28/1/09 Τεταρτη

ε!...εδώ κοντά...

Re: 28/1/09 Τεταρτη

Δημοσίευσηαπό ΛΟΥΚΑΣ » Πέμ Ιαν 29, 2009 10:27 am

Δεν το πιστεύω ότι δε συναντηθήκαμε για μισή μόνο ώρα... :oops: :oops: :oops:
Βέβαια με τα ΑΤ δεν νομίζω να είχα ελπίδες αλλά μέχρι εκεί που πήγα ανοίγωντας δρόμο δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα...Βέβαια το χιόνι ήταν λίγο,κάπου στα 20 εκατοστά...Πιθανότα να είδατε και τα χνάρια των DUNLOP...Αλλά και έτσι δεν έχω πρόβλημα...Θα ανοίγετε εσείς δρόμο σαν παλαιότεροι και πιο έμπειροι και εμείς οι νεότεροι θα ακολουθούμε... :clap:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιαν 29, 2009 11:14 am

στα 20 εκατοστά...

στα 20 εκατοστα κολλησα :evil: :?:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Ιαν 29, 2009 11:26 am

οκ. καλα το πατε!!!!!!!!!!!!!!!!!με την μονη διαφωρα ...........

καταρχας ενα μεγαλο μπραβο στην παρεα για το ολο σκηνικο και το πολλη γελιο.

ενα μεγαλο μπραβο στων gmak που ακολουθησε ενο ηξερε την των περημενη :lol:

η ιστορια εχει ως εξεις...ο gmak εχει μια ψευτοκαλη τετρακινησουλα που απο καπιο σημειο και μετα δεν λεει απλα τελος αλλα εγω φευγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol:
βεβαια μωλης ειδε το frontera να των περναη απο αρηστερα και να σηνεχιζει των επιασε ο κιτρινος πυρετος :lol: και μας λει εγω φευγω..............πιστευω πως και εγω να το επερνα θα περναγε απλα το πηρε ο νικος γιατι το ειθελε να το δοκιμασει :lol:
οσο για των πολεμο εχει τελιωσει γιατι μονο λογια και τελικα και για την οιτη κανει την παπια δεν θα ερθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλος ο δακης μεχρι ενα σημειο τα lada απεχτα και ενα frontera να μην λεει να κολησει πουθενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

επετε και σηνεχεια αργωτερα..............
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιαν 29, 2009 11:34 am

αγαπητε δημητρη εγω ειπα φευγω διοτι ειχα δουλεια...δεν μπορουσα να κατσω..

αλλα

εγω μπορω να αποκτησω το λαστιχο που ειχες και που ομολογουμενως εκανε την διαφορα

εσυ την ψευτοκαλη τετρακινησουλα μπορεις?
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Ιαν 29, 2009 11:59 am

εγω να αντικαταστησω την τετρακινηση ????????????τρελοσ θα εισαι το εργαλειο παει παντουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

οσο για το θεμα του νκου του βγαζω το καπελο γιατι εχει τρελες γνωσεις στο βουνο αλλα και στα τετρακινηταααααααα!!!!!!!

δηλαδη εχτες πρωτημησε να ερθει με ο δικο μου και να παμε ενα ωραιο off.road παρα να παει με καπιων αλλο κι να του λει εμενα εχει tvεμενα εχει πολλα κουμπια εμενα θα .θα.θα.θα. και το αποτελεσμα να καθονται και να περημενουν η να γυρνανε πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό pajino » Πέμ Ιαν 29, 2009 12:04 pm

Τι έγινε ρε gmak τι λέει ο Δημήτρη ; :roll:
Για ξεδιάλυνε τα πράγματα σε παρακαλώ!!! :D
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Ιαν 29, 2009 12:08 pm

οσο για το θεμα του νκου του βγαζω το καπελο γιατι εχει τρελες γνωσεις στο βουνο αλλα και στα τετρακινηταααααααα!!!!!!!

βεβαιως και εχει δεν αντιλεγει κανεις

αλλα ειναι ουτοπικο να σκεφτεσαι οτι ξαφνικα απεκτησες το σουπερ ντουπερ αυτοκινητο, οταν ξερεις οτι την δουλεια την κανανε τα λαστιχα...

εκει που δεν χρειαστηκαν τα λαστιχα σου και χρειαστηκε η τετρακινηση σου, προδοθηκες απο το σουπερ ντουπερ αυτοκινητο σου

και μιλαω στο σανατοριο οταν εκανες 3 προσπαθειες για ανεβεις με φορα ενα τουμπι που το βιταρα περασε χαλαρα με την μια...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajino » Πέμ Ιαν 29, 2009 12:12 pm

gmak έγραψε:και μιλαω στο σανατοριο οταν εκανες 3 προσπαθειες για ανεβεις με φορα ενα τουμπι που το βιταρα περασε χαλαρα με την μια...

Γεια σου ρε gmak τέτοια θέλω !!! :u-: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Ιαν 29, 2009 12:39 pm

τελικα το καταντας αηδια εσυ ανεβικες με φορα απο τα πατηματα ενω εμεις καβαλησαμε απο των βραχο και καναμε 2 προσπαθηες για να μην βρει απο κατο αλλα ετσι ειναι αμα τσουζιιιιιιιιιιοσο για τα λαστοιχα και με τα αλλα που ειχα τα ιδια ελεγες.............αλλα ετσι ειναι ποναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :sorry:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Πέμ Ιαν 29, 2009 1:13 pm

οσο για τους φιλους που τους ενδιαφερει να μαθουν τι εγεινε με την αναμενωμενη κοντρα dimitris32-gmak
τα πραγματα εχουν ως εξεις:την ξεκοινατε χωντρα στην κοποι της ποιτας και μπρωστα σε ολους κανει την κοτα!!!!!!!!ερχετε εχτες μαζι και μολης περασαμε και ειδε οτο ανοιγαμε δρομο ενω αυτως ειχε κοληση στους 10 ποντους ειπαμε 10 ποντους παθενει εγκεφαληκο και λει εχω δουλεια πρεπει να φυγο ξανακαει την κοτα!!!!!!!!!
και τελος για χαριστηκη βολη γηρναει και λεει ουτε στην ΟΙΤΗ θα ερθω γιατι εχω σοβαρη δουλεια ΤΡΙΤΗ ΦΩΡΑ ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![μηπως να του διναμε την κοτα την δευτερη που περησεψε απ την ποιτα??????]

ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ :lol: [για ενα περασμα γιατι παραπανο δεν αντεχει :lol: ] ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΕΙ................

Για να μην νομηζη πως με χαλαει το αμαξακι του αμα θες ΦΙΛΕ gmak παμε με το δικο σου στην αναγνωριστηκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης