ΠΕΡΙΜΕΝΩ

grek έγραψε:G.P. έγραψε:Αχ Μαράκι μου αυτός αντέχει, εγώ να δούμε πόσο!!!
Και κάποιοι άλλοι που μόλις ανοίξω το στόμα μου θα καούν ολοζώντανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μας το παίζουν και ότι κάποιοι είναι ....................
Επειδη αυτο το υφος γραψιματος δεν ειναι το πρεπον..........
δεν ξεκινας να γραφεις σιγα-σιγα να καταλαβουμε και εμεις τι θες να πεις,
να παρουμε και εμεις μερος,να πουμε την γνωμη μας,γιατι με τα υπονοουμενα
δεν βγαινει τιποτα!!!!!!!!!
Και ισως εαν παρεις και εσυ τις απαντησεις μπορει λεω μπορει να τα δεις αλλιως τα πραγματα!!!!
(....εαν βεβαια ειμαι στο θεμα και...δεν εννοεις κατι αλλο!!!)
G.P. έγραψε:
Αγαπητέ Grek, επειδή το συγκεκριμένο Post δεν αφορά πλέον το θέμα στο οποίο συνεχίζεται κι επειδή όσοι ήθελα να καταλάβουν, κατάλαβαν, εγώ το τελειώνω εδώ κι όποιος έχει ή θέλει να μου πει κάτι είμαι σπίτι ας με πάρει τηλέφωνο!!!
Είμαστε σε αναμονή για την ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
gmak έγραψε:κωστα νασαι καλα και οποτε θελεις να κανεις αναρτηση χαρτη πραγμα που ειναι πολυ χρησιμο , εχουμε ξεχωριστο τοπικ
viewtopic.php?f=8&t=1965

G.P. έγραψε:gmak έγραψε:κωστα νασαι καλα και οποτε θελεις να κανεις αναρτηση χαρτη πραγμα που ειναι πολυ χρησιμο , εχουμε ξεχωριστο τοπικ
viewtopic.php?f=8&t=1965
Αμέσως εσύ μη χάσεις να το σώσεις κατευθείαν. Ο άνθρωπος δεν το πρόσεξε αν και ειλικρινα δε βρίσκω το λόγο που κάνετε χωριστά την ανάρτηση του χάρτη![]()
![]()
gmak έγραψε:G.P. έγραψε:gmak έγραψε:κωστα νασαι καλα και οποτε θελεις να κανεις αναρτηση χαρτη πραγμα που ειναι πολυ χρησιμο , εχουμε ξεχωριστο τοπικ
viewtopic.php?f=8&t=1965
Αμέσως εσύ μη χάσεις να το σώσεις κατευθείαν. Ο άνθρωπος δεν το πρόσεξε αν και ειλικρινα δε βρίσκω το λόγο που κάνετε χωριστά την ανάρτηση του χάρτη![]()
![]()
γαλατια κατηγορησα κανεναν??
οσο αφορα γιατι ο χαρτης αναρτατε ξεχωριστα ειναι γιατι 1.ετσι ξεκινησαμε απο περσυ 2. για να μην χανεται στα ποστ που γραφουμε
οκ???
σε κάλυψα??

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης