ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ?

Re: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ?

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:09 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΟΜΟΡΦΕ.
ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ.
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΣΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΤΟΣΤΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΚΑΙ ΛΕΩ Ο ΑΝΑΚΑΤΟΣΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΙΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ 7 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 6 ΔΕΝ ΥΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΑΓΩΓΗ.
7 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 4 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΑΤΣΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΑΔΙΚΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΩΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΘΩΤΑΝ .
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΓΩΜΕΝΟΣ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΤΟΣΤΡΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΥΧΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.....
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:27 am

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΗΠΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΔΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΟΔΥΚΝΙΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΩΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:33 am

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ....
Δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο.
Larry Flynt, 1942
Μερικές φορές «πλειοψηφία» σημαίνει ότι όλοι οι ηλίθιοι είναι από την ίδια πλευρά.
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:40 am

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!!!!!!!!! :u-: :u-: :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:56 am

mythos έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ....

Καλα εγω συνεχως αναρωτιεμαι που στο καλο βρισκεις τοση υπομονη.
Εγω θα τους ειχα κανει ρομπα αν μου συνεβαινε κατι τετοιο απο την ιδια μερα.
:evil:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Φεβ 16, 2009 11:59 am

mythos έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΟΜΟΡΦΕ.
ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ.
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΣΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΤΟΣΤΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΚΑΙ ΛΕΩ Ο ΑΝΑΚΑΤΟΣΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΙΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ 7 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 6 ΔΕΝ ΥΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΑΓΩΓΗ.
7 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 4 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΑΤΣΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΑΔΙΚΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΩΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΘΩΤΑΝ .
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΓΩΜΕΝΟΣ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΤΟΣΤΡΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΥΧΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Αν περιμενεις συγνωμη απο καποιον που θελει να κανει τον ανδρα (χωρις να ειναι και με αποδειξεις..)
ενω εχει ενα πηρουνι στην πλατη απο τη συμβια του που τον παροτρυνει για το τι θα κανει ατυχησες!!!!
Και αν θυμασαι αν ειχε το θαρος να ζητησει μια συγνωμη (οπως ειχαν αλλοι και τη ζητησαν) τωρα θα ηταν αλλιως τα πραγματα!!!!Και στην κυριολεξια ευτυχως που του εμπηξε το πηρουνι η συμβια του και γλυτωσαμε.
Και που εισαι...τελευταια ξεσπασματα ειναι αυτα...φτανει η ωρα του!!!!!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Φεβ 16, 2009 12:06 pm

maria έγραψε:
mythos έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ....

Καλα εγω συνεχως αναρωτιεμαι που στο καλο βρισκεις τοση υπομονη.
Εγω θα τους ειχα κανει ρομπα αν μου συνεβαινε κατι τετοιο απο την ιδια μερα.
:evil:

ΜΑΡΙΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ.
ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΣΠΟΥΣΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΣΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.
ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ...
Larry Flynt, 1942
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό mythos » Δευτ Φεβ 16, 2009 12:09 pm

grek έγραψε:
Αν περιμενεις συγνωμη απο καποιον που θελει να κανει τον ανδρα (χωρις να ειναι και με αποδειξεις..)
ενω εχει ενα πηρουνι στην πλατη απο τη συμβια του που τον παροτρυνει για το τι θα κανει ατυχησες!!!!
Και αν θυμασαι αν ειχε το θαρος να ζητησει μια συγνωμη (οπως ειχαν αλλοι και τη ζητησαν) τωρα θα ηταν αλλιως τα πραγματα!!!!Και στην κυριολεξια ευτυχως που του εμπηξε το πηρουνι η συμβια του και γλυτωσαμε.
Και που εισαι...τελευταια ξεσπασματα ειναι αυτα...φτανει η ωρα του!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ? ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ? ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ? ΟΥΦ ΟΛΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... :lol: :lol:
Larry Flynt, 1942
Michael W. Smith
Άβαταρ μέλους
mythos

Δημοσίευσηαπό giannis o omorfos » Δευτ Φεβ 16, 2009 7:16 pm

grek έγραψε:
giannis o omorfos έγραψε:τι γινεται ρε παιδια εκει στην πατρα ???? δικαστηρια δικαστηρια ιντργκες !!!!!! πω πω !!!
ετσι χανουμε την ουσια ρε παιδια και την ζωη με τα ωραια της :sorry: :sorry: :sorry:

Σωστα τα γραφεις ρε Γιαννη αλλα πρωτο ποστ μετα απο τεσσερις μηνες και κατευθειαν στο θεμα?????
Να περιμενουμε κατι......η....δεν.....

ποιο θεμα αγαπητε ??? αν θεωρειτε οτι για να εκφρασει καποιος την γνωμη του θα πρεπει να ποσταρει συνεχως η θα πρεπει να βρισκεται συνεχως στην σελιδα σας λυπαμαι πολυ και ζητω συγνωμη που συμμετειχα σε κατι που οντως δεν με αφορα !!!!!!!!! εντελως τυχαια και χωρις κανενα δολο τον οποιο συμφωνα με τα ανωτερω γραφομενα σας σαφως υπονοειτε !!!!!... οσο για το ψευδωνυμο μου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια εκφραση χιουμορ !!!!!!! τωρα αν και αυτο ενοχλει τοτε μαλλον εκανα λαθος που εγινα μελος της παρεας σας !!!
πιστευω και πιστευα οτι εχουμε δικαιωμα ολοι στις δημοκρατιες να εκφερουμε γνωμη και αποψη .
δεν παιζω σε καποιο σηριαλ απλα εχω ενα μικρο τετρακινητο και ασχολουμαι τις λιγες ελευθερες ωρες που εχω με το offroad μονος γιατι βρισκομαι σε απομακρυσμενη περιοχη με λιγοστους ανθρωπους μεγαλης ηλικιας επι το πλειστον !!! αυτα προς ενημερωση του φιλου που με ρωτησε αν ασχολουμαι και με το offroad το οποιο πιστεψτε με ειναι παρα πολυ δυσκολο οταν πηγαινεις μονος αλλα και πολυ διδακτικο διοτι μαθαινεις να ξεπερνας τις δυσκολιες μονος χωρις να στηριζεσαι στην βοηθεια αλλων !!!!!!
δεν γνωριζω κανεναν σας αν και θα ηθελα αλλα λογω της αποστασης ειναι αδυνατον !!!! οσο για την συμμετοχη μου σε αυτο το θεμα εγινε εντελως τυχαια !!!!! αυτα και ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
:oops: :oops: :oops:
giannis o omorfos

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Φεβ 16, 2009 7:30 pm

δεν γνωριζω κανεναν σας αν και θα ηθελα αλλα λογω της αποστασης ειναι αδυνατον !!!!

μιας και το εθιξες απο ποιο μερος εισαι Γιαννη?
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης