Σάββατο πρωί. Συνάντηση με τους Αθηναίους στην έξοδο της εθνικής οδού για Παύλιανη, ακριβώς στις 10:30. Όταν λέμε ακριβώς, πραγματικά ακριβώς!! Τέτοιο ραντεβού είχα καιρό να δω....

Μπήκαμε γρήγορα στο χώμα και φτάσαμε σ' ένα σημείο με φοβερή λάσπη πυλό, που δεν το συμπάθησα καθόλου (ούτε και αυτό με συμπάθησε....

)

Βγήκαμε άσφαλτο και κάτσαμε για καφέ-γλυκό στο πολύ οργανωμένο και πανέμορφο καταφύγιο της περιοχής.

Ξαναμπήκαμε χώμα και μετά από ωραία διαδρομή φτάσαμε πάνω απ' τον Αθ. Διάκο, στη βρύση που φτύνει

(1350μ υψόμετρο)

Κάναμε μια κυκλική βόλτα προς Μαυρολιθάρι και αφού περάσαμε 2-3 φορές το ποτάμι (ο Μόρνος δεν ήταν αυτός Βαγγέλη?) φτάσαμε κατά τις 16:00 στο ξενοδοχείο στον Αθ. Διάκο.

Κατά τις 21:00 έφτασαν και οι υπόλοιποι Πατρινοί και ο Τάσος από Αθήνα και έγινε το σχετικό τσιμπούσι!!!! (ορισμένοι βέβαια έπιναν και έτρωγαν απ' τις 17:00

)

Για τη διαδρομή της Κυριακής τί να πω....? Εξαιρετική!!! Καμια 80αρια χλμ χώμα ή μάλλον λάσπη.....
Φωτογραφίες δεν τράβηξα πολλές γιατί έπρεπε να έχω τα χέρια μου συνεχώς στο τιμόνι. Θα σας δείξω όμως 2 απ' το highlight της εκδρομής (για εμένα) που δεν είναι άλλο απ' τις Δρακόλιμνες όπου βρήκαμε και κάμποσα δρακάκια