ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 09, 2009 2:40 am

pajerinho έγραψε:Επειδή στις 19/9 υπάρχει γενικά κόλλημα για αρκετούς, η συνάντηση θα γίνει τελικά στις 26/9 Σάββατο.
Θα μπορεί (εκτός απροόπτου) να είναι κ ο Αλέξανδος. Λογικά και ο stakyr.
Αν υπάρχουν αγωνιζόμενοι που θα φύγουν απ' το Σαβ. (στις 27/9 έχει enduro στην Κόρινθο), τότε μπορούμε να την κάνουμε μεσημερο-απόγευμα αντί για βράδυ για να προλάβουν.

Νομιζω οτι ειναι πολυ μακρια η ημερομηνια και το λεω για τον εξης λογο :
επειδη ειναι το φεστιβαλ αρκετα κοντα,σκεφτομουν να εχουμε βγαλει ενα προγραμμα μεχρι τον Ιανουαριο και να το τυπωσουμε σε χαρτι ,ετσι ωστε να το μοιραζουμε στον κοσμο που θα περναει απο το περιπτερο μας στο φεστιβαλ (αλλο να δινεις τυπωμενο ενα προγραμμα και αλλο να το ψαχνεις στο internet)!!!!!
Aν καταλαβα καλα , το προβλημα ειμαι εγω και ο Αλεξανδρος !!!
Εγω μπορω καθημερινη να κατεβω Πατρα , οπως νομιζω, οτι μπορει και ο Αλεξανδρος (μπορω να περασω να τον παρω , αν θελει , απο Κορινθο , να κατεβουμε μαζι...ή γενικοτερα οποιος αλλος θελει να ερθει μαζι απο Αθηνα !!!).Σχολαω 15:00 ,στις 15:45-16:00 μπορω να ειμαι Κορινθο και 17:00 Πατρα .........
Αν θελετε ,κανονιστε το για την αλλη εβδομαδα ,εκτος απο Πεμπτη 17/9 !!!! Τα λεμε..............
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Σεπ 09, 2009 3:27 am

παιδια...7 σελιδες για να βγει η ημερομηνια...

λοιπον κανονιστε τη επομενη εβδομαδα ΤΕΤΑΡΤΗ 16/09/2009 ωστε και ο αλεξανδρος να μπορει να ερθει μιας και ειναι καθημερινη και ο γιαννης..

για τους υπολοιπους δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα.

οσο για μενα θα κοιταξω να ξεκλεψω χρονο απο τις οικογενειακες μου υποχρεωσεις εκεινης της εβδομαδας ωστε να ερθω

εννοειτε οτι ολοι πρεπει να δωσουν το παρων
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Σεπ 09, 2009 8:15 am

από pajerinho » 08 Σεπ 2009, 21:47

Επειδή στις 19/9 υπάρχει γενικά κόλλημα για αρκετούς, η συνάντηση θα γίνει τελικά στις 26/9 Σάββατο.

Gmak εσυ λες στις 16/09 Τεταρτη τελικα ποια μερα θα γινει???
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Σεπ 09, 2009 9:37 am

stakyr έγραψε:Χωρις να δεσμευομαι για τις φετινες τιμες ,εγω και στα δυο αυτα μερη ,εβρισκα τρικλινο με τζακι, τις ημερες των γιορτων, με 60-70 Ε !!! Για το φαϊ , δεν το συζηταμε , τρωμε σε ταβερνα 3 ατομα(τρελο φαγοποτι) με 40 Ε μαξιμουμ !! Για την Βουλγαρια δεν ξερω , αν και εχω ακουσει οτι ειναι φτηνα ........οποιος ξερει κατι, ας ενημερωσει !!!

Καλοοοοό!!! Κλείσε μου 2-3..... :D :D :D
Και στη Βουλγαρία, στο Μπάνσκο, παρόμοιες τιμές παίζουν. Φαντάζομαι ότι αν πάμε σε λιγότερο τουριστικό μέρος θα είναι ακόμα φθηνότερα, αλλά δεν ξέρεις τί θα βρεις κ τί μπορεί να σου συμβεί.
Έτσι κ αλλιώς οι τιμές στο Μπάνσκο είναι καλές (σίγουρα πολύ χαμηλότερες από Αράχοβες, Καλάβρυτα κλπ) και είσαι σε ένα οργανωμένο μέρος που βρίσκεις τα πάντα.
Σε ότι με αφορά, όπως ήδη είπα, το 11ήμερο μου πέφτει πολύ. Θα έρθω μάλλον στο τελευταίο σκέλος στην Βουλγαρία και ενδεχομένως και λίγο από Κερκίνη.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Τετ Σεπ 09, 2009 9:58 am

HLIAS-G.P. έγραψε:από pajerinho » 08 Σεπ 2009, 21:47

Επειδή στις 19/9 υπάρχει γενικά κόλλημα για αρκετούς, η συνάντηση θα γίνει τελικά στις 26/9 Σάββατο.

Gmak εσυ λες στις 16/09 Τεταρτη τελικα ποια μερα θα γινει???

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/09 οριστικά.
Αφού μπορεί ο stakyr και ο Αλέξανδρος και (λογικά) όλοι οι άλλοι που ήμαστε στην Πάτρα, είναι η καλύτερη ημερομηνία.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Σεπ 09, 2009 2:43 pm

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/09 οριστικά.
Αφού μπορεί ο stakyr και ο Αλέξανδρος και (λογικά) όλοι οι άλλοι που ήμαστε στην Πάτρα, είναι η καλύτερη ημερομηνία.[/quote]

Aρα εκλεισε ημερομηνια να πουμε και κατα τις 19,00-19,30 στη Βεσο να ολοκληρωθει?
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Σεπ 09, 2009 3:05 pm

ok.....εκλεισε στην βεσο :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Τετ Σεπ 09, 2009 3:43 pm

Άρα ανακεφαλαιώνω::: ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 19:00 ή αλλιώς στις 7:00 μ.μ. VESO MARE στο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Σεπ 09, 2009 6:37 pm

HLIAS-G.P. έγραψε:Άρα ανακεφαλαιώνω::: ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 19:00 ή αλλιώς στις 7:00 μ.μ. VESO MARE στο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ.

:u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 09, 2009 11:10 pm

Βαζω λιγες φωτο απο Κερκινη ,που πηγαμε το 2007 !!

Εικόνα
Εικόνα
Νεροβουβαλοι !!
Εικόνα
Γουρουνοσφαγεια στην Ανω Ποροϊα!!πανηγυρι τρελο !! με νταουλια και ζουρναδες.....
Εικόνα
Ενα απο τα πολλα ποταμια.....
Εικόνα
Ανεβαινοντας στο χιονοδρομικο Λαϊλιας Σερρων
Εικόνα
αποψη της λιμνης
Εικόνα
Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης