λογο χιονιου εκτακτη 12/12/2010..

ε!...εδώ κοντά...

Re: λογο χιονιου εκτακτη 12/12/2010..

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Δεκ 13, 2010 7:55 pm

Φωτης ranger έγραψε:αμα ηταν εργαλειο δεν θα το εδινες!!!!!!!!!

Δεν έχει να κάνει. Είναι εργαλείο κ χθες παρόλο που γενικά ήμουν φρόνιμος την έδειξε την αξία του όπου χρειάστηκε ;) ;) ;)
Απλά θέλω μια ανανέωση κ κυρίως θέλω ένα μεγαλύτερο αμάξι, οικογενειακό!

(αυτό το τελευταίο το είπα γιατί αρέσει στον gmak να το ακούει :lol: :lol: :lol: :lol: )
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Δεκ 13, 2010 7:57 pm

pajerinho έγραψε: κ κυρίως θέλω ένα μεγαλύτερο αμάξι, οικογενειακό!
(αυτό το τελευταίο το είπα γιατί αρέσει στον gmak να το ακούει :lol: :lol: :lol: :lol: )

ε αμα ειναι ετσι παρτο!!!!!!!! :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Δεκ 13, 2010 8:00 pm

οχι αλλα ειδα αλλα που δεν τα εβλεπα ..τωρα οσο για την ανηφoρα την εχω ανεβει και με χειρoτερη λασπη.απλα εχτες με εριξε στο δενδρακι και μου την εσπασε.......δεν ειχα ουτε γρατσουνια αλλα δεν ελεγε
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό giorgos axagia » Δευτ Δεκ 13, 2010 8:38 pm

dilitro k automatic einai to pinin mou. ;) ;)
Άβαταρ μέλους
giorgos axagia

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Δεκ 14, 2010 2:48 pm

Ελα να κανονισουμε αυριο μια γρηγορη να δουμε τα pinin να ζωγραφιζουν :clap: :clap: :clap: :clap:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό giorgos axagia » Τετ Δεκ 15, 2010 12:54 am

pajerinho έγραψε:
gmak έγραψε:εσυ ανεβηκες ή οχι?

Δεν προσπάθησα. Είχα πει απ' την αρχή ότι θα προσπαθούσα (και θα πέρναγα) απ' όπου πέρναγε ο Γερμανός, αφού δεν ανέβηκε δεν προσπάθησα.... :twisted: :twisted:
Η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσουμε τον Τάκη που το Pajero είχε τρελή δύναμη και το ανέβαινε αεροπορία οι άλλοι είχαν σοβαρό πρόβλημα στο τελευταίο τμήμα που είχε πολύ γλίστρημα λόγω λάσπης.
Το χειρότερο είναι ότι απ' το σπινάρισμα σε τράβαγε πάνω σ' ένα δέντρο και μετά δεν ήταν εύκολο να κάνεις πίσω χωρίς να πας πάνω του (ο 32 είχε κάποιες στενές επαφές, ευτυχώς χωρίς ζημιές).
Αυτός ήταν κ ο λόγος που δεν δοκίμασα. Άμα είχα καμια επαφή με το δεντράκι ήθελα κανα χιλιάρικο εκεί που έχουν φτάσει τ' ανταλλακτικά!! :evil: :evil:
Πάντως μου κάνει εντύπωση που όπως λέει ο Γιώργος ανέβηκαν 5 αμάξια πάνω!! Όταν πήγαμε εμείς έπρεπε να πηγαίνεις πάνω με καμια 40χλμ/ωρα για ν' ανέβεις και μόνο το Pajero του Τάκη είχε την δύναμη ν' αναπτύξει τέτοια ταχύτητα!! Σίγουρα το πάτημα ήταν σε χειρότερη κατάσταση όταν πήγαμε εμείς, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη επιτυχία των παιδιών που το ανέβηκαν :u-: :u-:

ontos ekino to dentro to geftika k ego. afou to akoumpisa me to ftero . ala den to afisa na anasani giati pigena aeroporia. opos tha dite k sto videaki eixa parei arketi fora. h alithia einai oti to skapsame poli idika afta pou foragan shark to tentosan ekei pano.
Άβαταρ μέλους
giorgos axagia

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης