Μια φορα και εναν καιρο.......

Μια φορα και εναν καιρο.......

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Δεκ 30, 2008 1:35 pm

Μια φορα και εναν καιρο φιλοι μου αγαπημενοι ηταν ενα ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ (oxι..οχι απο την Μογγολια)
που αντι για σκυλο ειχε δεμενο με λουρακι ενα χοντρομουσχαρο(ναι τον κερατα οχι του κερατα!!)
που ω τι πρωτοτυπια τον ειχε βαπτισει και κερατα!!!!!!!!!!Κερατα ελα εδω,παρων ο κερατας!!!
Κερατα εκει,σανιδα ο κερατας!!!Κερατα παρα περα,γρηγορα παρα περα ο κερατας!!!!!
...........................................................................................................
Συνεχιζεται..........(Σε αλλο τευχος θα μαθετε πως ενα χοντρομουσχαρο καταθετει αγωγες!!!)
Τελευταία επεξεργασία από grek και Τρί Δεκ 30, 2008 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Re: Μια φορα και εναν καιρο.......

Δημοσίευσηαπό linaki » Τρί Δεκ 30, 2008 1:56 pm

Εικόνα

Xιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.....................

Αυτό μου θύμισε...
Εικόνα

εγώ είμαι η μεσσαία με το σκουφί & το σκέρτσο στο μάτι!
linaki

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Ιαν 02, 2009 2:45 am

Xοντρομουσχαρο 2.
Στην ιστορια μας και παλι!!!!
Μην φανταστειτε φιλοι μου οτι το χοντρομουσχαρο ηταν απο μικρο χοντρομουσχαρο! Οχι,οχι.
Καποτε ηταν μοσχαρακι παιχνιδιαρικο και επαιζε στην αυλη του χαριτωμενα με τους φιλους του.
Αλλα μολις του φωναζε το μογγολικο ετρεχε πανικοβλητο,φοραγε την ποδια του και εκανε αμεσως
την νοικοκυρα!!!!!Επλενε,καθαριζε,μαγειρευε,σιδερωνε κλπ κλπ.(τι τραβουσε ο κερατας!!!!!!!!!!!)
Απο τον καημο του λοιπον μολις ξεφευγε απο την κουζινα ετρεχε στη φυση χοροπηδητο και επαιζε
ανεμελο με τη λαχταρα της ελευθεριας να ξεχειλιζει απο μεσα του!!!
Σε οποιους φιλους του τον ακολουθουσαν εκανε τον αρχηγο για να βγαλει τα απωθημενα της ποδιας
και της κουζινας που τον καταπιεζαν και του ειχαν δημιουργησει κομπλεξ.
.......................................................................................
Συνεχιζεται.......(Θα φθασουμε και στις αγωγες λιγη υπομονη)
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Ιαν 03, 2009 1:15 pm

αντε ρε grek τελιωνε το παραμυθη γιατι θα πρεπη να μας το ονομασεις να ξερουμε και το ονομα αυτου ειδεαλος θα του δωσουμε δικομας ονομα και ειμαι συγουρος οτι ολοι θα του δωσουν το ιδιο ονομα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό MITS V6 » Κυρ Ιαν 04, 2009 8:43 pm

Μεχρι εδω εγω δεν εχω καταλαβει ποσα κιλα ηταν το μοσχαρακι??????
Άβαταρ μέλους
MITS V6

Δημοσίευσηαπό grek » Δευτ Ιαν 05, 2009 8:55 pm

Χοντρομουσχαρο 3

Για να επανελθουμε στο θεμα μας....
Μολις γυρνουσε λοιπον κουρασμενο,ταλαιπωρημενο το μοσχαρακι απο τη βολτα και εμπαινε
στο σπιτι του να φορεσει τις παντοφλες του να ξεκουραστει ξυπνουσε το μογγολικο και αρχιζε
την τσιριδα...φορεσε την ποδια να πλυνεις τα πιατα οχι ολη την ημερα βολτα...(την ποδια λοιπον
ο κερατας και στην λατζα ,καθοτι νοικοκυρα καλη το μογγολικο, δεν ασχολειτο καθολου με τις
δουλειες του σπιτιου)
Μολις τελειωνε η λατζα ειχε το σκουπισμα μετα το σιδερωμα.καθαρισμα κλπ.
Κατακοπο το βραδυ εσβηνε στο κρεββατι του ξερο απο την κουραση.
Ετσι μερα με τη μερα μεγαλωνε η ζηλια και το μισος για τους γυρω του που περνουσαν καλα!!!!!!
Σε συναρτηση του οποιον επιανε στο στομα του το μογγολικο τον περνουσε γενεες 14 και το
κουτσομπολιο δεν αφηνε κανεναν ((((φιλο+σπιτι+οικογενεια))) ασχολιαστο .........
Το αποτελεσμα ηταν να μην πλησιαζει κανεις και καμμια στο σπιτι τους.
..................................................................................................
Συνεχιζεται...............(ερχονται και οι αγωγες)
grek

Δημοσίευσηαπό soula » Δευτ Ιαν 05, 2009 10:06 pm

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΚΡΕΚ/ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΚΑΡΟΣ / ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑΤΟ ΜΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ /ΠΕΣ-ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΟΥΣΚΑΡΟ ΕΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΟΓΚΡΕΚΕΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ- -ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ/ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚ ΑΠΟ ΜΠΙΛΙΑ-ΜΠΙΦΤΕΚΙ- ΝΑ ΔΗΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΩΤΟ :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: :blob: ΟΜΠΙΛΙΑΣ/
Άβαταρ μέλους
soula

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιαν 05, 2009 10:50 pm

εχω την εντηποση οτι το 2 με το 3 ειναι σχεδων το ιδιο τη θα γινει θα μας το αποκαληψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Ιαν 09, 2009 1:11 am

Χοντρομουσχαρο 4.
Οσο λοιπον το μοσχαρακι τραβουσε την ταλαιπωρια της ζωης του στο σπιτι του
τοσο εκανε τον αρχηγο και τον κοτσαμπαση στην παρεα του(ποια παρεα του???)
Ποτε δεν τον ειχε καλεσει κανεις!!!!!!Ποτε δεν τον ειχε φωναξει κανεις!!!!
(και ποιος να τον καλεσει με το......μογγολικο διπλα του!
Γιαυτο κανονιζε συγκεντρωσεις,και ...λοιπες δραστηριοτητες για να μην μενει μονος!!!
Γυρω του βεβαια ο κοσμος συνεχιζε να γυριζει.
Οι φιλοι του συνεχιζαν να ζουν, να φτιαχνουν οικογενειες,να μεγαλωνουν τις δουλειες τους....
Οσο λοιπον ο κερατας και το μογγολικο εβλεπαν την προοδο στους γυρω τους τοσο το ...
μισος , η ζηλεια και ο φθονος τους μεγαλωνε.....
........................................................................................................
Συνεχιζεται.............(Φθανουν και οι αγωγες)
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Ιαν 09, 2009 10:42 am

παλη τα ιδια!!!!!!!θα αλλαξης λιγο το ρεπερτοριο με αυτων των ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑ :angry:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Επόμενο

Επιστροφή στο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης