Ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Δ. Μαντζούνη

Ενδιαφέρουσες σελίδες, ενδιαφέροντα νέα
Ενημέρωση απο περιοδικά, site, εφημερίδες.

Ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Δ. Μαντζούνη

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Ιαν 09, 2009 10:38 am

Ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Δ. Μαντζούνη
9 Ιανουαρίου 2009,



Επιπλοκές παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο αστυνομικός αργά τη νύχτα εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έπεσε ο αιματοκρίτης του, γεγονός που έκανε τους θεράποντες ιατρούς να υποψιάζονται ότι έχει κάποιο πρόβλημα στο έντερο, πιθανόν από εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπό άλλες συνθήκες το πρόβλημα δεν θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο, όμως η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού θεωρείται εξαιρετικά ευμετάβλητη και οι γιατροί προσπαθούν να αποκλείσουν κάποια σοβαρή επιδείνωση.

Κατά τις 1:30 τη νύχτα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός έσπευσε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος παρέμεινε επί 45 λεπτά.

Η επέμβαση διάρκεσε μέχρι τις 2:30. Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν, ο τραυματίας παρουσίασε «κένωση αίματος» με αποτέλεσμα να πέσει ο αιματοκρίτης του.

Νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του θα ανακοινωθούν το πρωί.

Ο άτυχος αστυνομικός, που υπηρετούσε στα ΜΑΤ πυροβολήθηκε από αγνώστους στις 5 Ιανουαρίου στα Εξάρχεια.
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek
 
Δημοσιεύσεις: 4574
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 15, 2008 8:09 pm
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ 6970.362097

Re: Ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Δ. Μαντζούνη

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Ιαν 09, 2009 10:44 am

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ :bow:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32
 
Δημοσιεύσεις: 4757
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 30, 2008 10:41 am


Επιστροφή στο ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης

cron