acropolis rally

ε!...λίγο πιο πέρα

Re: acropolis rally

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Μάιος 30, 2008 9:50 pm

TAKISP έγραψε:ΝΑΙ. θελουμε να φερεις αλλο ενα ψυγειο.

Έχω ένα 9 ποδών στην κουζίνα, κάνει???
Που να το βρω το ψυγείο τέτοια ώρα......
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιουν 01, 2008 10:07 am

Ξεκινήσαμε 10 άτομα 4,30 την νύχτα με προορισμό τα Λουτράκι.Φτάνοντας εκεί,ο Τάκης εφοδιασμένος με χάρτες από το google και περιοδικά που έδειχναν τις ειδικές μας πήγε σε ένα σημείο από το οποίο μπορούσες να δεις και τις δυο ειδικές του Ακρόπολις.Μπράβο Τάκη για την οργάνωση που σε διακατέχει.Εύγε-εύγε,μας αποστόμωσες.Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που είχε κατασκηνώσει από το προηγούμενο βράδυ και άλλοι που ερχονταν εκείνη τη στιγμή.
Βρήκαμε ένα σημείο με σκιά και βγάλαμε τα τραπεζάκια μας τις καρεκλίτσες μας ,την ψησταριά μας και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε καφέδες μέχρι να περάσει η ώρα για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Καφέ...τι καφέ θέλετε;Κρύο ,ζεστό ...εσπρέσο :roll: :roll: από όλα είχε το μαγαζί,ειχε φροντίσει ο pajerinho να έχουμε απ'όλα.Κάτι να τσιμπήσουμε με τον καφέ μας;Γιούλμπασι!!! Καφέ με ποικιλία, :roll: .το'δα και αυτό!!!
Κάποια στιγμή και ενώ επικρατούσε ησυχία,ξαφνικά άρχισαν σειρήνες,κόρνες,φωνές,ελικόπτερα.Ξεκίναγε η πρώτη ειδική.Καθίσαμε σε ένα σημείο που θα τους βλέπαμε να έρχονται από μια μεγάλη ευθεία και μετά ένα S.
Και έρχετε ο πρώτος (LOEB)....Ακουγες ένα θηρίο να ουρλιάζει και μες απ 'τα δέντρα έβλεπες ένα καπνό από σκόνη να πλησιάζει.Μπαμ-μπαμ περνάει από μπροστά μας και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!!!
Τι δύναμη,τι ταχύτητα,τι οδήγηση είναι αυτή?Πω πω πω,φοβερό θέαμα.
Εικόνα
Τελειώνει η πρώτη ειδική και έχουμε στην διάθεση μας 3 ωρίτσες για να ψήσουμε και να φάμε.Ανάβουμε φωτιά και ξεκινάμε να ψήσουμε τα σουβλάκια.Τι λείπει ,τι λείπει.... Τάκη φερε αλάτι ρίγανη και τα συναφή...ξέρετε παιδιά ...ξέχασα να φέρω!!!! Μάλιστα!!! :roll: Δανειστήκαμε από τους δίπλα,ευτυχώς που υπήρχαν πολλοί που έψηναν.
Καλά Τάκη ,φέρε τότε καμιά μπύρα κάνα αναψυκτικό.Ξέρετε παιδιά...ξέχασα να φέρω. :roll:
Το μόνο που είχε θυμηθεί ήταν οι χάρτες.
Κατα τις 4 ξεκίνησε και πάλι ο αγώνας και κατά τις 7 που τελείωσε πήραμε τον δρόμο για την επιστροφή.
ΕικόναΠεράσαμε πολύ ωραία,είδαμε το Ακρόπολις, που βασικά εγώ δεν περίμενα να είναι τόσο τέλειο,δεν σου έκανε καρδιά να τελειώσει,γελάσαμε όπως πάντα και γυρίσαμε σπίτια μας για να βουλώσουμε τα σιφώνια προσπαθώντας να βγάλουμε την σκόνη από πάνω μας.Μιλάμε για πολυυυυυυυυυυυυ σκόνη!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Κυρ Ιουν 01, 2008 2:21 pm

Γειά σου ρε Μαρία με τις περιγραφές σου....
Περάσαμε πραγματικά πολύ καλά.
Αν και λόγω γάμου (όχι του δικού μου :roll: ) εγκατέλειψα νωρίτερα, μου άρεσε πάρα πολύ.
Έχασα βέβαια τα σουβλάκια, το 2ο πέρασμα της ειδικής και τις παγωμένες μπύρες του takisp :lol: :lol: αλλά τι να κάνουμε!
Στην περιγραφή με κάλυψε η Μαρία.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με τις κορυφαίες στιγμές (τουλάχιστον μέχρι τις 13 που έφυγα).......

Ώρα 6:30 και τ' αγωνιστικά του 4x4fun έχουν πάρει ήδη θέση στην ειδική Πίσσια.... (εντάξει δεν κάναμε πολύ καλό χρόνο αλλά σε αυτό φταίει ο takisp που μας σταμάταγε κάθε 3 και λίγο να δει που πάμε)
Εικόνα
Εικόνα

Ώρα 7 και κάτι: Ο takisp γράφει το 1ο χλμ απ' τα συνολικά 93,5χλμ που έγραψε ανεβοκατεβαίνοντας τις πλαγιές και τις ραχούλες. Οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν πολύ νωρίτερα.....
Εικόνα
Εικόνα

Ώρα 7:30: Επ.... τί έχουμε εδώ........???
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Ώρα 8:00: ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΦΕΣ. ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.....
Εικόνα
Εικόνα

Την ίδια στιγμή λίγο παραπάνω (τί λίγο......). Αναγνωρίζει κανείς τα κατσίκια στα δεξιά της φωτογραφίας....??
Εικόνα
Εικόνα

Ώρα 8:30!!!!!! :o :o (το πρωί έτσι...). pajino επί το έργο!!!! Η Μαρία μάγεψε για άλλη μία φορά με το γιούλμπασι της!!!!
ΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! ΤΙΣ ΜΠΙΡΕΣ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Εικόνα

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα Πυρηνικών Καταστροφών του 4x4fun που ήταν μαζί μας για παν ενδεχόμενο....
Εικόνα
Εικόνα

Και εις άλλα με υγεία.....

PS. Θ' ανέβουν σύντομα και photos στο photogallery. Θα έχει και αγωνιστικά όχι μόνο τις αρχοντομουτσουνάρες μας :mrgreen: :mrgreen:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιουν 01, 2008 3:56 pm

Αμάν πια αυτός ο grek,μας εχει τρελάνει.
Την μια χορηγός του στον αγώνα η ΕΜΑΚ,χτες με την ομάδα πυρηνικών καταστροφών? :roll: :roll:

ps:Τάκη τις μπύρες που έμειναν ,τις έχω εγώ στο σπίτι!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιουν 02, 2008 11:25 am

maria έγραψε:Αμάν πια αυτός ο grek,μας εχει τρελάνει.
Την μια χορηγός του στον αγώνα η ΕΜΑΚ,χτες με την ομάδα πυρηνικών καταστροφών? :roll: :roll:

ps:Τάκη τις μπύρες που έμειναν ,τις έχω εγώ στο σπίτι!

Και που εισαι ακομα Μαρια.Εχε υπομονη και εχουν να δουν τα ματια σου>>>>>>>>> :lol:

ps:Τακη εχω και εγω δυο-τρεις,να στις στειλω? :lol: :lol:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό acha » Δευτ Ιουν 02, 2008 12:16 pm

grek???? είναι αυτές με τις μπύρες????? χαχαχαχα :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό maria » Δευτ Ιουν 02, 2008 12:28 pm

Tάκη...εχτές μου έφεραν ενα cd που λέγετε "Τhe best of WRC"
1.30 ώρα βίντεο,κουράστηκα να βλέπω τούμπες. :D :D :D
Να κανονίσουμε ενα βράδυ να φέρεις μπύρες και να το δούμε!!
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Ιουν 02, 2008 12:30 pm

ολα αυτα που λετε για μενα ειναι ψευδης ανακριβεστατες φημες.

εγω τις εφερα τις μπυρες αλλα μου επεσαν οπως ερχομουν.
εχω και αποδειξεις....
Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό TAKISP » Δευτ Ιουν 02, 2008 12:47 pm

οσο αναφορα για το acropolis τωρα.

τι να πω για αυτους τους οδηγους :?: :?: :?: .
τι να πω για αυτα τα "τερατα" που οδηγουν :?: :?: :?:
τι να πω για αυτη τη "μελωδια" της μηχανης :?: :?: :?:
τι να πω για αυτα τα ονοματα (loeb-solberg-hirvonen-sordo) :?: :?: :?:

οδηγουν σαν απο αλλο πλανητη.
δεν θα πω πολλα ακομα. θα δανειστω λεξεις απο τους ιδιους τους οδηγους για να παρουμε απλα μια πολυ μικρη γευση με τι σκεπτικο οδηγουν.

peter solberg - για να πας γρηγορα πρεπει να μην σηκωνεις το ποδι απο το γκαζι :o :o :o :o

colin mcrae - για να γινεις γρηγορος οδηγος πρεπει τα παντα να ειναι μια ευθεια.δεν υπαρχουν στροφες

daniel sordo - πρεπει να βαλουν το "stop" (τερματισμο) 100 μετρα μετα το "flying" και οχι 50.περασα το flying (τελος ειδικης) FLAT OUT (τερμα γκαζι) και αυτο ειναι επικινδυνο.
για να καταλαβετε τι χιλιομετρα ειναι το flat out.....................

206ΚΜ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o (με τοσα τερματισε την ειδικη)

εν αναμονη του βιντεο. φτιαχνω το μονταζ
ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
TAKISP

Δημοσίευσηαπό pajino » Τρί Ιουν 03, 2008 7:49 pm

Να σας πω και γω τις εντυπώσεις μου από Ακρόπολης αν και λίγο καθυστερημένα λόγω ιστιοπλοϊας και δουλειάς...

Το ότι κατάφερα αρχικά να ξυπνήσω στις 03:15 :o για να είμαι στο ραντεβού στις 04:00 :( είναι τουλάχιστον κατόρθωμα για μένα....

Έφτασα λοιπόν στο ραντεβού και βρίσκω τον pajerinho και τον takisp να πίνουν καφέ , και τους υπόλοιπους στα αυτοκίνητα, τους λέω ''παίρνω έναν καφέ και φύγαμε '' μην αργείς μου λέει ο takis δεν θα προλάβουμε.
-Χρειαζόμαστε τίποτε άλλο νερά κλπ Τάκη;
-ΌοοοΧΙ είμαστε εντάξει έχουμε απ'όλα πα να φύγουμε ρε ^%&^*%$#%#@... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Φτάσαμε στο σημείο λοιπόν κάτι να φτιάξουμε άλλον έναν καφέ, κάτι να τσιμπήσουμε, κάτι να πάμε με τα πόδια να βρούμε που περνάει η πρώτη ειδική (μιας και εκεί που κάτσαμε πέρναγε η δεύτερη) πέρασε η ώρα και έφτασε η ώρα της πρώτης ειδικής.

Περπατήσαμε με τους pajerinho grek konstantino και maria για το σημείο της 1ης ειδικής των Αγ.Θεοδώρων που είχαμε σταμπάρει νωρίτερα ενώ από πάνω μας πέταγαν ελικόπτερα ακούγονταν σειρήνες και όλοι έτρεχαν να πιάσουν μία καλή θέση για να δουν όπως ο Τάκης με τους υπόλοιπους που έδιωξαν τα αγριοκάτσικα για να κάτσουν αυτοί!!! :D :D :D :D :D

Αφού λοιπόν έχουμε σταθεί σε ένα ρέμα, βλέπαμε μία ευθεία 150 - 200m προς το δάσος όπου θα έρχονταν τα αυτοκίνητα και είχε ένα S (κλειστό θα λεγα) μπροστά μας . Δίπλα μας ήταν ένα Land Rover Discovery με δύο κοπελίτσες (πανέξυπνες) της ΕΛΠΑ, οπότε ακούγαμε μέσω του VHF τις εκκινήσεις . Ξεκινάει λοιπόν ο Νο1 Sebastian Loeb ....
και έρχεται!!!!

Ακούγεται κάποια στιγμή το ούρλιαγμα μες στο δάσος και αρχίζει να φαίνεται από τις φουρκέτες που κατέβαινε η σκόνη που άφηνε , οπότε ξαφνικά εμφανίζεται στην ευθεία το κόκκινο μπλε C4 με το Νο1... :shock:

Π Α Ν Ι Κ Ο Σ KAI OMIXΛΗ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , ΤΡΟΜΕΡΟ !!!!!!!! :o :shock: :shock: :o :shock: 8-)
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Έπαθα ήττα όχι μόνο με τον Loeb αλλά με όσους είδα Hirvonen, Solberg, Sordo, ... κλπ , οι άνθρωποι όπως είπε και ο Τάκης τα έχουν όλα ευθεία, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει φρένο, δεν υπάρχει σκέψη, δεν υπάρχει τίποτα !!!!!!

Ε, από εκείνη την ώρα ξεκουράστηκα, ήταν τέλεια παρά την κούραση, την αϋπνία κλπ...

Έμεινα με ευχαρίστηση να δω και την 3η και 4η ειδική !!

Τα υπόλοιπα για τον αδελφό Τάκη και τα κατορθώματά του σας τα είπαν οι υπόλοιποι παραπάνω, μας έκανε τους διακονιάρηδες του Ακρόπολης, ''μήπως έχετε λίγο ρίγανη'' , ''μήπως παίζει κανά λεμόνι παιδιά'' , '' λάδι σας περίσσεψε'' ..... :mrgreen: :mrgreen: :x

Πόσο μου έλειψε μία παγωμένη μπύρα δεν λέγεται, αλλά χαλάλι του μπαγάσα, είναι καλό παιδί και τον αγαπάμε :D ;) εξ άλλου το θέαμα, η παρέα και η κουβέντα υπέρ κάλυψαν τις μπύρες, τις κόλες, τις πορτοκαλάδες την ρίγανη, το λάδι, το αλάτι κλπ!!! :D :lol: :lol: :lol: ;)
Άβαταρ μέλους
pajino

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης