manos έγραψε:αρχισες τισ δικαιολογιες τωρα για τα λαστιχα που ειχα.....
stakyr έγραψε:Ζηλεψα με αυτα που ειδα !!!!![]()
![]()
![]()
καταπληκτικες οι φωτο !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!![]()
![]()
![]()
[b]ΑΛΛΑ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ !![/b
ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ , ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ !!![]()
![]()
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ???![]()
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ......ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ,ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ.....................ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ <ΟΡΓΩΣΑΤΕ> !!!!!
![]()
![]()
ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ......... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ............!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ <ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ> ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ .......ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ !!!! ΤΟ 4Χ4 ειναι το μεσον για να περασεις καλα και να απολαυσης με ασφαλεια τις διαδρομες που δεν μπορει να κανει ενα απλο αυτοκινητο !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ !!! Με συγχωρειτε και παλι για το υφος της επιστολης μου , αλλα αυτο το ζητημα το εχω κουβεντιασει με παρα πολυ κοσμο που ασχολειτε με το 4Χ4 , και παντα το συμπερασμα για τον απλο οδηγο 4Χ4 .ειναι οτι πρεπει να οδηγουμε για καποιον σκοπο (φυσιολατρεια,οικολογια,ευχαριστηση,περιπετεια,γνωση καινουργιων τοπων και ανθρωπων ) και οχι να μαλωνουμε ποιανου το αυτοκινητο παει πιο ψηλα,πιο μακρυα,πιο γρηγορα.................ουτε ολυμπιονικες να συγκριναμε !!!! Σας παρακαλω απαντηστε μου σ΄αυτο: εγω που εχω ενα ταπεινο Ssangyong Musso , που σιγουρα μερικοι θα το εχουν χαρακτηρισει απο τωρα μπρικι ,μπορω να παρω μερος σε εκδρομες σας ???? Και αν παρω μερος , μηπως μπορω να αποφυγω τον δημοσιο γλευασμο σας στο πρωτο κολλημα μου ???

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης