που πηγατε τριημερο?

Βάλτε τα καλά σας...

που πηγατε τριημερο?

Δημοσίευσηαπό gmak » Κυρ Ιουν 15, 2008 11:40 am

ποιοι μπορεσατε να εκμεταλευτητε το τριημερο και να απλωσετε την αριδα σας σε καποια παραλια?εγω πχ ειμαι καλαματα και περναω μια χαρα!βεβαια δε θα μπορουσα να λειπω απο το φορουμ
Άβαταρ μέλους
gmak

Re: που πηγατε τριημερο?

Δημοσίευσηαπό ΡΑVMK3 » Κυρ Ιουν 15, 2008 11:56 am

Φίλε gmak εγώ μετά απο πέριπου 15ημέρης βαριάς εργάσιοθέραπειας τώρα κάθομαι και χάλαρώνω στην άδεια Αθήνα .
ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ!!!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΡΑVMK3

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Ιουν 15, 2008 12:31 pm

gmak έγραψε:...βεβαια δε θα μπορουσα να λειπω απο το φορουμ

Σιγά μην έλειπες... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό acha » Κυρ Ιουν 15, 2008 3:31 pm

Και εγώ δεν πηγα πουθενά. Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα(λόγω σεισμών) προτίμησα να ξεκουραστώ στο σπίτι μου, να χαλαρώσω, να μποικοταρω τα καύσιμα! Άλλωστε δεν είναι για όλους επίσημη αργία η αυριανή ημέρα!
Ψάχνω στο πουθενά το τίποτα... για να βρώ τα πάντα!

4χ4fun Racing Team
Άβαταρ μέλους
acha

Δημοσίευσηαπό teroulas » Δευτ Ιουν 16, 2008 1:19 pm

Εγώ Χθες έκανα μπανάκι Ψάθα αλλά δεν πολυευχαριστήθηκα γιατί ήταν πήχτρα στον κόσμο

Σήμερα αφιέρωσα τη μέρα στον μπόμπιρα σπίτι και στον πατέρα μου που αναρρώνει από 4πλο μπαιπάς
teroulas
GV 2.0 5d
teroulas

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Ιουν 16, 2008 10:18 pm

teroulas έγραψε:Εγώ Χθες έκανα μπανάκι Ψάθα αλλά δεν πολυευχαριστήθηκα γιατί ήταν πήχτρα στον κόσμο

Σήμερα αφιέρωσα τη μέρα στον μπόμπιρα σπίτι και στον πατέρα μου που αναρρώνει από 4πλο μπαιπάς

Φιλε μου περαστικα στον πατερα σου..ολα τα αλλα ερχονται δευτερα...
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό jimmy » Δευτ Ιουν 16, 2008 10:45 pm

Την Κυριακή που ήταν της Αγίας Τριάδας πήγα οικογενειακώς σε ένα ξωκλήσι στην ορεινή Φωκίδα κοντά στο χωριό Μακρυνή. Ευτυχώς ο δρόμος καλός και δεν ταλαιπωρήθηκε το yaris
Μελλοντικός κάτοχος τετρακίνητου...
Άβαταρ μέλους
jimmy

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιουν 17, 2008 12:04 am

λεω και εγω...με το μηχανακι πηγανε?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό mat » Τρί Ιουν 17, 2008 12:26 am

Εγώ πήγα με το Μάκη Κεφαλλονιά με τη μηχανή. Οργώσαμε το νησί και περάσαμε πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
mat

Δημοσίευσηαπό gmak » Τρί Ιουν 17, 2008 12:31 am

σε συνεχεια του θεματος που ανοιξα, να σας περιγραψω εν ταχυ το τριημερο μου...ξεκινησαμε σαββατο πρωι για καλαματα οικογενειακως μαζι και ενα ψοφιο ποντικι...περιττο να σας πω ατμοσαφαιρα...

φτασαμε κατα τις 12,00 οπου ςστην παραλια ειδα το γνωστο και μη εξαιρετεο cherokee του φιλου μου του σκαρτου που γυρνουσε απο μπανιο...μετα τις απαραιτητες κορνες καθοτι ειχαμε τηλεφωνηθει κιολας πηγαμε στο ξενοδοχειο οπου και συναντησαμε το εταιρο ζευγαρι που ειχαμε κανονισει.και τα δυο ζευγαρια με παιδια 1 χρονου 8-) 8-) 8-) ...

μιλησα και τηλεφωνικως με τον παναγιωτη για να συναντηθουμε εντος του τριημερου αλλα δεν σταθηκε δυνατο για δυο λογους..

1 διοτι δεν πετυχαμε το σωστο timing
2 διοτι εγω δε ειχα υπολογισει ενα ασταθμητο παραγοντα...και αυτος ηταν τι αλλο? το παιδι...πρωτη μου φορα σε καλοκαιρινες διακοπες...εριξα το τρεξιμο και το κυνηγητο της αρκουδας..ουτε εναν καφε με την ησυχια μου δεν ηπια.... :lol: :lol: ποσο μαλλον να κανονισω και ραντεβου...χαλαλι του ομως

αστε ρε παναγιωτη....θα βρεθουμε...παλι στην καλαματα θα ειομαι σε 20 μερες :D :D αρκει που υπαρχει θεληση και κατανοηση

περιττο να σας πω οτι ειχαμε τα μπανια μας τα κυνηγητα μας τιες νυκτερινες τσαρκες μας...εεεε και με λιγη προσπαθεια βρεθηκαμε και με τους υπολοιπους καλαματιανους και με τον σκαρτο..

ενταξει με τον γρηγορη ειχαμε βρεθει και το σαββατο το βραδυ, αλλα δεν ειπαμε και πολλα λογω του κυνηγητου που σας ελεγα...

την κυριακη ομως ναναι καλα τα παιδια ηρθανε ολοι στο ξενοδοχειο οπου ηπιαμε τα ποτακια μας τα ειπαμε καναμε την πλακα μας και καπου στις 1,30 εγω επιασα βαρδια...τα παιδια συνεχισαν την τσαρκα.

γενικως περασα πολυ καλα....ευχαριστηθηκα που ειδα και τους καλαματιανους και δωσαμε ραντεβου να τα πουμε σε καποια εκδρομη....για τον σκαρτο..νοειτε οτι χαρηκα που τα ειπα ΚΑΙ στην καλαματα...αλλα μην σας λεω και ψευτιες..εκδρομη δεν κανονισα μαζι του... :lol: :lol: εεε δεν μπορει να ειναι διπλα σε ενα grant..... :lol: :lol: :lol:

ξεχασα κατι??? :?
αααα το ποντικι...

εεε το ποντικι ακομα με συνοδευει...γυρισα στην πατρα με ανοικτα ολα τα παραθυρα...μουρλαθηκαμε στην σαπιλα

αυριο στην σουζουκι να δω τι θα γινει διοτι δεν υποφερετε
Άβαταρ μέλους
gmak

Επόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης