ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: ΦΟΛΟΗ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό manos » Δευτ Φεβ 16, 2009 5:50 pm

αρχισες τισ δικαιολογιες τωρα για τα λαστιχα που ειχα.....
''Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟΝ...!!!''
Άβαταρ μέλους
manos

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Φεβ 16, 2009 5:53 pm

manos έγραψε:αρχισες τισ δικαιολογιες τωρα για τα λαστιχα που ειχα.....

ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΤΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ.
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 16, 2009 6:14 pm

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ εχω να απαντησο πως και ο νικος αλλα και το σαμουραι πηγαν απο καινουργια πατηματα .....αλλα το σαμουραι ειχε και ARB στο πισω διαφορικο......καταλαβες φιλε palidim???? εγω απλα το εκοψα εκει που κολλησε ο μαννος για να των δω και μετα ειταν δυσκολο να ξεκινησω {με 1870κιλ.μονο το αμαξι!!!!!!}σιγουρα αμα το επερνα ευθεια και ακοπα εβγαινα.αλλα και το δικο σου εργαλειο απαικτο και το rav και οσοι ακολουθσαν με απλα λαστοιχα, τωρα τα υπολοιπα ειναι για να κανουμε χαζουρα σε αυτους που την εχουν αναγκη :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Φεβ 17, 2009 3:11 am

Ζηλεψα με αυτα που ειδα !!!! :clap2: :clap2: :clap2:
καταπληκτικες οι φωτο !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! :bow: :bow: :bow:
[b]ΑΛΛΑ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ !![/b
ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ , ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ !! :fight: :fight:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ??? :angry:
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ......ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ,ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ.....................ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ <ΟΡΓΩΣΑΤΕ> !!!!!
:fight: :fight:
ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ......... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ............!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ <ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ> ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ .......ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ !!!! ΤΟ 4Χ4 ειναι το μεσον για να περασεις καλα και να απολαυσης με ασφαλεια τις διαδρομες που δεν μπορει να κανει ενα απλο αυτοκινητο !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ !!! Με συγχωρειτε και παλι για το υφος της επιστολης μου , αλλα αυτο το ζητημα το εχω κουβεντιασει με παρα πολυ κοσμο που ασχολειτε με το 4Χ4 , και παντα το συμπερασμα για τον απλο οδηγο 4Χ4 .ειναι οτι πρεπει να οδηγουμε για καποιον σκοπο (φυσιολατρεια,οικολογια,ευχαριστηση,περιπετεια,γνωση καινουργιων τοπων και ανθρωπων ) και οχι να μαλωνουμε ποιανου το αυτοκινητο παει πιο ψηλα,πιο μακρυα,πιο γρηγορα.................ουτε ολυμπιονικες να συγκριναμε !!!! Σας παρακαλω απαντηστε μου σ΄αυτο: εγω που εχω ενα ταπεινο Ssangyong Musso , που σιγουρα μερικοι θα το εχουν χαρακτηρισει απο τωρα μπρικι ,μπορω να παρω μερος σε εκδρομες σας ???? Και αν παρω μερος , μηπως μπορω να αποφυγω τον δημοσιο γλευασμο σας στο πρωτο κολλημα μου ???
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό CHILLY » Τρί Φεβ 17, 2009 8:27 am

σημασια εχει να περναμε καλα
και το κολημα εχει τον χαβαλε του
το samurai το δικο μου
το χωνω αρκετα πιστευω δεδομενου οτι ειναι το αμαξι μου απο το 99 που το πειρα καινουριο(εχω απο το 2004 και ενα fiat pand του89 για πιο οικονομικο) και δεν το εχω για χομπι μονο, ειναι το ιχ μου
επιδει πηγαινα πολεσ βολτεσ μονος
εβαλα εργατη μπροσ και μπλοκε πισω

οσο αφορα το χωραφι
ετσι ειναι τα μικρα ελαφρα(αν και το δικο μου απο 950 που ηταν μαμα ειναι 1250 χωρισ τα εξτρα που ειχα κουβαλησει) με λιγουσ ιππους (κατω απο 69) αν παρουν λιγο φορα εχουν περισσοτερεσ πιθανοτητες σε τετοιεσ περιπτωσει και απο καλυτερα σε ιππουσ και ροπεσ κτλ κτλ αλλα βαρια αυτοκινητα
ειναι γεγονοσ οτι δεν μπορεισ να τα εχεισ ολα σε ενα 4χ4
παντωσ το μπλοκε το κουμπωσα στο πανω μεροσ που εκανα μια σταση λιγο πριν βγω στο ισωμα
εγω πιστευω οτι το λαστιχακι που εχω βαλει κανει πολυ καλη δουλεια
ειναι colway c-trax 70-30
και δεν ειναι πολυ φαρδι 195

για τισ δικεσ μου αναγκεσ το samurai ηταν η καλυτερη επιλογη
για τις δουλειεσ τισ βολτεσ μου κτλ κτλ
μην αγχωνεστε και μην κοιτατε τι κανει το ενα και το αλλο αν το αμαξι σας κανει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΤΗΡΙΑ τοτε για σας ειναι το καλυτερο
να πηγαινουμε ομορφεσ τετοιεσ βολτεσ να περναμε καλα
να χερομαστε το αμαξι μασ
την παρεα μασ και να
ξεφευγουμε απο την καθημερηνοτητα
ΤΗΣ ΕΡΗΜΙΑΣ ΓΕΡΑΚΙ
CHILLY

Δημοσίευσηαπό CHILLY » Τρί Φεβ 17, 2009 8:29 am

stakyr έγραψε:Ζηλεψα με αυτα που ειδα !!!! :clap2: :clap2: :clap2:
καταπληκτικες οι φωτο !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! :bow: :bow: :bow:
[b]ΑΛΛΑ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ !![/b
ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ , ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ !! :fight: :fight:
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ??? :angry:
ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ......ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ,ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ.....................ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ <ΟΡΓΩΣΑΤΕ> !!!!!
:fight: :fight:
ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ......... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ............!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ <ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ> ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ .......ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ !!!! ΤΟ 4Χ4 ειναι το μεσον για να περασεις καλα και να απολαυσης με ασφαλεια τις διαδρομες που δεν μπορει να κανει ενα απλο αυτοκινητο !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ !!! Με συγχωρειτε και παλι για το υφος της επιστολης μου , αλλα αυτο το ζητημα το εχω κουβεντιασει με παρα πολυ κοσμο που ασχολειτε με το 4Χ4 , και παντα το συμπερασμα για τον απλο οδηγο 4Χ4 .ειναι οτι πρεπει να οδηγουμε για καποιον σκοπο (φυσιολατρεια,οικολογια,ευχαριστηση,περιπετεια,γνωση καινουργιων τοπων και ανθρωπων ) και οχι να μαλωνουμε ποιανου το αυτοκινητο παει πιο ψηλα,πιο μακρυα,πιο γρηγορα.................ουτε ολυμπιονικες να συγκριναμε !!!! Σας παρακαλω απαντηστε μου σ΄αυτο: εγω που εχω ενα ταπεινο Ssangyong Musso , που σιγουρα μερικοι θα το εχουν χαρακτηρισει απο τωρα μπρικι ,μπορω να παρω μερος σε εκδρομες σας ???? Και αν παρω μερος , μηπως μπορω να αποφυγω τον δημοσιο γλευασμο σας στο πρωτο κολλημα μου ???

αμα στο πει κανεισ μπρικι
ρωτα τον αν το δικο του ψηνει καφε :flowers:
ΤΗΣ ΕΡΗΜΙΑΣ ΓΕΡΑΚΙ
CHILLY

Δημοσίευσηαπό epicurus » Τρί Φεβ 17, 2009 9:31 am

Αγαπητέ φίλε stakyr,
μάλλον δεν μελέτησες τα δεδομένα πριν εκφράσεις την άποψη σου με αυτήν την άδικη, θα μου επιτρέψεις να πω, "επίθεση" προς το φόρουμ και τους ανθρώπους του.
Αλλά ακόμα κι έτσι, είναι δεκτή η άποψή σου εφόσον εξελιχθεί σε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Με την άδειά σου λοιπόν να απαντήσω.

Ανέφερα το ότι δε μελέτησες τα δεδομένα διότι αν περιηγηθείς σε προηγούμενα θέματα των Εκδρομών θα δεις ότι η συγκεκριμένη είναι η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ η οποία εξελίχθηκε σε μία "σκληροπυρηνική" περιήγηση. Και αυτό έγινε όχι με πρόθεση αλλά λόγω των συνθηκών του καιρού και της περιοχής. Με άλλα λόγια δεν γινόταν αλλιώς.
Δυστυχώς τα ποτάμια ήταν λίγο περισσσότερο ξεχυλισμένα από το συνηθισμένο, εκεί που υπό φυσιολογικές συνθήκες το νερό θα έφθανε λίγο παραπάνω από την πλήμνη ενός τροχού.
Όμως ακόμα κι έτσι κανένας δεν εξαναγκάστηκε να περάσει από αυτό το σημείο αφού είχε προβλεφθεί εναλλακτική "ασφαλής" πορεία που ξεπερνούσε το εμπόδιο του ποταμού.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με το χωράφι. Απλώς ήταν ένας "πειραματισμός" μερικών να παρακάμψουν την προαποφασισμένη πορεία. Και το οποίο δεν επετεύχθη πλην ελαχίστων περιπτώσεων. ( αν και έχεις ένα δίκιο περί του οργώματος :oops: ).

Τώρα όσον αφορά στους διαξιφισμούς, νομίζω ότι υπερβάλλεις.
Άλλο πράγμα ο χλευασμός και άλλο το "πείραγμα". Και σου λέω πείραγμα γιατί θα πρέπει να σκεφτείς ότι πολλές κουβέντες που γράφονται σε αυτόν τον τόνο γίνονται μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται καλά και πολύν καιρό. Συνεπώς υπάρχει η οικειότητα για το "κάτι" παραπάνω στον γραπτό λόγο χωρίς να θεωρηθεί προσβλητικό εκ μέρους του συνομιλήτη του ακριβώς διότι τις περισσότερες φορές τους συνδέει φιλία.
Επίσης λάβε υπόψη σου ότι το μεγαλύτερο "πειραχτήρι" εδώ μέσα είναι γυναίκα (αχ maria τι μας κάνεις :lol: :lol: ) και οι περισσότερες αψιμαχίες γίνονται με πρωταγωνίστρια την ίδια. Αυτό και μόνο τα λέει όλα όσον αφορά στο ...μέτρημα.

Κανένας, μα κανένας δεν θα χαρακτήριζε μπρίκι το αυτοκίνητό σου.
Ο υπογράφων τούτη την απάντηση, είναι κάτοχος ενός TERIOS 1300 cc 86hp του 2001.
Σου τονίζω ότι σε καμία περιήγησή μας δεν συνάντησα οποιαδήποτε δυσκολία παρά το εμφανές της έλλειψης δύναμης και κοντών σχέσεων του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Αν το δικό σου είναι "μπρίκι" τότε το δικό μου είναι "κουβάς". :lol:

Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά σε μία από τις επόμενες εξορμήσεις μας, γιατί ΝΑΙ αυτό που έψαχνες, ΕΔΩ το βρήκες. :)
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
epicurus

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Φεβ 17, 2009 10:13 am

Αγαπητε stakyr ετσι οπως εκλαμβανεις τα δρωμενα εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις.
Αν ησουν ομως μαζι θα εβλεπες εναν που ειχε κολησει προσπαθωντας να βρει μια εναλλακτικη
διαδρομη και τρεις τεσσερις αλλους που προσπαθουσαν να φτασουν εκει πειραζοντας ο ενας
τον αλλον.Το τι γελιο επεσε εκει δεν περιγραφετε!!!!!!!!
Το οτι την ιδια ωρα αλλος μαζευε ξυλα και αλλος χορτα σου λεει κατι????
Το οτι γνωριστηκαμε αρκετα καινουργια μελλη???
Το οτι φτιαξαμε μια ζεστη παρεα παλιοι και νεοι??
Οτι στην ταβερνα λυσαξαμε??
Το οτι ανοιξαμε εναν δρομο που ηταν δυο χρονια κλειστος????
Μην μας αδικεις λοιπον με κατι που εισεπραξες και δεν σου αρεσε γιατι αν ησουν μαζι
σιγουρα θα περναγες καλα!!!!!!
Εξαλου κοντα ειναι και οι επομενες και θα μπορεσεις να το διαπιστωσεις μονος σου
και να γνωριστουμε απο κοντα και νομιζω οτι τοτε θα εισπραξεις αλλα πραγματα!!!!!!
Με το καλο να βρεθουμε λοιπον!!!!!!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τρί Φεβ 17, 2009 11:49 am

αΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ DIMITRISS32 ΚΑΙΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΗ ΤΕΝΕΚΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΚΥΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΙΑ FUN ΒΟΛΤΑΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑΜΕΣΑ ΣΟΥ.........................................
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MUSSO ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ 4Χ4 αλλα και να μην ειταν δεν μας ενδιαφερει γιατι ολα πανε παντου...

Αμα παρακολουθησεις παλαιωτερες σηζητησεις θα καταλαβεις γιατιινετε ολη αυτη η καζουρα.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τρί Φεβ 17, 2009 11:54 am

Φίλε stakyr σε περιμένουμε σε κάποια απ' τις επόμενες εκδρομές για να δεις από κοντά ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.
Στις 15 Μαρτίου έχει πολύ ωραία εκδρομή στη Ζήρεια Κορινθίας και επειδή είναι πολλές οι μέρες μέχρι τότε και δεν κρατιέται κανείς, κάτι ψήνεται για πιο νωρίς......
Μείνε συντονισμένος και δεν θα το μετανιώσεις.

PS. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νοιώσεις αμέσως άνετα με την παρέα και δεν πρόκειται να σε θίξει ή να σε προσβάλει κανείς. Τα νεότερα μέλη (είχαμε πολλούς και στην τελευταία εκδρομή) μπορούν να στο επιβεβαιώσουν
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης