Λιμνη Τσιβλου

ε!...εδώ κοντά...

Λιμνη Τσιβλου

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Φεβ 20, 2009 3:09 pm

Καλησπερα παιδια !!
Σκεφτομαι την Κυριακη να κανω μια μονοημερη εξορμηση μεχρι λιμνη Τσιβλου και γυρω περιχωρων !!! :blob:
Ειναι κανενας μεσα για παρεα και σχετικο φαγοποτι ?? :clap: :clap: :clap:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: Λιμνη Τσιβλου

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Φεβ 20, 2009 4:48 pm

THA TO MELETHSOYME FILE KAI THA APANTHSOYME LIAN SYNTOMOS.
KALH H PROSKLHSH !!!!
PAIDIA TI LETE THN KANOYME GIA TSIVLOY?
EEEEEE KOIMHTHIKATE?
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό pajino » Παρ Φεβ 20, 2009 8:12 pm

Φίλε stakyr αν το έχεις σίγουρο πως θα κατέβεις προς τα μέρη μας,
σίγουρα θα κανονίσουμε η Κυριακάτικη βόλτα μας να είναι προς τα εκεί
έτσι ώστε να βρεθούμε από κοντά ή στη Τσιβλού ή στη Ζαρούχλα για το φαγοπότι! :D
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Φεβ 20, 2009 8:54 pm

Την διαδρομη την σχεδιασα στον χαρτη της Αναβασης και εχει 70 Χλμ περιπου χωμα και 30χλμ ασφαλτο, (με τα δεδομενα του χαρτη). Πρωτη φορα θα την κανω ( εχω παει μεχρι λιμνη Τσιβλου) !!
Η διαδρομη εχει ως εξης : Ακρατα-Πυργος-Λιμνη Τσιβλου-Αγριδη-Αγ.Βαρβαρα-Ζαρουχλα-Φενεος-Λιμνη Δοξης(Φενεου)-Αρχαια Φενεος-Μεσινο-Γκουρα-Δυτικη διασχιση Ζηρειας-Τρικαλα Κορινθιας-Ρεθι-Πελληνη-Ξυλοκαστρο !!! :D :D :D
Εσεις που ξερετε την περιοχη καλυτερα , τι λετε ???? Βγαινει σε 6-7 ωρες η αποσταση ???
Η διαδρομη εχει ιδιαιτερες δυσκολιες ??
Γιατι ,αλλο σχεδιαση επι χαρτου, αλλο πραγματικες συνθηκες !!!!!
Περιμενω την απαντηση σας .................Αν και πιστευω οτι το ολο σκηνικο το σκεφτηκα λιγο αργα ... :stupid: :stupid:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Φεβ 20, 2009 9:19 pm

Η διαδρομή που λες είναι εξαιρετική, αν και λίγο μεγάλη.
Το βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι έχει ρίξει πολύ χιόνι και μάλλον δεν βγαίνει ούτε το Ζαρούχλα - Φενεός, ούτε και το ανέβασμα της Ζήρειας από Γκούρα.
Βέβαια απ' ότι άκουσα η κακοκαιρία αυτών των ημερών κτύπησε περισσότερο εμάς στα Δυτικά και ίσως όχι τόσο την Ζήρεια, αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω να βγαίνουν.
Το Δυτικό κομμάτι της Ζήρειας (από Γκούρα - λίμνη Δόξα) θα το κάνουμε στην εκδρομή στις 15 Μαρτίου. Πιστεύω τότε να βγαίνει.
Πιθανόν σε εκείνη την εκδρομή να κάνουμε και μερικά άλλα κομμάτια από αυτά που περιγράφεις.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αυτήν την Κυριακή να ευχαριστηθείς το χιόνι (πχ. κοντά στα Καλάβρυτα) χωρίς απαιτήσεις για μεγάλες διαδρομές. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Αν τελικά κανονιστεί κάτι σχετικά μικρό σε απόσταση με κατάληξη για φαγοπότι, είναι πιθανόν ν' ακολουθήσω και εγώ :mrgreen:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Φεβ 20, 2009 9:33 pm

Την διαδρομη την εχω σχεδιασει σε κλιμακα 1:88000 !! δεν εχω μπει σε δευτερευοντες χωματοδρομους !
Αν και εφοσον δεν βγαινει θα γινει πιο μικρη και πιο ευκολη ! ;)
Δεν θα ηταν ωραια ομως , αν προσπαθουσαμε λιγο ??? :blob: :blob: :blob:
Βεβαια, χωρις την δικη σας βοηθεια , σιγουρα δεν θα ειναι εφικτη η διαδρομη !! :u-: :u-:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Φεβ 20, 2009 10:09 pm

γεια χαρα και απο μενα ...νομιζω οτι μετα την πυκνη χιονοπτωση που εχει ριξει το βλεπω αρκετα δυσκολο να βγαινει μετα την ζαρουχλα για φενεο...προχθες που μιλαγα με φιλο απο εκει μου ειπε για χιονι σε μερικα σημεια και ενα μετρο.... ;)
εχω κανει την διαδρομη πολλες φορες και σε φυσιολογικες συνθηκες ειναι απο 9-10 ωρες, χωρις προσθετα προβληματα,οπως πολυ χιονι κ.τ.λ... τουλαχιστον στα δυο σημεια πανω απο την ζαρουχλα και πανω απο γκουρα τα πραγματα θα ειναι πολυ σοβαρα απο αποψη χιονιου..πολυ φτιαρι λεμε.....το σημειο ειδικα στο δασος της ζαρουχλας ειναι αρκετα δυσκολο και με πολλες διασταυρωσεις .....που θελουν προσοχη ..σιγουρα αν το επιχειρησεις πρεπει να εχεις καλη παρεα και πολλα φτιαρια.... :lol: :lol:
εγω δυστυχως δεν μπορω την κυριακη θα την εκανα ετσι και μονο για την βολτα... :evil:
και το φαγοποτι εννοειτε... ;)

υ.γ:αν δεν κανω λαθος υπαρχει προσφατω ποστ που καποιος πηγε ζαρουχλα φενεο..θα μπορουσε να σου δωσει πληροφοριες.......
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Φεβ 20, 2009 10:46 pm

Ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε !! :clap2:
Σιγουρα η γνωμη ολων εσας που ξερετε την διαδρομη με βοηθαει παρα πολυ !! :bow: :bow:
Απλως , εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες διαδρομες που εχουν εναλλαγες τοπιου και φυσικες ομορφιες !! ;)
Τωρα βεβαια ,βλεπω οτι μαλλον δεν βγαινει ετσι οπως την εχω σκεφτει !!
Και απο θεμα ωρας και απο θεμα χιονιου και κακης βατοτητας !! :cuss:
Ισως την Ανοιξη με καλες συνθηκες και με μεγαλυτερη ανεση χρονου για προγραμματισμο μαζι σας , να μπορεσουμε να την κανουμε την διαδρομη !! :u-: :u-:
Την Κυριακη τελικα μπορουμε να παμε καπου κοντα στην λιμνη Τσιβλου και να ανεβουμε μεχρι εκει που μπορουμε ??? Δεν ειναι αυτοσκοπος η οποια διαδρομη !! το παιχνιδι με τα αυτοκινητα και με τις αντοχες μας ειναι ο σκοπος !! :blob: :blob:
και βεβαια μετα το παιχνιδι να ερχεται και η απολαυση ενος λουκουλειου γευματος !!!! :clap2: :clap2:
Υ.Γ Θεωρω την λιμνη Τσιβλου σαν την τελεια λυση για εμας τους Αθηναιους και εσας τους Πατρινους για να μοιρασουμε τις αποστασεις !! :u-:
Υ.Γ 2 Τωρα μολις ακουσα καιρο και για την Κυριακη περιμενουν σε ολη την Ελλαδα ισχυρες χιονοπτωσεις μεχρι και στα πεδινα !! :D :D :D
stakyr

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Φεβ 20, 2009 11:08 pm

KALHSPERA PAIDIA!!!
MILHSA ME SYNADELFOYS XYLOKASTRO KAI AKRATA EINAI KLEISMENOI OI DROMOI
GINETAI XAMOS KAI TA DYO DHMARXEIA EINAI SE EPIFYLAKH GIATI APO AYRIO TO MESHMERI
O KAIROS THA XEIROTEREPSEI.
EYTYXWS POY EIMAI SE ADEIA.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Φεβ 20, 2009 11:45 pm

αυτο σημαινει ανταποκριση και ενημερωση
Άβαταρ μέλους
gmak

Επόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης