Καλώς σας βρήκα και καλη επιτυχία στη νεα σας προσπαθεια....
Οπως καταλάβατε είμαι ο κουμπαρος του pajerinho(μας πάντρεψε για να προλάβω παρεξηγήσεις σχετικά με την ελευθερία του

) και τυγχανω Λαρισαίος εξου και η συμμετοχή μου στο σχετικό topic....
Oδηγώ μια ΒΜW X3 2.0 diesel αλλά δεν μπορώ να πω οτι την έχω ευχαριστηθεί όσο θα ήθελα σε off road καταστάσεις ένεκα της έλλειψης παρέας , της σχετικής ανεπάρκειας του αυτοκινήτου σε ορισμένα ζητήματα( δεν παει και παντου παρότι εχω διάθεση να τη χώσω),της δουλειάς και της οικογενειακής καταστασης(νεος πατέρας...κουμπαρε ετοιμασου για νονός

).
Πάντως υπάρχει η διάθεση αυτό να αλλάξει και η παρέα σας καλώς εχόντων των πραγμάτων μπορεί να βοηθήσει τα μάλα...
Λίγα λόγια για τη Λάρισα και την περιοχή της όσον αφορά την εξερευνητική - φυσιολατρική σκοπιά.Ενώ το όνομα της πόλης έχει συνδυαστεί με τον κάμπο και τις ατελείωτες ευθείες των αυτοκινητοδρόμων που τον διασχίζουν σε σχετικά κοντινή απόσταση (25-40 km κατα μέσο όρο ) το δακτυλίδι των βουνών που την περιβάλλουν είναι ένας πραγματικός θησαυρός διαδρομών για το λάτρη της περιπέτειας.Το ανάγλυφο είναι γενικά ομαλό η βλάστηση ατελειώτη τα νερά άφθονα τα τοπία συγκλονιστικά και οι δασικοι δρόμοι παντού...Πλήν του Κισσάβου που ισως είναι και ευρύτερα γνωστός καθώς έχουν διεξαχθεί και κάποιοι αγώνες 4χ4 υπάρχει και ο 'Ολυμπος άνω και κάτω , το Μαυροβούνι με το πρωην βασιλικο κτήμα του Πολυδενδρίου με διαδρομές που διακλάδίζονται προς το όχι τόσο γνωστο Ανατολικό Πήλιο,τα Αντιχάσια (κατάφυτα βουνά προς την περιοχή της Ελασσόνας).Και μιλώ πάντα για το νομό Λάρισας.
Σε χροναπόσταση 3 ωρών από Λάρισα καλύπτεις σχεδόν όλη τη Μακεδονία , μεγάλο μέρος της Στερεας και της Ηπέιρου καθως φυσικά και όλη τη Θεσσαλία. Εν πάσει περριπτώσει οι ευκαιρίες είναι πολλές για το φιλόδοξο εξερευνητη είτε για αυθημερόν απόδραση είτε για μια διήμερη εκδρομή.
Θεωρώ οτι μετά τη γλαφυρη περιγραφή που σας έκανα και το ψηστήρι που θα ακολουθήσει από τον κουμπάρο η Λάρισα θα μπει στο καλεντάρι της επόμενης χρονιάς τουλάχιστον για ένα διήμερο.
Ελπίζω να δημιουργηθέι και εδώ ένας πυρηνας φίλων του 4χ4 (εχω μερικούς υπόψιν,τι λές κουμπάρε;) για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις όπου και όποτε οι συνθήκες βολέυουν.
Τα ξαναλέμε.....
Υ.Γ. εφαρμοστή γραφεις μήπως με το ιδιο nickname σε forum οπαδών της ΑΕΛ; ΤΛΜ
20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΩ....