εχω το λογο μαρια?
να δωσω το έναυσμα για καζουρα?
ξεκινησαμε κατα τις 4 απο το σταδιο του απολλωνα και ανηφορισαμε προς καταφυγιο μερια....καναμε μια σταση στο σανατοριο για να περιμενουμε τον πρωταθλητη, και αφου συναντηθηκαμε ξεκινησαμε ολοι μαζι να ανηφοριζουμε προς καταφυγιο...
να σημειωσω εδω την ατυχη προσπαθεια του γκρεγκ να με χωσει σε ενα μονοπατι που τελευταια στιγμη το απεφυγα, και που επεσε στην παγιδια ο δημητρης32
βγαινοντας απο το μονοπατι ηταν ασπρος σαν το πανι μιας και το φροντερα χρησιμοποιηθηκε ως κλαδευτηρι..
ανηφοριζοντας για καταφυγιο ως δια μαγειας βρεθηκα μπροστα...πως??εμ γκρεγκ ειναι αυτος....ηθελε σωνει και καλα να με κολλησει...
ανεβαιναμε ανεβαιναμε..μπροστα εγω πισω ο δημητρης και παραπισω ολοι οι αλλοι....
καποια στιγμη φθασαμε στο σημειο που αναφερει ο λουκας...πολυ χιονι πουθενα δρομος...συνεχισα και εγω να ανεβαινω επιτυχως ξεροντας βεβαια οτι καποια στιγμη μπορει να κολλησω...
το κολλημα ηρθε λιγα μετρα πριν το καταφυγιο οταν σταματησα αναγκαστηκα διοτι δεν εβλεπα το δρομο και ειχα παει δεξια του υποτιθεμενου δρομου....εεε αυτο ηταν...δεν ξεκινησα..μια δυο τρεις τελικα καταφερα με την οπισθεν να κανω δεξια και να αφησω το δημητρη να περασει μπροστα εχοντας καλυτερο λαστιχο απο μενα οπου με φορα και στο σωστο πατημα ανοιξε τα τελευταια μετρα προς το καταφυγιο...αφου φθασαμε στο καταφυγιο καλαμπουρισαμε κλπ κλπ ειπαμε να παμε λιγο πιο πανω...
ξεκινα ο δακης και λιγα μετρα πιο κατω γυρισε πισω λογω οτι το χιονι ηταν πολυ...κοντα και εγω με οπισθεν πισω προς την βρυση..
βεβιαια τους υπολοιπους τους ετρωγε ο π""""νος για να πανε λιγο πιο πανω..και οντως μπορεσανε να πανε πιο πανω..εγω περιμενα στην βρυση εως οτου λογω δουλειας επρεπε να γυρισω πισω
νυκτα πλεον κατεβηκαμε κατω ...και αργοτερα οι υπολοιποι σε ψησταρια με τα καθιερωμενα σουβλακια
η πολυαναμενομενη κοντρα μεταξυ δημητρη και μενα ηταν ανιση, λογω ελαστικων..παρολαυτα στο σανατοριο το βιταρα εδειξε την τετρακινηση του εναντι στο φροντερα, και το φροντερα ανοιξε το δρομο εκει που εγω σταματησα..αλλα ξαναλεω λογω ελαστικων, μαις και εγω ειχα πρωτογενη mud λαστιχο και ο δημητρης ειχε τα γνωστα μαλατεστα η πνεους ελιτ.
η κυριοτερη διαφορα ομως δεν ηταν στα αυτοκινητα αλλα στους οδηγους..δηλαδη εγω δεν ειχα την διαθεση να παω πιο πανω, η να πουσαρω το αμαξι πιο πολυ ή να δοκιμασω κατι...αντιθετως ο δημητρης ακολουθησε παντου..και δοκιμασε...εκει του βγαζω το καπελλο..
δεν μιλαω για τους υπολοιπους διοτι ηταν ενας και ενας..με τον γκρεγκ μπροσταρη..και τον νικο να παιρνει το φροντερα για τεστ ντραιβ..
καπου στην επιστροφη στο vhf ακουγα που καλουσε σε βοηθεια ενα πατζερο..πολυ αργοτερα εμαθα οτι ενα ταπεινο λαντα ειχε βοηθησει το θηριωδες πατζερο,,,,
για τα γεγονοτα ανωθεν του καταφυγιου οι αρμοδιοι ας μιλησουν
προσπαθουσαμε να κρεμασουν τροχο αλλα που..

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΖΑ