GARMIN NUVI 710

Τα πάντα γύρω απο την τεχνολογία.

GARMIN NUVI 710

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Μάιος 26, 2008 12:20 am

Λοιπον οπως εχω αναφερθει, εχω ετο uvi 710...η απορια μου ειναι η εξης και θα ημουνα υποχρεος σε οποιον μου δωσει την λυση...

εχει καταγραφέα ταjειδιου..που σημαινει οτι αποτυπωνω στον χαρτη του υπολογιστη μου που ακριβως πηγα ...τα πιο προηγμενα μοντελα οπως το zumo εχουν την δυνατοτητα να μετατρεπουν την καταγραφη σε νεα πορεια απο το μηχανημα κατευθειαν...εγω αυτην την δυνατοτητα δεν την εχω...ναι μεν εχω την καταγραφη αλλα δεν ξερω πως να την μετατρεψω σε νεα πορεια και να την βαλω στο gps...μπορει καποιος να με βοηθησει...η αποτυπωση της καταγραφης γίνεται στο mapsource της garmin..
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: GARMIN NUVI 710

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 02, 2008 1:54 pm

κανεναςςςςςς???????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Ιουν 02, 2008 2:06 pm

gmak θα είσαι στο γραφείο το απόγευμα? αν είναι να περάσω μια βόλτα να του ρίξω μια ματιά!
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 02, 2008 2:10 pm

acha ατυχια...το εδωσα σημερα εκει που το αγορασα να μου περασει καποιους χαρτες που εσβησα...αυριο θα το εχω στα χερια μου...οποτε το κανονιζουμε, και αν βρουμε λυση τοτε να το γραψουμε κιολας, για να ξερουν και οι υπολοιποι
Τελευταία επεξεργασία από gmak και Δευτ Ιουν 02, 2008 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Ιουν 02, 2008 2:15 pm

οκ... κανένα πρόβλημα, το κανονίζουμε κάποια άλλη φορά
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό petrosh » Δευτ Ιαν 05, 2009 1:22 pm

Θα πρέπει να κατεβάσεις το track που έχεις κάνει στο MapSource (πρόγραμμα της Garmin), που δίδεται δωρεάν με κάποια Garmin αλλά μπορείς να το βρείς νόμιμα ακολουθώντας τις οδηγίες http://www.ppcsg.com/index.php?showtopic=95352
και μετά μπες εδώ http://www.elsinga.net/206.html και διάβασε πως να μετατρέψεις εύκολα το track σε route. Τέλος, με το Mapsource, ανεβάζεις το route αυτό πάλι στο Garmin. Φαίνεται χρονοβόρο αλλά δεν είναι. Τώρα, αν είσαι στο βουνό τέρμα θεού και θες να έχεις έναν τρόπο να βρεις π.χ. το αυτοκίνητό σου μετά από περπάτημα, πριν φύγεις από το αυτοκίνητο, σημείωσε την θέση σου ως ένα waypoint και μετά, από όπου και αν έχεις βρεθεί, κάνε Μετάβαση σ' αυτό το waypoint και θα σε καθοδηγήσει πίσω. Αν δεν ακολουθείς δρομους, μονοπάτια κλπ, αλλά πας ντουγρού μέσα από π.χ. τροπική ζούγκλα, τότε βάλε το GPS να δουλεύει σε off-road mode και όχι αυτοκίνητο.
Φιλικά, Πέτρος.

ΥΓ. Αν κάποια στιγμή το αρχείο current.gpx σου "χτυπήσει" και δεν μπορείς να κάνεις upload στο GPS, τότε επικοινώνησε μαζί μου στο email μου ή: μετανόμασε το current.gpx σε current.xml. Άνοιξέ το στον Inernet Explorer. Βρες το λάθος πατώντας στο κίτρινο τριγωνάκι. Μετανόμασε το αρχείο σε current.txt Άνοιξέ το στο notepad, βρες και σβήσε τον/τους λάθος χαρακτήρες, σώσε το, μετανόμασε το αρχείο σε current.gpx, κάντο upload στο Garmin. Εννοείται ότι έχεις κρατήσει backup του αρχικού.
petrosh

Επιστροφή στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες