Να σας πω και γω τις εντυπώσεις μου από Ακρόπολης αν και λίγο καθυστερημένα λόγω ιστιοπλοϊας και δουλειάς...
Το ότι κατάφερα αρχικά να ξυπνήσω στις 03:15

για να είμαι στο ραντεβού στις 04:00

είναι τουλάχιστον κατόρθωμα για μένα....
Έφτασα λοιπόν στο ραντεβού και βρίσκω τον pajerinho και τον takisp να πίνουν καφέ , και τους υπόλοιπους στα αυτοκίνητα, τους λέω ''παίρνω έναν καφέ και φύγαμε '' μην αργείς μου λέει ο takis δεν θα προλάβουμε.
-Χρειαζόμαστε τίποτε άλλο νερά κλπ Τάκη;
-ΌοοοΧΙ είμαστε εντάξει έχουμε απ'όλα πα να φύγουμε ρε ^%&^*%$#%#@...
Φτάσαμε στο σημείο λοιπόν κάτι να φτιάξουμε άλλον έναν καφέ, κάτι να τσιμπήσουμε, κάτι να πάμε με τα πόδια να βρούμε που περνάει η πρώτη ειδική (μιας και εκεί που κάτσαμε πέρναγε η δεύτερη) πέρασε η ώρα και έφτασε η ώρα της πρώτης ειδικής.
Περπατήσαμε με τους pajerinho grek konstantino και maria για το σημείο της 1ης ειδικής των Αγ.Θεοδώρων που είχαμε σταμπάρει νωρίτερα ενώ από πάνω μας πέταγαν ελικόπτερα ακούγονταν σειρήνες και όλοι έτρεχαν να πιάσουν μία καλή θέση για να δουν όπως ο Τάκης με τους υπόλοιπους που έδιωξαν τα αγριοκάτσικα για να κάτσουν αυτοί!!!
Αφού λοιπόν έχουμε σταθεί σε ένα ρέμα, βλέπαμε μία ευθεία 150 - 200m προς το δάσος όπου θα έρχονταν τα αυτοκίνητα και είχε ένα S (κλειστό θα λεγα) μπροστά μας . Δίπλα μας ήταν ένα Land Rover Discovery με δύο κοπελίτσες (πανέξυπνες) της ΕΛΠΑ, οπότε ακούγαμε μέσω του VHF τις εκκινήσεις . Ξεκινάει λοιπόν ο Νο1 Sebastian Loeb ....
και έρχεται!!!!
Ακούγεται κάποια στιγμή το ούρλιαγμα μες στο δάσος και αρχίζει να φαίνεται από τις φουρκέτες που κατέβαινε η σκόνη που άφηνε , οπότε ξαφνικά εμφανίζεται στην ευθεία το κόκκινο μπλε C4 με το Νο1...
Π Α Ν Ι Κ Ο Σ KAI OMIXΛΗ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , ΤΡΟΜΕΡΟ !!!!!!!!
Έπαθα ήττα όχι μόνο με τον Loeb αλλά με όσους είδα Hirvonen, Solberg, Sordo, ... κλπ , οι άνθρωποι όπως είπε και ο Τάκης τα έχουν όλα ευθεία, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει φρένο, δεν υπάρχει σκέψη, δεν υπάρχει τίποτα !!!!!!
Ε, από εκείνη την ώρα ξεκουράστηκα, ήταν τέλεια παρά την κούραση, την αϋπνία κλπ...
Έμεινα με ευχαρίστηση να δω και την 3η και 4η ειδική !!
Τα υπόλοιπα για τον αδελφό Τάκη και τα κατορθώματά του σας τα είπαν οι υπόλοιποι παραπάνω, μας έκανε τους διακονιάρηδες του Ακρόπολης, ''μήπως έχετε λίγο ρίγανη'' , ''μήπως παίζει κανά λεμόνι παιδιά'' , '' λάδι σας περίσσεψε'' .....
Πόσο μου έλειψε μία παγωμένη μπύρα δεν λέγεται, αλλά χαλάλι του μπαγάσα, είναι καλό παιδί και τον αγαπάμε

εξ άλλου το θέαμα, η παρέα και η κουβέντα υπέρ κάλυψαν τις μπύρες, τις κόλες, τις πορτοκαλάδες την ρίγανη, το λάδι, το αλάτι κλπ!!!