Γενεθλια 4χ4fun 17/5/2009 ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Βάλτε τα καλά σας...

Re: Γενεθλια 4χ4fun 17/5/2009 Χιλιομοδι Κορινθίας

Δημοσίευσηαπό dudukas » Πέμ Μάιος 07, 2009 9:27 pm

για δωστε περισσοτερες πληροφοριες για το που κ τι θαγινει γιατι ψηνωμε αγρια!!!
samurai
dudukas

Re: Γενεθλια 4χ4fun

Δημοσίευσηαπό nikolasman » Πέμ Μάιος 07, 2009 9:50 pm

Χιλιομοδι?
Που ειναι αυτο ρε παιδια?
nikolasman

Δημοσίευσηαπό stakyr » Παρ Μάιος 08, 2009 12:01 am

DIMITRISS32 έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΕΡΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.............

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Σ΄ ΑΥΤΟ............ :u-: :u-: :u-: :u-:

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ........... :idea: :idea:
Την τελευταια φορα ειδαμε οτι υπηρχαν γουρουνες και τζιπακια μεσα στον χωρο ........ ;) ;) ;)
Μαλιστα την αναγνωριστικη εκαναν ο Κωσταντινος με τον Σταματη και τον Κυριακο !!!! :bow: :bow: :bow:
Τωρα βεβαια θα ειναι πιο ευκολα , γιατι δεν θα υπαρχουν λασπες........... :roll: :roll: :roll:
αλλα και ετσι , πιστευω οτι οι γυναικες μας , θα τα καταφερουν............ :blob: :blob: :blob:
Για περισσοτερες πληροφοριες και φωτογραφιες να δειτε το θεμα με την εκδρομη στο Χιλιομοδι....... ;) ;) ;)
Εγω παντως ειμαι μεσα σ΄οτι και να αποφασισετε ....... :u-: :u-: :u-: :u-:
θα φερω και το τζιπακι του Κυριακου ,για την γυναικεια............... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ ελπιζω να καταλαβατε οτι κανω πλακα.....αλλιως την εβαψα.......θα φαω πολυ παντοφλα.... :stupid: :stupid: :stupid:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Παρ Μάιος 08, 2009 12:13 am

καλο θα ηταν οταν κανονησουμε κατι να γινετε λιγο νωριτερα απο θεμα χρονου διοτι πολυ απλα πρεπει να εχουμε το χρονο να ενημερωνομαστε...δεν ειναι δυνατον να λεμε στο παρα πεντε σημερα εχουμε συναντηση και να περιμενουμε συμμετοχη και ειδικα για ενα θεμα οπως τα γενεθλια του fun ..... εγω εχω κανει καποιες προτασεις στον gmak για τα γενεθλια και επειδη στο προγραμμα που εχουμε βγαλει υπαρχει εκδρομη 31/05/2009 στην κατασκηνωση ειπαμε μηπως μπορουμε να οργανωσουμε και τα γενεθλια την ιδια μερα.
μπορουμε να οργανωσουμε αρκετα πραγματα ακομα και συναυλια με ελληνικο προγραμμα το σαββατο το βραδυ η κυριακη μεσημερι.....ολα ειναι ανοικτα... απλα εγω απο αυριο το πρωι θα ειμαι μονιμα κατασκηνωση οποτε οτι θελετε τηλεφωνικος για να το οργανωσουμε...εφοσον ολοι συμφωνησουν με την ιδεα....!!!!!!

υ.γ: για να μην μπερδευομαστε επαλαμβανω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την γυναικεια διοτι πολυ απλα αν ειναι να γινουν τα γενεθλια στην κατασκηνωση εγω δεν μπορω 17/5 αλλα 31/5 ( οπως ετσι και αλλιως εχουμε πει) λογο εργασιων ανακαινησης.......
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό grek » Παρ Μάιος 08, 2009 9:14 am

Μην τρελλαθουμε κιολας Αλεξανδρε!
Θα τα ρυθμισουμε ολα :drum: :drum:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 08, 2009 10:36 am

Στις 17/5/2009 το http://www.4x4fun.gr θα γιορτάσει τον ένα χρόνο λειτουργίας, στην κατασκήνωση του Αλέξανδρου στο Χιλιομοδι Κορινθίας!
Το πρόγραμμα θα έχει ψήσιμο, τραγούδι και πολύ κέφι για όλους.
Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και συγκρότημα για μια μίνι συναυλία.
Ο τόπος συνάντησης είναι ιδανικός και για τους φίλους από την Αθήνα και τα περίχωρα μιας και έτσι μοιραζόμαστε την απόσταση και άνετα μπορούνε να παρευρεθούνε οικογενειακώς μιας και ο χώρος είναι ιδανικός(κατασκήνωση γαρ) για τα παιδιά!
Οι «ανήσυχοι» της παρέας μπορούνε να κατασκηνώσουν από βραδύς (Σαββάτο βράδυ).

Σας περιμένουμε!!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Μάιος 08, 2009 10:37 am

Ολοι οι Fun πρέπει να παρευρεθούν στα πρώτα γενέθλια!!!
Όσον αφορά το χθεσινό μου post έπρεπε κάποιος να γίνει κακός για να έχουμε αποτελέσματα!!!
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα από κάποιους στην πραγματικότητα δεν είμαι κακιά μόνο στρίτζο!!! :) :) :)
Τελευταία επεξεργασία από HLIAS-G.P. και Παρ Μάιος 08, 2009 10:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό HLIAS-G.P. » Παρ Μάιος 08, 2009 10:40 am

gmak έγραψε:Στις 17/6/2009 το http://www.4x4fun.gr θα γιορτάσει τον ένα χρόνο λειτουργίας, στην κατασκήνωση του Αλέξανδρου στο Χιλιομοδι Κορινθίας!
Το πρόγραμμα θα έχει ψήσιμο, τραγούδι και πολύ κέφι για όλους.
Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και συγκρότημα για μια μίνι συναυλία.
Ο τόπος συνάντησης είναι ιδανικός και για τους φίλους από την Αθήνα και τα περίχωρα μιας και έτσι μοιραζόμαστε την απόσταση και άνετα μπορούνε να παρευρεθούνε οικογενειακώς μιας και ο χώρος είναι ιδανικός(κατασκήνωση γαρ) για τα παιδιά!
Οι «ανήσυχοι» της παρέας μπορούνε να κατασκηνώσουν από βραδύς (Σαββάτο βράδυ).

Σας περιμένουμε!!

GMAK ESY THA ERTHEIS?

Είναι οκ από Σάββατο ναι θα περάσουμε τέλεια!!!
Αν είναι εύκολο να μας ενημερώσετε τι πρέπει να φέρουμε!!!

Ηλίας - Γαλατία ( μπορεί παιδιά ) Θα είμαστε από τους πρώτους του Σαββατόβραδου!!!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Άβαταρ μέλους
HLIAS-G.P.

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Μάιος 08, 2009 10:50 am

απο τους πρωτους δεν ξερο παντως οχι μονοι σας γιατι θα ειμαστε και εμεις εκει.......

dimitriss32-diapan-kostantinos

καποια στιγμη να μας ενημερωση ο αλεξανδρος τι να εφοδιαστουμε αυτοι που θα ερθουμε απο σαββατο......
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό palidim » Παρ Μάιος 08, 2009 10:57 am

Ωραιει ειστε, κανονισατε συναντηση εχθες στις 9 και εγω μην ξεροντας τιποτα βολοδερνα στην Πατρα απο 9 εως 11 περιμενοντας την κορη μου.
Ειστε σιγουροι οτι μπορουμε στην κατασηνωση στις 17/6 οπως λεει ο Gmak? Συνηθως η κατασκηνωντικη περιοδος αρχιζε στις 15/6
palidim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης