Κρίμα γιατί την είχα σίγουρη την 1η θέση
Να επισημάνω και εγώ με τη σειρά μου 2 πραγματάκια για το παιχνίδι.
Η διαδρομή είναι πολύ βατή για όλα τα 4κίνητα. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη, για όποιον βρει αμέσως τους γρίφους.
Μπορεί βεβαίως να γίνει τεράστια για όποιον δεν τους βρει
Άμα βγείτε Τρίπολη ή Πύργο, σταματήστε και πάρτε τηλέφωνο την οργάνωση. (θα σας έχει δοθεί φυλλάδιο με τον γρίφο, με οδηγίες και με τα τηλέφωνα της οργάνωσης)
Επίσης άμα δείτε ότι η ώρα έχει πάει 13:00 και δεν έχετε βγάλει άκρη, βγείτε άσφαλτο και ελάτε στην ταβέρνα (στο δρόμο για Χαλανδρίτσα, αμέσως μετά τη διασταύρωση της Πατρών-Τρίπολης). Μην μείνετε νυστικοί, κρίμα είναι.......
Ειδική δοκιμασία θα υπάρχει, αλλά δεν αφορά τ' αυτοκίνητα. Μην ανησυχείτε επομένως, δεν πρόκειτε να τα ταλαιπωρήσετε.
Επίσης πολύ προσοχή και τα μάτια σας ορθάνοικτα κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Δεν αρκεί να βρείτε το δρόμο για την ταβέρνα για να κερδίσετε. Εξ'αλλου θα είναι πολλοί αυτοί που θα τον βρουν.
Αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα κρίνει τους νικητές είναι το "διαγώνισμα" που θα γράψετε στο τέλος, αλλά και η επίδοσή σας στην ειδική δοκιμασία.
Φτάνοντας λοιπόν στην ταβέρνα (στη σωστή, όχι σε οποιαδήποτε ταβέρνα
πχ. τί χρώμα είχε το λευκό άλογο στην αρχή της διαδρομής
Τα φυλλάδια αυτά θα δοθούν στη συνέχεια στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 4x4fun (Παναγ. Κρινάς) και μαζί με την επίδοσή σας στην ειδική δοκιμασία που θα έχει καταγραφεί σε άλλον υπολογιστή (chris.k) θα βγει η τελική κατάταξη.
Για τυχόν απορίες απευθυνθείτε στον takisp ή στον krina. Εγώ με το ζόρι καταλαβαίνω αυτά που έχω γράψει παραπάνω......