manos έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ???ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!
Μανο η Βουκεβιλ ειναι πεζόδρομος που ενωνει τη Μαιζωνος με την Κορινθου και ειναι καπου κοντα στο Αρσακειο και στο ταχυδρομειο.Το μαγαζι ειναι περιπου στο κεντρο της Βουκεβιλ.
grek έγραψε:Δεν ειχαμε κανονισει τιποτε για την Τριτη γιατι μολις εγραψα για την συναντηση
μπηκε ο Δακης οπως ακριβως και εσυ και ειπε καντε το αλλη μερα γιατι δεν μπορω.
Και αν δεν κανω λαθος εγραψε και ο Ντινος αργοτερα οτι δεν συμφωνουσε με το μερος.
Και δεν υπηρξε καμμια αλλη αναφορα.
Τωρα για τα χθεσινα αν τα ειχες καταλαβει ορθως και σου εγραφαν για την πρωτη Δευτερα
του μηνα θα ελεγες : εγω παιδια δεν μπορω γιατι θα περαβρεθω στην αυριανη συναντηση.
gmak έγραψε:...ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ..
grek έγραψε:Δεν ειχαμε κανονισει τιποτε για την Τριτη γιατι μολις εγραψα για την συναντηση
μπηκε ο Δακης οπως ακριβως και εσυ και ειπε καντε το αλλη μερα γιατι δεν μπορω.
Και αν δεν κανω λαθος εγραψε και ο Ντινος αργοτερα οτι δεν συμφωνουσε με το μερος.
Και δεν υπηρξε καμμια αλλη αναφορα.
Τωρα για τα χθεσινα αν τα ειχες καταλαβει ορθως και σου εγραφαν για την πρωτη Δευτερα
του μηνα θα ελεγες : εγω παιδια δεν μπορω γιατι θα περαβρεθω στην αυριανη συναντηση.
gmak:θα συναντιομασταν και δευτερα και τριτη?
Ναι, κακο ειναι????
gmak:εγω πολυ απλα ειπα την γνωμη μου και αν τελικα συναντισασταν δεν θα ερχομουν διοτι ειχα τακτοποιησει τις υποχρεωσεις μου για την τριτη..που ειναι το θεμα τελικα????????και αλλες φορες δεν εχω ερθει..
Δεν ειπες ακριβως ετσι.
Για την ακριβεια η απαντηση σου ηταν μονολεκτικη :ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ?
Και σου τονιζω παλι την ενοτητα που γραφουμε:ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
grek έγραψε:manos έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ???ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!
Μανο η Πουκεβιλ ειναι το στενακι που περνα ακριβως διπλα απο το ταχυδρομειο.
Το joy ειναι λιγο πιο πανω!!!!
Και ειναι Πουκεβιλ οχι Βουκεβιλ.
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες