ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ! ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΧΛΑ!

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ! ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΧΛ

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Φεβ 25, 2013 5:16 pm

gmak έγραψε:
pajerinho έγραψε:Το μεγάλο πάρτι πάντως θα ήταν να πηγαίναμε ανηφόρα το τμήμα με το πολύ χιόνι!! Ε ρε γλέντια που θα είχαμε....!!! :blob: :blob:

Εκει υπήρξε ασυνεννοησία διότι τα παιδια με τα jimny εκτων υστέρων μου είπανε οτι βγηκανε επάνω και γυρισανε πίσω...εμείς ακούσαμε οτι δεν βγαίνει και κάναμε αναστροφή..η μάλλον κάποιος στον ασύρματο είπε οτι δεν βγαίνει και γυρνάνε πίσω ενώ το αντίθετο συνέβαινε :twisted:

Ούτως η άλλως όμως πάρτυ θα κάναμε... 8-)

Κακώς τότε έγινε το μπέρδεμα και γυρίσαμε πίσω. Εγώ ωστόσο έλεγα για το άλλο σκέλος που κάναμε τελικά και για το κατηφορικό σημείο που είχαμε μπόλικα κολλήματα. Σκέψου αυτό ανηφόρα!!! :blob: :blob:
Οι συνθήκες πάντως μου θύμισαν εκείνη την αλησμόνητη εκδρομή στο Σαραντάπηχο και την ορεινή Κορινθία! Με το ντεπούντο του Lada του palidim!
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Φεβ 25, 2013 5:46 pm

pajerinho έγραψε:
gmak έγραψε:
pajerinho έγραψε:Το μεγάλο πάρτι πάντως θα ήταν να πηγαίναμε ανηφόρα το τμήμα με το πολύ χιόνι!! Ε ρε γλέντια που θα είχαμε....!!! :blob: :blob:

Εκει υπήρξε ασυνεννοησία διότι τα παιδια με τα jimny εκτων υστέρων μου είπανε οτι βγηκανε επάνω και γυρισανε πίσω...εμείς ακούσαμε οτι δεν βγαίνει και κάναμε αναστροφή..η μάλλον κάποιος στον ασύρματο είπε οτι δεν βγαίνει και γυρνάνε πίσω ενώ το αντίθετο συνέβαινε :twisted:

Ούτως η άλλως όμως πάρτυ θα κάναμε... 8-)

Κακώς τότε έγινε το μπέρδεμα και γυρίσαμε πίσω. Εγώ ωστόσο έλεγα για το άλλο σκέλος που κάναμε τελικά και για το κατηφορικό σημείο που είχαμε μπόλικα κολλήματα. Σκέψου αυτό ανηφόρα!!! :blob: :blob:
Οι συνθήκες πάντως μου θύμισαν εκείνη την αλησμόνητη εκδρομή στο Σαραντάπηχο και την ορεινή Κορινθία! Με το ντεπούντο του Lada του palidim!

Δεν ήμουν... :roll: αν αυτο που κατεβήκαμε το κάναμε σε ανηφόρα εμείς θα ήμασταν ακόμα εκει..εσείς με τα 50 50 θα ήσασταν στοιβαγμενοι στο ρυακι στην στροφουλα... 8-)

Και εδω που τα λέμε ίσα που περάσαμε απο τον πεσμένο δρόμο...λίγο ακόμα και αν ηταν κλειστό θα μας περνάνε με σινουκ
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Φεβ 25, 2013 6:06 pm

gmak έγραψε:Και εδω που τα λέμε ίσα που περάσαμε απο τον πεσμένο δρόμο...λίγο ακόμα και αν ηταν κλειστό θα μας περνάνε με σινουκ

Θα φωνάζαμε ελικόπτερο όπως ο Βλαστός :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Φεβ 25, 2013 6:46 pm

ειχαμε μαζι μας μαχιμους συνοδηγους... οποτε εμενα δεν με φόβισε τιποτα....με λιγη δουλεια ολα περνιουνται....τωρα για την ανηφορα δεν θα σχολιασω προεδρε........ :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
διονυση ειναι γεγονος οτι το συγκεκριμενο κομματι ανηφορικα ειναι ολα τα λεφτα...αλλα με καταλληλα εξοπλισμενα τουτου......η περιοχη ειναι λουκουμι για 4χ4 ειναι γεγονος οτι εχει απειρες επιλογες για ολα τα γουστα....απλα οι ντοπιοι το εχουν........!!! να μην πω......χαχαχχαχα...!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό lefterismega » Δευτ Φεβ 25, 2013 8:04 pm

Συμφωνώ εκείνη την ανηφορίτσα έπρεπε να την .... κατακτήσουμε ή τουλάχιστον να το προσπαθήσουμε ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefterismega

Δημοσίευσηαπό georgiia » Δευτ Φεβ 25, 2013 9:31 pm

Ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω και εγώ μαζί σας. Η φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν ότι είστε όλοι μια καλή παρέα και το διασκεδάζετε. :u-: :u-:
ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgiia

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Δευτ Φεβ 25, 2013 9:53 pm

αμα ηξερα οτι θα φτυαριζαμε τοσο ,θα χα κανονισει δυο παλικαρια ντοπια να μας ανοιγαν τον δρομο!!! 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen:
Αριστοτελης Ωνασης: ''Οι Ανδρες φτιαχνουν την μοιρα τους''
Άβαταρ μέλους
Ted23

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Φεβ 25, 2013 10:07 pm

Ted23 έγραψε:αμα ηξερα οτι θα φτυαριζαμε τοσο ,θα χα κανονισει δυο παλικαρια ντοπια να μας ανοιγαν τον δρομο!!! 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen:

Χαχαχαχα, τώρα που έχεις πάρει το κολάι στην οργάνωση στην επόμενη το βλέπω να το κανονίζεις...!! :mrgreen:
Εγώ πάντως το φτυάρισμα το πήρα για καψώνι μέχρι να φτάσουμε στην ταβέρνα. Αφού στο τέλος με τον συνοδηγό μου λέγαμε κάτσε να δεις που θα μας βάλουν ν' ανοίξουμε όλους τους δρόμους για να μας πάνε στην ταβέρνα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Δευτ Φεβ 25, 2013 10:09 pm

Χαχαχαχα, τώρα που έχεις πάρει το κολάι στην οργάνωση στην επόμενη το βλέπω να το κανονίζεις...!! :mrgreen:
Εγώ πάντως το φτυάρισμα το πήρα για καψώνι μέχρι να φτάσουμε στην ταβέρνα. Αφού στο τέλος με τον συνοδηγό μου λέγαμε κάτσε να δεις που θα μας βάλουν ν' ανοίξουμε όλους τους δρόμους για να μας πάνε στην ταβέρνα :lol: :lol: :lol:[/quote]

Δεν εχεις παραπονο,σε αποζημιωσε η μπριζολα κ το κοντοσουβλι...αληθεια τι νουμερο παπουτσι παραγγειλες??? :lol: :lol:
Αριστοτελης Ωνασης: ''Οι Ανδρες φτιαχνουν την μοιρα τους''
Άβαταρ μέλους
Ted23

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Φεβ 25, 2013 10:41 pm

Ted23 έγραψε:Δεν εχεις παραπονο,σε αποζημιωσε η μπριζολα κ το κοντοσουβλι...αληθεια τι νουμερο παπουτσι παραγγειλες??? :lol: :lol:

Χαχαχαχα, 52 ξώφτερνο!!! :blob: :blob: :blob: :blob: :blob:
Πραγματική παντόφλα η μπριζόλα!! :blob: :blob: :blob:
Άβαταρ μέλους
pajerinho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης