συγχαρητηρια συγχαρητηρια Γιαννη!!!!
τοχεις τοχεις..και εις ανωτερα με πολλα πολλα κύπελλα
απορια
τελικα ο δακης τι εκανε?
stakyr έγραψε:Καλησπερα και απο εναν κατακοπο αλλα τρισευτυχισμενο funανθρωπο !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το 3ημερο αυτο ,ισως να ειναι, οτι καλυτερο εχω ζησει στον κοσμο του 4Χ4 !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πρωτοθυμηθω ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλυτερα να τα παρω απο την αρχη.........(ωχ....grek ,εχει πολυυυυυ διαβασμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Παρασκευη απογευμα ,μετα την δουλεια , ανηφορισαμε προς ατταρτ μερια !!! (εδω θελω να ευχαριστησω και προσωπικα τον ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΤΑΡΤ για οτι εκανε για ολους μας .....τετοιο αεικινητο και εξυπηρετικοτατο ανθρωπο δεν γνωριζω και παρα πολλους !!!!!![]()
![]()
)
ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ , ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ηρθαν και τα παιδια απο την Πατρα (grek και χ ) και αρχισαμε να φτιαχνουμε το περιπτερο !!!
Το αυτοκινητο του Αλεξανδρου (μαζι με τον Αλεξανδρο) δεν ηρθε ,γιατι βγηκε εκτατο σοβαρο επαγγελματικο ραντεβου και δεν μπορουσε να ειναι μαζι μας !!! Αυτο το κενο (γιατι ειχαμε 50-60τμ χωρο ) το καλυψαμε εκτακτα με το Musso ..........δεν ηταν το ιδιο οπτικα με του Αλεξανδρου .....αλλα για εκδρομικο αυτοκινητο μιας μεσης οικογενειας ,ηταν το ιδανικο....![]()
![]()
![]()
![]()
Ημασταν στον ιδιο χωρο με το kia, το vitara και το rav club !!
σε λιγο γιναμε μια παρεα με τα παιδια και ηπιαμε τα πρωτα τσιπουρακια (εκ Τυρναβου!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδαμε ξανα παιδια που καναμε μαζι εκδρομες και γενικα μιλησαμε για τα 4Χ4, τα προτερηματα και ελλατωματα του !!!!
Και φτανουμε στο Σαββατο, που ηταν και ανεπισημα η εναρξη του φεστιβαλ !!!
Εγω , για μια προσωπικη μου υποθεση (εκτακτη) πηγα στην εκθεση κατα τις 2 !!(Σοφια ,εκεινη την ωρα πρεπει να πηγες , γιατι δεν μου μαζευοντουσαν στο περιπτερο ......ολους τους διαγωνισμους ηθελαν να βλεπουν!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αρχισαμε τις επαφες με τα αλλα club και δωστου οι ευχες ολων και τα συγχαρητηρια γι΄αυτο που κανουμε ...(τελικα ,μας παρακολουθει πολυυυυυυς κοσμος και δεν το λεω για να ευλογησουμε τα γενια μας .....αλλα γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα ....ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FORUM !!μπορει να μην ειναι μελη ,αλλα μπαινουν σαν επισκεπτες !!![]()
![]()
)
ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ-ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΤΑΤΟΣ) GMAK , Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ KAI O MΥΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Μαρια ,στο παρατσακ ,δεν πηρε μερος στον διαγωνισμο γυναικων ..(για συνοδηγος ημουν ετοιμος εγω........ΑΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΒΕΒΑΙΑ....γιατι πολλα πληρωματα ηταν μικτα [φορωντας ο αντρας μια περουκα με μπικουτι ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
])...ΚΡΙΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τελος της ημερας μας βρηκε ολους κουρασμενους αλλα φοβερα ικανοποιημενους ,για ολα αυτα που καναμε στην διαρκεια της ......Πολλες κουβεντες ,πολυ προβληματισμος για την επομενη μερα του 4Χ4 ,αλλα ΟΛΟΙ με αστειρευτη ορεξη να παλεψουν για την λυση του καθε προβληματος ......
Μεχρι να τελειωσει ομως η κουβεντα ,ειχε προλαβει να τελειωσει το τσιπουρακι ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και βγαζοντας και το Μητροπανο απο το ηχεια ,αρχισε να πεφτει και η διαθεση...........
ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΙΔΕΑ.............. ΡΕ ΣΥ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.......ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΙ ΜΑΓΚΙΟΡΟ ΚΑΙ ΦΙΝΟ ??????![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΗΓΑΜΕ ...ΦΑΓΑΜΕ.....ΗΠΙΑΜΕ.....ΧΟΡΕΨΑΜΕ......ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ.....ΓΕΛΑΣΑΜΕ......ΠΑΙΞΑΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟ.......ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΜΕ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φτανουμε στην Κυριακη.........
Η ζαλαδα απο την βραδυνη πτηση ,δεν με εμποδισε στο να παω στην ωρα μου(????) στο φεστιβαλ!!!
Απο το πρωϊ ο Δακης και μερικοι αλλοι(grek....![]()
![]()
![]()
) να μ΄εχουν στο πιτσι-πιτσι για να δωσω τα λαστιχα μου (95-5 καινουργια) στον Δακη ,για να παρει μερος στον διαγωνισμο τραβηγματος κοντεϊνερ !!!!! Βεβαια, ξεροντας οτι ο Δακης ειναι λαστιχοφαγος, ειχα τις αντιρρησεις μου.....
![]()
![]()
Αλλα τελικα ειπα το ναι ,οταν εμαθα οτι θα ειναι καθαρη αμμος και δεν κινδυνευουν τα λαστιχακια μου......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκανα και εντατικα μαθηματα πανω στους χαρτες της Αναβασης (κανα 2ωρο επριζα τον κακομοιρο τον υπαλληλο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Σπανια ευκαιρια και αυτο............απο το τηλεφωνο ,μπορεις να λυσης μονο μια απορια σου καθε φορα(υποθετω..).......
και φτανουμε στον διαγωνισμο.........ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ......το musso το εχουν για πρωϊνο .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και το κοντεϊνερ μισογεματο αμμο........![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινει ο Δακης για το δοκιμαστικο......τα παει μια χαρα και εγω ενθουσιαζομαι ,γιατι αυτα που εβλεπα να πεταει ολουθε ,ηταν πετραδακια και οχι τα τακουνια απο τα λαστιχακια μου.......![]()
![]()
![]()
![]()
Ακουω οτι θα υπαρχουν και τρεις κατηγοριες (μεχρι 2000κε-2000 εως 4000κε-4000 και πανω) και ο ενθουσιασμος (μαζι με την τρελα ) χτυπαει κοκκινο !!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ???????? ΤΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ???![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (ευτυχως ο Δακης μπηκε πρωτος ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΟΣ !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω να δωσω τα θερμα ευχαριστω μου στον grek (πιο γρηγορο pit-stop, μετα απο τον Λουιτζι στην ταινια car) και τον χ !!!!
Αντε να μπουμε και εμεις.........Μητροπανος τιγκα στο ασμα << Η ζωη εδω τελειωνει, σβηνει το καντιλι μου>> και ΠΑΜΕ ......
ΒΑΖΩ ΤΑ ΑΡΓΑ .....ΓΚΑΖΙ.......ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.......
Αν πω οτι πραγματικα δεν ενιωθα να τραβαω κατι .....θα θεωρηθω υπερβολικος ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε 2-3΄΄ ενιωθα τους τροχους να βυθιζονται και το musso να σταματαει .......![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ : ΡΕ ΣΥ ,ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ???? ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΣΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ......................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ακουνε τα αυτακια μου ωρε ???? τετρακινηση αργα ,μου εδειχνε το λαμπακι στο ταμπλο.....ξεκομπλαρω και ξανακομπλαρω για να ειμαι σιγουρος και ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .........![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ............ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??????ΔΕΝ ΞΕΡΩ........![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ....ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα το ειχα τραβηξει 1 μετρο και 80 εκατ !!! Σιγουρα πολυ λιγο ,συμφωνα (απ΄οτι θυμαμαι ) με τα 5,60 του Δακη ..........αλλα εγω επαιζα σε αλλη κατηγορια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηρθαν και τα υπολοιπα αυτοκινητα της κατηγοριας μου και βλεποντας το επιπεδο ,αρχισα να εχω καποιες ελπιδες !!!
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ..........ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.55 !!!(παλι απ΄οτι θυμαμαι)
και το musso πρωτο .......πισωκινητο !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Απο την μια χαιρομαι και απο την αλλη λυπαμαι ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΟ .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κυπελο θα ηθελα, πραγματικα να υπηρχε τροπος να το κοψω σε 396 κομματακια !!!!
Ενα κομματι για το καθε ενα μελος της υπεροχης αυτης παρεας !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ .....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ , ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.........ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ...........(και Μαρια ,ΟΧΙ , δεν ημουν στο τσακιρ κεφι στην Κορινθο.........χειροκροτουσα μεσα απο την καρδια μου δυο απο τα καλυτερα μελη αυτης της παρεας και θα εκανα το ιδιο και για οποιοδηποτε αλλον μεσα απο την ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(αν και ειχα υποσχεθει στον υπεροχο Επικουρο ,ενα κυπελο,για την περιπετεια που περασε ......ελπιζω να με συγχωρεσει που το μοιρασα Σ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!! )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΡΕΞΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ..................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ , ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (υποσχεθηκατε ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ να το επαναλαβετε του χρονου τετοια εποχη.....αυτη δεν ειναι υποσχεση ,αλλα δεσμευση εκ μερους σας !!!!!![]()
![]()
![]()
)
ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΤΑΡΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ (και στον απιστευτο βοηθο του {δεν θυμαμαι το ονομα του ,δυστυχως!})ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ 4Χ4 FUN ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για πρωτοσελιδο!!!!
Αυτα που γραφεις ειναι... για πρωτοσελιδο!!!!
gmak έγραψε:ξεχασα ξεχασα Γιαννη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχαρητηρια συγχαρητηρια Γιαννη!!!!
τοχεις τοχεις..και εις ανωτερα με πολλα πολλα κύπελλα
απορια
τελικα ο δακης τι εκανε?

gmak έγραψε:χα πανω στην ωρα..το βρηκα στο βιταρακλαμπ....
Γιαννη καλυτερα που σταματησες..δες τι μπορει να γινοταν αν επεμενες![]()
........ρε ....λες να ειδαν αυτο το βιντεο και γι΄αυτο δεν κατεβηκε κανενα βιταρα στον διαγωνισμο ???????????????????????????????????????????????????????????????????? 
stakyr έγραψε:ρε ....λες να ειδαν αυτο το βιντεο και γι΄αυτο δεν κατεβηκε κανενα βιταρα στον διαγωνισμο ????????????????????????????????????????????????????????????????????
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης