ΦΙΛΙΚΟ TRIAL

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΦΙΛΙΚΟ TRIAL

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Απρ 20, 2010 11:45 pm

Αν δεν εχεις συμμετοχες φιλτατε γραψε τις λεπτομερειες και θα σε τιμησουμε!

γκρεγκ δεν ειναι ζητημα συμμετοχων...εξαλλου δεν εχουν προβλημα τα παιδια της λεσχης με τις συμμετοχες στις εκδηλωσεις τους...όπως είπες ειναι ζητημα ταπεινοτητας που χαρακτηριζει τα γραφομενα του, που μονο σκοπο έχουν την σπορα ανεμων......οποιος ομως σπερνει ανεμους..θεριζει θυελλες στο τελος :!:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Απρ 21, 2010 12:48 am

grek έγραψε:Αν δεν εχεις συμμετοχες φιλτατε γραψε τις λεπτομερειες και θα σε τιμησουμε!!!!!

Και τα φιλαρακια απο Ευριπου, Γρεβενα,Καρπενησι , Περιστερι, Ναυπλιου, Αρακυνθο μπορουν να βοηθησουν και αυτα με συμμετοχες !! Φτανει να το ζητησει ευγενικα ο κυριος !! ;) ;) ;) ;) :flowers: :flowers:

Ευκαιρια να δοκιμασω και τον mussxaro στην Κ2 !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Απρ 21, 2010 12:58 am

stakyr έγραψε:Ευκαιρια να δοκιμασω και τον mussxaro στην Κ2 !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Κ2 :shock:
Κ2 :o
Κ2 :lol: :lol: :lol: :lol:
Να .....το μεταφερω στα ανεκδοτα?
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Απρ 21, 2010 1:05 am

maria έγραψε:
stakyr έγραψε:Ευκαιρια να δοκιμασω και τον mussxaro στην Κ2 !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Κ2 :shock:
Κ2 :o
Κ2 :lol: :lol: :lol: :lol:
Να .....το μεταφερω στα ανεκδοτα?

Ο.Κ ....ενταξει !!! Αν δεν παρω πρωτη θεση ..........μεσα στην τριαδα θα ειμαι τουλαχιστον !!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Μαρια ......αν δεν εχει συμμετοχες .......θα σηκωσω και το κυπελο στην Κ1 !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Απρ 21, 2010 1:29 am

stakyr έγραψε:Μαρια ......αν δεν εχει συμμετοχες .......θα σηκωσω και το κυπελο στην Κ1 !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην σε νοιαζει τιποτα.
Θα φτιαξουμε ειδικα για σενα καινουργια Κ κατηγορια
Κ....ουβαδες.
:clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Τετ Απρ 21, 2010 8:14 am

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, με το φτωχό μου το μυαλό, πως γίνεται στο χώρο της 4κίνησης να υπάρχουν εχθροί κι αντίπαλοι. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που πιθανόν να μας χωρίζουν (αν κι εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να διχάσει ανθρώπους στο χώρο αυτό). Ίσως είμαι αφελής, αλλά όλα αυτά που γράφτηκαν από τον φίλο vitara μου φαίνονται σαν (καθυστερημένο) πρωταπριλιάτικο αστείο! :shock:
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Απρ 21, 2010 8:49 am

Jiannis77 έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, με το φτωχό μου το μυαλό, πως γίνεται στο χώρο της 4κίνησης να υπάρχουν εχθροί κι αντίπαλοι. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που πιθανόν να μας χωρίζουν (αν κι εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να διχάσει ανθρώπους στο χώρο αυτό). Ίσως είμαι αφελής, αλλά όλα αυτά που γράφτηκαν από τον φίλο vitara μου φαίνονται σαν (καθυστερημένο) πρωταπριλιάτικο αστείο! :shock:

Γιαννη ΕΝΑΣ ειναι το προβλημα (και τι προβλημα..143 κιλα) και επειδη ποτε δεν ειχε τα κοτσια να πει τα πραγματα στα ισια ειναι σιγουρο οτι καποιον αλλον εχει μπλεξει σε αυτην την ανακοινωση !!!!!
Αν οχι σημερα ομως (λογω δουλειας) αντε αυριο θα παω να τον βρω και πιστευω οτι θα αναθεωρησει,γιατι
ξερει τα πραγματα απο τη μια μερια!!!!
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Τετ Απρ 21, 2010 10:48 am

vitara έγραψε:<<Φίλοι>> FUNΑΚΕΣ του 4χ4,

Όπως λογικά έχετε καταλάβει είμαι ένας SKARTOS από την αντίπαλη ΛΕΣΧΗ.
Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.
Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.
Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.
Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.
Αυτά τα ολίγα είχα να πω......(ξέχασα να πω ότι τα NIVA δεν κάνουν για ΤΙΠΟΤΑ).

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ......... :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

ολα γινονται για να σαμποταρουμε την λεσχη 4χ4 πατρας....με την μονη διαφορα οτι το φιλικο ειναι αυτο το σ.κ ενω η συναντηση του fun στην Κορινθο ειναι το αλλο σ.κ :lol: :lol: :lol: :lol:

οσο για τους FUNAKEΣ καλο θα ηταν αμα φοραγε παντελονια να ελεγε αυτο που ενοιωθε........ :rudolph: :rudolph:

παντως εγω απο την μερια μου πιστευω πως δεν ειναι μια κακοβουλη προσπαθεια απο τα παιδια της λεσχης 4χ4 πατρας (skarta 100 ) απλα καποιος ανεγκεφαλος δεν ειχε τι να κανει και επραξε τα δεωντα.....ειμαι σιγουρος πως τα παιδια της λεσχης θα παρουν θεση.... ;)

και μιας και εγινε και αναφορα καλη επιτυχια στο φιλικο :clap2: :clap2:

ααααααααα και με την ευκαιρια αμα θελει ο φιλος που εγραψε αυτο το ποστ να ερθει το βραδυ στην μαζωξη να τα πουμε και απο κοντα και γιατι οχι να τον κερασουμε και ΚΑΤΙ να μην φυγη παραπονουμενος......... :drunk: :drunk: :drunk:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Τετ Απρ 21, 2010 10:52 am

παντως εγω απο την μερια μου πιστευω πως δεν ειναι μια κακοβουλη προσπαθεια απο τα παιδια της λεσχης 4χ4 πατρας (skarta 100 ) απλα καποιος ανεγκεφαλος δεν ειχε τι να κανη και επραξε τα δεωντα.....ειμαι σιγουρος πως τα παιδια της λεσχης θα παρουν θεση....

+1000000
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό παναγιωτης κρινας » Τετ Απρ 21, 2010 11:03 am

vitara έγραψε:<<Φίλοι>> FUNΑΚΕΣ του 4χ4,

Όπως λογικά έχετε καταλάβει είμαι ένας SKARTOS από την αντίπαλη ΛΕΣΧΗ.
Συνέταξα αυτό το θέμα με αφορμή την πιθανή προσπάθεια σας να διακόψετε το ΦΙΛΙΚΟ TRIAL που όπως γνωρίζετε διοργανώνει η ΛΕΣΧΗΣ 4χ4 ΠΑΤΡΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4.
Επειδή εσείς είστε μικρότερη ΛΕΣΧΗ από εμάς και δεν μπορείτε να διοργανώσετε ΑΓΩΝΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σαμποτάρετε και τις δικές μας διοργανώσεις.
Όπως γνωρίζετε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ έχουμε τη δυνατότητα, τα κατάλληλα τετρακίνητα και τις γνωριμίες-διασυνδέσεις (π.χ. με τους κατόχους των μεγαλύτερων ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ, τις περισσότερες ΛΕΣΧΕΣ) να διοργανώσουμε ΑΓΩΝΕΣ σε συνεργασία με άλλες ΛΕΣΧΕΣ, τον ΑΟΠ και την Ε.Ο.Τ.Α.
Αυτό φαίνετε στον πρώτο πανελλήνιο ΑΓΩΝΑ TRIAL που διοργανώνουμε στην ΠΑΤΡΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ.

Γι' αυτό απαιτώ να ασχολήστε με τα δικά σας προβλήματα και να μας αφήσετε ήσυχους.
Αυτά τα ολίγα είχα να πω......(ξέχασα να πω ότι τα NIVA δεν κάνουν για ΤΙΠΟΤΑ).

Καλημέρα και από μένα.
Όπως θα έλεγε και η αξέχαστη Μαίρη Αρώνη από την καταπληκτική ταινία ''Μια τρελή τρελή οικογένεια'' στον σύζυγό της που τον υποδυόταν ο Παπαγιανόπουλος
''Στέλιο ήρθες;''
και η απάντηση που ταιριάζει στο ποστ
''Τρία πουλιά''
καλημέρες.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ
Η ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!
παναγιωτης κρινας

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης