λογο χιονιου εκτακτη 12/12/2010..

ε!...εδώ κοντά...

Re: λογο χιονιου εκτακτη 12/12/2010..

Δημοσίευσηαπό giorgos axagia » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:02 pm

pliroforiaka afti tin loumpa ego tin espasa. mexri to kentro pernaga pano apo ton pago. k xafnika ekei pou eixame stamatisi gia foto kanei ena krak k parton mesa
Άβαταρ μέλους
giorgos axagia

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:08 pm

giorgos axagia έγραψε:pliroforiaka afti tin loumpa ego tin espasa. mexri to kentro pernaga pano apo ton pago. k xafnika ekei pou eixame stamatisi gia foto kanei ena krak k parton mesa

ειναι σοβαρο θεμα.... :o :o ευτυχως που δεν ειναι βαθιά..... :P :P βγηκατε ευκολα μετα...???
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό giorgos axagia » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:10 pm

ego oxi poli diskola giati den espage o pagos.eixa takari ston pago. ala me ta pola mprosta piso vgika. meta pernages aneta. ego ton ipia mpros piso
Άβαταρ μέλους
giorgos axagia

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:14 pm

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό con-con » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:29 pm

Πολυ ωραια ηταν,να το ξανακανουμε :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:34 pm

γεια σας ςρε φαναιοι!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:blob: :blob: :blob: :blob:
μπραβο ρε τζαμι περασατε!!!!!!!!!!!
κοληματα ιμαντες απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!! :party: :party: :party: :party: :party:
αυριο παω το αμαξι για φτιαξιμο στην αντιπροσωπια δεν βγαζω ακρη με τα μεταχειρισμενα....... :cry: :cry:
να το φτιαξω επιτελους γιατι λειπω καιρο απο τις εκδρομες και εχω σκασει!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:24 am

Φωτης ranger έγραψε:γεια σας ςρε φαναιοι!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:blob: :blob: :blob: :blob:
μπραβο ρε τζαμι περασατε!!!!!!!!!!!
κοληματα ιμαντες απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!! :party: :party: :party: :party: :party:
αυριο παω το αμαξι για φτιαξιμο στην αντιπροσωπια δεν βγαζω ακρη με τα μεταχειρισμενα....... :cry: :cry:
να το φτιαξω επιτελους γιατι λειπω καιρο απο τις εκδρομες και εχω σκασει!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

αντε λοιπον θα περασει ο χειμωνας και ακομα θα ψαχνεις ρε μαυρε.... :blob: :blob: :blob:
δεν ξερεις μολις το φτιαξεις θα βρεις .... :stupid: :stupid:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:28 am

παντως τωρα τελευταια ολο κατι γινετε και μου στεναχωρείτε το παιδι.... :roll: :roll: :roll: ειπαμε ακομα δεν εχει τελειωση καντε λιγο υπομονη.... ;) ;) ;) και μετα να δω τι θα λετε.... :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Δεκ 13, 2010 1:02 am

βλεπω περασατε περιφημα....ειδικα στο τελευταιο τερεν υπηρχε πολυ θεμα!!! (ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ) :lol: :lol: :lol:

και εγω κατα το μεσημερακι ανεβηκα οικογενειακως κοντα στις ανεμογεννητριες....αλλα δεν μας επαιρνε για πιο πανω μιας και το ενα αυτοκινητο του αδελφου μου ηταν συμβατικο μπροστοκινητο, και με τρια παιδια φοβοταν και καλα εκανε. Ετσι παιξαμε λιγο πιο κατω με τοχιονι που βρηκαμε...βεβαια εγω πεταχθηκα εως πανω οπου πραγματικα τοτοπιο ηταν απεριγραπτο...

φανταζομαι την συνεχεια την δικη σας και πραγματικα ζηλεψα!!

ΕΚΤΟΣΘΕΜΑΤΟΣ:
... ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟΤΑ ΠΑΛΙΑ.....ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΠΩς ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕς ΤΟΥ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΕς...ΙΣΑ ΙΣΑ...ΤΟΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑΕΛΕΓΑ ΜΙΑς ΚΑΙΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ

ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ..ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟς ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΕΔΩ ......ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΑΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΟΥς ΤΡΟΠΟΥς ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΥΓ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ....ΑΝ ΣΑς ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΘΑΤΟ ΣΒΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Δεκ 13, 2010 1:38 am

1..2..3..4..5..6..7..8...9..10... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υπαρχει και αλλος τροπος....1..2..3..4..5..6..6..6..6...6...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alexandros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης