ΤΕΤΑΡΤΗ 10-9 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ROADBOOK

ε!...εδώ κοντά...

Re: ΤΕΤΑΡΤΗ 10-9 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ROADBOOK

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Σεπ 10, 2008 1:45 pm

Και τον gmak να ειδοποιησετε να ερθει γιατι θα τον εχω συνοδηγο στις 21/9/08

ΜΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΑΚΟΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 10, 2008 8:54 pm

Γυρίσαμε!!!!
Μαθήματα,βόλτα,χρονομετρημένα,τσακωθήκαμε με έναν βλάχο απ όλα είχαμε!!!
Ο Δημήτρης με τον Γίαννη τα πήγαν τέλεια,με ένα χασίμο και με χρόνο καλύτερο και απο του Τακη!!! :clap:
Κάναμε καμιια 50αρια αλλαξοκ@λι@ς για να έχουμε όλοι εμπειρίες.
Ο Δάκης πήρε το δικό μου,ο Δημήτρης πήρε του Δάκη,ο Γιάννης πήγε συνοδηγος στον Δημήτρη,εγώ μετα πήγα συνοδηγος στου Δάκη,ο Δημήτρης πήρε το δικό μου.... :drunk: ένα μπάχαλο!!!!
Σε ένα χρονομετρημένο μπήκα συνοδηγός του Δάκη.Αυτο που έχω να πω ειναι, ότι αυτο το αυτοκίνητο δεν υπάρχει._
Εκτός την απίστευτη δύναμη,εγω ενθουσιάστηκα από τα κρατήματα που έχει.Δεν το έχω ξαναδει πουθενά.Να μπαινει σε φουρκέτα τάπα γκάζι και να είναι όλα ευθεία.Δεν παίζεται. :bow: :bow:
Είχαμε και ένα σκηνικό με έναν βλάχο που απειλούσε τον Τάκη ότι θα τον σκαγιάσει αν μας ξαναδει εκεί ,γιατί του χαλάσαμε τον δρόμο :roll: Βγάζει και ο Δάκης ένα χαρτι ότι βρήκε μπροστά του και του δείχνει και του λέει"βρε φίλε εγω έχω άδεια απο την αστυνομία να έρχομαι εδώ για προπόνηση ,γιατί την άλλη βδομάδα έχω αγώνα.Να κοίτα." Χάζεψε ο βλάχος. :lol: :lol: :lol:
Καλά περάσαμε γενικά και θα το επαναλάβουμε σύντομα. :u-:
Δάκη τακτοποίησε άδειες,ασφάλειες και τα λοιπά( μην πληρωνω και αυτά) και μην μου το ταλαιπωρήσεις πολύ στον αγώνα.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Σεπ 10, 2008 10:40 pm

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΕΛΟΙΑ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ...ΔΑΚΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΗ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥΤΟ ΜΗΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ??????????????????????????????????????ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΗ ΕΣΤΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟ ΕΓΩ..ΤΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????????????????????????????????????????????????????????????????
:blob:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 10, 2008 10:51 pm

Συμφωνώ απόλυτα!!!! :u-:
Αρκει να μου το προσέξεις και 7,30 το πρωί της Δευτέρας να είναι κάτω από το σπίτι μου..Η απο το στοίχημα ή από την υπόσχεση του ,εγω την άλλη μέρα το πρωι πρέπει 9.00 να είμαι Αθήνα και το χρειάζομαι.
Και για να είμαστε δίκαιοι θα κάνουμε ψηφοφορία.Ψηφίζω εγώ ,εσυ και ο Δακης. :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Σεπ 10, 2008 11:01 pm

ΠΑΣ ΓΗΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΡΑΚΙ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΤΗΝ ΨΥΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΞΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ[ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ]ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΘΑ ΠΑΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ......ΠΡΩΤΑ ΠΛΥΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤ :sorry:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :sorry:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 10, 2008 11:04 pm

Eγώ το καινούργιο θέλω...πάρε εσύ το άλλο...δεν με πειράζει. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Σεπ 10, 2008 11:10 pm

ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ :heart: ΛΕΟΦΩΡΙΟ .ΓΑΛΑΡΙΑ .ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΕΦΤΕΞΕ
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 10, 2008 11:16 pm

Λεωφορείο?? Whats this???
Α!!!Μπορώ να κάθομαι και πίσω γαλαρια και να με πηγαίνει ο Δάκης,Δεν με χαλάει καθόλου και μετά από αγώνα...ουου super!!!
Αυτοκίνητο μου έταξε αυτοκίνητο θα πάρω. :fight: :fight:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Σεπ 10, 2008 11:21 pm

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VITARA ΚΑΙ ΠΑΛΗ VITARA .ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ :cuss: :fight:
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Σεπ 10, 2008 11:22 pm

θα ερθει με την express service :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης