Πιτα 2011

Βάλτε τα καλά σας...

Re: Πιττα 2011

Δημοσίευσηαπό soula » Παρ Ιαν 21, 2011 6:41 pm

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΙ ΤΙ ΠΙΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΕΘΑ ΜΕΣΑ ΓΚΟΡ-ΣΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ/
Άβαταρ μέλους
soula

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Σάβ Ιαν 22, 2011 9:48 pm

KAI EGW KAI EGW MESA!!!!!!!!!!!!! :blob: :blob: :blob: :blob:
ESTW KAI ME TA PODIA!!!!!!!!!!! :mrgreen:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιαν 23, 2011 12:01 pm

Εικόνα
Τοπος συναντησης και ωρα θα ανακοινωθεί συντομα.
Άβαταρ μέλους
maria

Re: Πιτα 2011

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Ιαν 23, 2011 12:16 pm

ωραια αφισαααααααα.......... :u-:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Κυρ Ιαν 23, 2011 6:21 pm

τι αφισα ειναι αυτη ρε μαρια :?: :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :fight: :fight: :fight: :fight: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
ola cherokee xj???
οχι τιποτα αλλο θα την δει ο αλεξανδρος και θα παρει τα πανω του!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιαν 23, 2011 7:37 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Aφου λυσαξατε ολοι σας να τα δωσετε και να παρετε τσεροκια.
Αν και το πισω πισω μου κανει για suzuki(ή ετσι θελω).....τα καλα πανε τελευταια. :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό xristos-ktm » Κυρ Ιαν 23, 2011 8:21 pm

χαθηκε ο κοσμος να βρεις μια φωτογραφια(αφου εκανες το κοπο)αναμεικτη ετσι για ν'ανεβαινουμε και οι υπολοιποι!!!εκτος και ειναι καμια προπαγανδα για να τα πουλησουμε :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ολοι και να παρουμε '''θηρια'''!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
xristos-ktm

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 23, 2011 10:17 pm

Mαρια ........υπεροχη αφισα για αλλη μια φορα !!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :bow:
Εχεις ενα μεγαλο ταλεντο στην σχεδιαση (πρεπει να το εξασκησεις και επαγγελματικα πια !! ;) ).......και κανεις παντα τις αφισες σου να ξεχωριζουν και να "γραφουν" ιστορια !!! :bow: :bow: :bow:
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ........... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιαν 24, 2011 12:23 am

stakyr έγραψε:Mαρια ........υπεροχη αφισα για αλλη μια φορα !!!! :u-: :u-: :u-: :u-: :bow: :bow: :bow: :bow:
Εχεις ενα μεγαλο ταλεντο στην σχεδιαση (πρεπει να το εξασκησεις και επαγγελματικα πια !! ;) ).......και κανεις παντα τις αφισες σου να ξεχωριζουν και να "γραφουν" ιστορια !!! :bow: :bow: :bow:
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ........... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Γιαννη....εχεις κανει τοσα χιλιομετρα τον τελευταιο καιρο...τον να ερθεις θα σου ειναι παιχνιδακι...εμεις θα σε περιμενουμε :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Ιαν 24, 2011 11:16 am

gmak έγραψε:Γιαννη....εχεις κανει τοσα χιλιομετρα τον τελευταιο καιρο...τον να ερθεις θα σου ειναι παιχνιδακι...εμεις θα σε περιμενουμε :u-:

Ακριβως , επειδη εχω κανει τοοοσα χλμ (5.500-6.000 τα εχω υπολογισει απο τον 24ωρο και μετα !!) , τωρα ειμαι "σφιγμενος" !! :? :?
Αυτη την Κυριακη μαλιστα , ειχε ωραιο "παιχνιδακι" η Ευριπου στην Ευβοια !! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ...... :cry: :cry:
Εχουν πεσει και οι πιτες , η μια πισω απο την αλλη (3 εχω αυτη την εβδομαδα..... δουλειες + τα χομπυ μου μαζι !!!) και την αλλη εβδομαδα εχω ΚΑΙ πιτες ΚΑΙ τουριστικες εκθεσεις !!!!!!
Μακαρι ,ειλικρινα , να μπορουσα να ειμαι ταυτοχρονα σε 3-4 μερη ....... :roll: :roll: :roll:
Και η Ντεπυ με τα παιδια .....εχουν φτασει πια στα ορια τους !!! Λειπω εδω και 2 μηνες ,συνεχεια απο το σπιτι .........μονο αυτη την Κυριακη εμεινα πισω !!!!
Σας "επρηξα" με τα προσωπικα μου.......αλλα ΔΕΝ αποκλειω και το γεγονος να τα πουμε "πανω" !!!
Θα ηθελα να σας ξαναδω απο κοντα και να τα πουμε + να κανω και καποιες δοκιμες στο αμαξι , τωρα που του αλλαξα κατι "μαραφετακια " !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ............. :u-: :u-: :u-: :u-: :blob: :blob: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης