ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 04, 2009 12:05 am

τα παρακατω σ/κ του 2009:

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ12-Κ13

Σ19-Κ20 αγωνας καρτ

Σ26 -Κ27(προταση συναντηση στο χιλιομοδι για τα διαδικαστικα - διημερη με η χωρις γουρουνακι )

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ:
Π2-Σ3-Κ4 (εθνικες εκλογες) 2ο Festival Τετρακίνησης, 2-3-4 Οκτώβρη(εχουμε δηλωθει σαν συμμετοχη 4Χ4 fun)λογω εκλογων δεν ξερουν την ακριβη ημερομηνια (θα ξερουν μεχρι 10 Σεπτ) stakyr

Σ10-Κ11 κοντινη παναχαικο (μονοημερη)

Σ17-Κ18 πεζοπορια στο βουραικο (μονοημερο)

Σ24-Κ25 βαση το Χιλιομοδι και Σαββατο παμε Αρχαια Επιδαυρο και Κυριακη Μυκηνες !!!

Τ28(ΑΡΓΙΑ)

Σ31-Κ1διημερη τζουμερκα φοβερα μερη και ραφτινγκ στο αραχθο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ7-Κ8

Σ14-Κ15

Π20- Σ21-Κ22 τριημερη αγγραφα το καλυτερο μερος για 4χ4.

Σ28-Κ29μονοημερη ζηρεια. (Αυτο το ΣΚ δεν ειναι οι 24 ωρες????)stakyr

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ5-Κ6

Σ12-Κ13ορεινη αρκαδια φαραγγι λουσιου - δημητσανα - στεμνιτσα - βυτινα.

Σ19-Κ20

Π 24 με Κ 03/01/10 11ημερη?? Λουτρακι Αριδαιας [( θερμα λουτρα Λουτρακιου-Καϊκματσαλαν-παλιος Αγ.Αθανασιος-λιμνη Βεγοριτιδα-Νυμφαιο(Αρκτουρος)-Σερρες (λιμνη Κερκινη)]-Βουλγαρια(Μπανσκο-Παμποροβο-Βιτοσα-Σοφια)(γι΄ αυτο πρεπει να εχουμε τις συμμετοχες αρκετα νωρις!!)stakyr

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:
Σ9-Κ10

Σ16-Κ17

Σ23-Κ24 κοπη Βασιλοπιτας ?

Σ30-Κ31

(νομιζω οτι ετσι βολευει καλυτερα στην αναγνωση )

ανοιξα μια λιστα απο μερη για να γινεται κουβεντα και φυσικα εχω πληροφοριες για ολες της τοποθεσιες.
ολα φυσικα και οι ημερομηνιες αλλαζουν ειναι ενδικτικες.
ακομα εχουμε:
ευβοια - καλλιδρομο - ζαγοροχωρια - βοβουσα βαλια καλντα - ολυμπος κτλ

Δημοσ.: 536
Εγγραφη: 11 Φεβ 2009, 01:40
Προσωπικό μήνυμα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Σεπ 04, 2009 2:12 am

ναι πολυ καλυτερα.....!!1
αλλα οπως το πας εσυ θα την κανουμε 40ημερο την χριστουγγενιατικη.. :lol: :lol: :lol:
παντως γιαννη μου αρεσεις το εχεις παρει ζεστα....!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Σεπ 04, 2009 1:15 pm

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ12-Κ13

Σ19-Κ20 αγωνας καρτ

Σ26 -Κ27(προταση συναντηση στο χιλιομοδι για τα διαδικαστικα - διημερη με η χωρις γουρουνακι )

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ???
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΓΩΝΑ???
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 04, 2009 3:36 pm

HLIAS-G.P. έγραψε:ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ12-Κ13

Σ19-Κ20 αγωνας καρτ

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ???
ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΓΩΝΑ???

Και αυτο, καλο ακουγετε !!!!

Παντος για την 11ημερη ,την υπολογιζω λογω ημερων και αργιων !!!!
Καποιος εργαζομενος θα μπορει να την κανει με 4 μερες αδεια ...... 28-29-30-31 !!!!
Τα μερη στο Λουτρακι και της Σερρες τα ξερω απ΄εξω και σας διαβεβαιωνω οτι ειναι απο τα ωραιοτερα στην Ελλαδα !!! Το Λουτρακι ειναι μοναδικο και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! θα κανουμε μπανιο σε εξωτερικο καταραχτη που τρεχει ζεστο νερο!!!! Αν χιονιζει κιολας...............ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ..θα περασω καποια στιγμη και φωτο για να τα δειτε κιολας..........αλλα σε μια φωτο δεν μπορεις να κλεισεις ολη την ομορφια και την ατμοσφαιρα !!!

εδω ειναι Χριστουγεννα με -2C και κατω αριστερα βλεπετε τον κοσμο που κανει μπανιο μεσα στην πισινα με το ζεστο νερο !!!! διπλα ακριβως εχει καταρακτη με κρυο νερο απο τα χιονια του Καϊκματσαλαν !!! Περιττο να πω οτι μερικοι φευγουν απο το ζεστο νερο και καθονται κατω απο τον κρυο καταρακτη........μπρρρρρρρρρρρρρ
Εικόνα
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Σεπ 04, 2009 4:29 pm

stakyr έγραψε:τα παρακατω σ/κ του 2009:

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ12-Κ13

Σ19-Κ20 αγωνας καρτ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ:
Π2-Σ3-Κ4 (εθνικες εκλογες) 2ο Festival Τετρακίνησης, 2-3-4 Οκτώβρη(εχουμε δηλωθει σαν συμμετοχη 4Χ4 fun)λογω εκλογων δεν ξερουν την ακριβη ημερομηνια (θα ξερουν μεχρι 10 Σεπτ) stakyr

Σ10-Κ11 κοντινη παναχαικο (μονοημερη)

Σ17-Κ18 πεζοπορια στο βουραικο (μονοημερο)

Σ24-Κ25 βαση το Χιλιομοδι και Σαββατο παμε Αρχαια Επιδαυρο και Κυριακη Μυκηνες !!!

Τ28(ΑΡΓΙΑ)

Σ31-Κ1διημερη τζουμερκα φοβερα μερη και ραφτινγκ στο αραχθο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ7-Κ8

Σ14-Κ15

Π20- Σ21-Κ22 τριημερη αγγραφα το καλυτερο μερος για 4χ4.

Σ28-Κ29μονοημερη ζηρεια. (Αυτο το ΣΚ δεν ειναι οι 24 ωρες????)stakyr

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ:
Σ5-Κ6

Σ12-Κ13ορεινη αρκαδια φαραγγι λουσιου - δημητσανα - στεμνιτσα - βυτινα.

Σ19-Κ20

Π 24 με Κ 03/01/10 11ημερη?? Λουτρακι Αριδαιας [( θερμα λουτρα Λουτρακιου-Καϊκματσαλαν-παλιος Αγ.Αθανασιος-λιμνη Βεγοριτιδα-Νυμφαιο(Αρκτουρος)-Σερρες (λιμνη Κερκινη)]-Βουλγαρια(Μπανσκο-Παμποροβο-Βιτοσα-Σοφια)(γι΄ αυτο πρεπει να εχουμε τις συμμετοχες αρκετα νωρις!!)stakyr

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:
Σ9-Κ10

Σ16-Κ17

Σ23-Κ24 κοπη Βασιλοπιτας ?

Σ30-Κ31

(νομιζω οτι ετσι βολευει καλυτερα στην αναγνωση )

ανοιξα μια λιστα απο μερη για να γινεται κουβεντα και φυσικα εχω πληροφοριες για ολες της τοποθεσιες.
ολα φυσικα και οι ημερομηνιες αλλαζουν ειναι ενδικτικες.
ακομα εχουμε:
ευβοια - καλλιδρομο - ζαγοροχωρια - βοβουσα βαλια καλντα - ολυμπος κτλ

Δημοσ.: 536
Εγγραφη: 11 Φεβ 2009, 01:40
Προσωπικό μήνυμα

τελικα το φεστιβαλ ειναι 9-10-11/10 !!
ειναι πανω στην μονοημερη στο Παναχαϊκο !!! Να κανουμε αμοιβαια αλλαγη στις εβδομαδες ????
stakyr

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Σάβ Σεπ 05, 2009 12:12 pm

Η αλλαγή φεστιβάλ 4κίνησης κ Παναχαϊκου μπορεί να γίνει άνετα.

Στο μέχρι τώρα πλάνο έχω 2 παρατηρήσεις. Έχουμε πολλές 2ήμερες, 3ήμερες, 11ήμερες :shock: και λίγες μονοήμερες. Νομίζω ότι πρέπει ν' αλλάξει λίγο η ισορροπία γιατί η πράξη έχει δείξει ότι πολλοί δυσκολεύονται να έρθουν σε 2ήμερες, 3ήμερες κλπ εκδρομές. Αντίθετα οι μονοήμερες είναι πιο ελκιστικές.
Νομίζω ότι μία εκ των "Τζουμέρκα", "Άγραφα", "Αρκαδία" θα πρέπει να την αφήσουμε για το 2010 και στη θέση της να μπει πχ η υπέροχη διαδρομή που κάναμε με τον palidim στην Ορ.Ναυπακτία ή το Καλλίδρομο
(Μπορούν να μπουν κ οι 2 αν υπάρχουν κενές ημερομηνίες)
Η 11ήμερη για μένα μου πέφτει too much. Γενικά θα προτιμούσα να έκανα Χριστούγεννα εκτός κ πρωτοχρονια σπίτι μου.
Βέβαια αν τελικά προχωρήσει το 11ήμερο, υπάρχει η ευελιξία ν' ακολουθήσουμε κάποιοι μόνο στο ένα σκέλος της εκδρομής.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό stakyr » Σάβ Σεπ 05, 2009 1:03 pm

pajerinho έγραψε:Η αλλαγή φεστιβάλ 4κίνησης κ Παναχαϊκου μπορεί να γίνει άνετα.

Στο μέχρι τώρα πλάνο έχω 2 παρατηρήσεις. Έχουμε πολλές 2ήμερες, 3ήμερες, 11ήμερες :shock: και λίγες μονοήμερες. Νομίζω ότι πρέπει ν' αλλάξει λίγο η ισορροπία γιατί η πράξη έχει δείξει ότι πολλοί δυσκολεύονται να έρθουν σε 2ήμερες, 3ήμερες κλπ εκδρομές. Αντίθετα οι μονοήμερες είναι πιο ελκιστικές.
Νομίζω ότι μία εκ των "Τζουμέρκα", "Άγραφα", "Αρκαδία" θα πρέπει να την αφήσουμε για το 2010 και στη θέση της να μπει πχ η υπέροχη διαδρομή που κάναμε με τον palidim στην Ορ.Ναυπακτία ή το Καλλίδρομο
(Μπορούν να μπουν κ οι 2 αν υπάρχουν κενές ημερομηνίες)
Η 11ήμερη για μένα μου πέφτει too much. Γενικά θα προτιμούσα να έκανα Χριστούγεννα εκτός κ πρωτοχρονια σπίτι μου.
Βέβαια αν τελικά προχωρήσει το 11ήμερο, υπάρχει η ευελιξία ν' ακολουθήσουμε κάποιοι μόνο στο ένα σκέλος της εκδρομής.

Γι΄αυτους τους λογους ,δεν θα γινει η συναντηση ???
Εδω σε αυτο το πλανο,απλως γραφει ο καθενας τις σκεψεις του και τις προτασεις του , ετσι ωστε να μην ερθουμε απροετοιμαστοι στο ραντεβου !!
Γενικοτερα βλεπω, οτι με τις τοσες πολλες προτασεις που θα γινουν και ξεχνοντας και τις ημερομηνιες των αγωνων ,καθε Π/Σ/Κ θα ειναι κλεισμενο ετσι και αλλιως ............... :? :? :?
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ................ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Σάβ Σεπ 05, 2009 2:27 pm

οπως πολυ ωραια λεει και ο γιαννης αυτα που γραφουμαι ειναι προτασεις και μονο...οπου καταγραφονται και θα αξιολογηθουν στην συναντηση των μελων......!
το σημαντικο που δεν εχουμε αποφασισει ειναι ποτε θα γινει η συναντηση......???
για παρτε καμμια αποφαση να τελειωνουμε..... ;)
εγω μπορω καθημερινη στην πατρα εκτος π/σ/κ ειδικα τον σεπτεβριο θα ειμαι κατασκηνωση.
φυσικα θα πρεπει να γινει σχετικα γρηγορα η συναντηση για να ανακοινωσουμε τα σχετικα προγραμμα κ.τ.λ.
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Σάβ Σεπ 05, 2009 4:44 pm

Βρε παιδιά βγάλτε μια απόφαση για την συνάντηση. Να κανονίσοθμε τις δουλειές μας.
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Σεπ 07, 2009 11:43 am

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
Πρώτον πρεπει να ορισθει η ημερομηνία της συνάντησης.
Δευτερον οι ασχολουμενοι με τους αγωνες να γραψουν ολο το γνωστο αγωνιστικο προγραμμα που δεν αλλαζει ετσι και αλλοιως και βλεπουμε μετα το δικο μας.

Μην περιμενετε να ειναι ολοι παροντες. παντα θα υπαρχουν κουντρισματα. Ο λαεξανδρος δεν μποιρει Σ/Κ Πάτρα , εγω δεν μπορω Σαββατο Χιλιομοδι ο pajerinho δεν μπορει τις καθημερινες , ο .........
Ας σκεφτει καποιος μια ημερομηνια ας γινει η συναντηςση . Βασικοτερο ολων ομως ειναι το αγωνιστικο προγραμμα και η ισσοροπια μονοημερων πολυημερων - κοντινων μακρινων εκδρομων
palidim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης