απαντηστε μου σ΄αυτο: εγω που εχω ενα ταπεινο Ssangyong Musso , που σιγουρα μερικοι θα το εχουν χαρακτηρισει απο τωρα μπρικι ,μπορω να παρω μερος σε εκδρομες σας ???? Και αν παρω μερος , μηπως μπορω να αποφυγω τον δημοσιο γλευασμο σας στο πρωτο κολλημα μου ???

Και σαν το δικό σου εχει ερθει μαζι μας και δεν ειχε πουθενα προβλημα.
Οσο για τον χλαυασμο ......εχεις διαβασει ποτε να "χλευασουμε"(οπως το σκεφτεσαι εσυ,ισως δικαιολογημενα,γιατι για εμας ειναι πειραξουμε) καποιον που δεν ηθελε? Αυτο γινεται μεταξυ φιλων που ειναι μερα-νυχτα μαζι.
Αλλιως θα ειχαμε παρεξηγηθει. ;)
Στο μαγαζι που πηγαμε μετα για φαγητο,όλοι γελαγαμε και ειμασταν μια παρεα.Ακομα και ατομα που ηταν η πρωτη τους επαφη μαζι μας.Βεβαια δεν μπορω να σε παρεξηγησω ,γιατι δεν εχεις ερθει μαζι ακομα και δεν μπορεις να καταλαβεις το κλιμα.

Παντως πραγματικα θα ηθελα να ερθεις μια φορα...ετσι για δοκιμη και μετα να διαβασω την γνωμη σου για ολα αυτα.
Απο μενα παντως θα εχεις το ελευθερο να πεις ότι θελεις για το δικό μου. Εχω πολυ πιο σοβαρα προβληματα για να θυμωνω.Οχι για παλιοσιδερα. :flowers:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Φεβ 17, 2009 6:19 pm

Οχι για παλιοσιδερα.

αυτοκινητα μαρια, αυτοκινητα....μπρρρρρρ :drunk:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Φεβ 17, 2009 6:20 pm

Δηλαδη του Δακη η κατσαρολα θεωρειται αυτοκινητο? :cuss: :cuss:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: