ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βάλτε τα καλά σας...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό kos4wd » Δευτ Σεπ 21, 2009 6:14 pm

Η ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλεί όλα τα μέλη της αλλά και όσους φίλους της τετρακίνησης θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν, σε μια συνάντηση στο CAFE CHOKOLATE στις 20,30 τη Τετάρτη στη πλατεία Μπουρναζίου
Η Λέσχη 4χ4 Περιστερίου υπήρξε κατά βάσει εκδρομική λέσχη και ιδρύθηκε το 1997.
Εχει κάνει εκδρομές σε όλη την Ελλάδα από τη Κρήτη και τη Σίφνο έως τα Γιάννενα και τον Έβρο

Σας περιμένουμε για μια νέα αρχή
kos4wd

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Δευτ Σεπ 21, 2009 10:26 pm

kos4wd έγραψε:Η ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλεί όλα τα μέλη της αλλά και όσους φίλους της τετρακίνησης θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν, σε μια συνάντηση στο CAFE CHOKOLATE στις 20,30 τη Τετάρτη στη πλατεία Μπουρναζίου
Εχει κάνει εκδρομές σε όλη την Ελλάδα από τη Κρήτη και τη Σίφνο έως τα Γιάννενα και τον Έβρο

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ?????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ , Η ΕΚΔΡΟΜΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΙΝΕ ΛΕΣΧΗ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ?????? :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 4χ4 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ , ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ (ΟΣΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ) ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΑ ΕΔΑΦΗ ?? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΑΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ......(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ) ?????? ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ , Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΗΤΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ????? :o :o :o :o :o :o :o :o
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ........ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ?????????? :stupid: :stupid: :stupid:

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ (ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10΄ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ...............
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙ 200 ΧΛΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ 200 ΧΛΜ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ , ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ, ΦΙΛΙΚΗ ,ΠΛΑΚΑΤΣΙΔΙΚΗ ,ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΕΑ 4Χ4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ........ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Σεπ 21, 2009 10:31 pm

stakyr έγραψε:
kos4wd έγραψε:Η ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλεί όλα τα μέλη της αλλά και όσους φίλους της τετρακίνησης θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν, σε μια συνάντηση στο CAFE CHOKOLATE στις 20,30 τη Τετάρτη στη πλατεία Μπουρναζίου

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ?????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ , Η ΕΚΔΡΟΜΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΙΝΕ ΛΕΣΧΗ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ?????? :stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 4χ4 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ , ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ (ΟΣΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ) ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΑ ΕΔΑΦΗ ?? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΑΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ......(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ) ?????? ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ , Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΗΤΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ????? :o :o :o :o :o :o :o :o
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ........ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ?????????? :stupid: :stupid: :stupid:

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ (ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10΄ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ...............
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙ 200 ΧΛΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ 200 ΧΛΜ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ , ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ, ΦΙΛΙΚΗ ,ΠΛΑΚΑΤΣΙΔΙΚΗ ,ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΕΑ 4Χ4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ........ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Τρί Σεπ 22, 2009 1:49 am

Stakyrακο βλεπεις οτι για πραγματα που σε εχουν πειραξει,εχεις χαλασει λεφτα,εχεις χαλασει την καρδια σου,εχεις πονεσει....... δεν μπορεις να τα καταπιεις?
Ποσο παραπανω θα σε πειραζαν αν σου ειχα θηξει και την οικογενεια σου,ειχες χασει μερες απο την δουλεια σου για να τρεχεις σε δικηγορους,να πληρωνεις δικαστηρια,ειχαν χαλασει την ηρεμια σου,ειχαν πειραξει τους φιλους σου?....και πολλα πολλα ακομα.
Οταν το προβλημα μας αγγιζει .......ποναει. ;) Βλεπεις ποσο απλος ειναι ο ΛΟΓΟΣ?
Και καλα κανεις και εγω μαζι σου.
Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις για το fun....τιμη μας που εισαι μαζι μας.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Σεπ 22, 2009 8:05 am

maria έγραψε:Stakyrακο βλεπεις οτι για πραγματα που σε εχουν πειραξει,εχεις χαλασει λεφτα,εχεις χαλασει την καρδια σου,εχεις πονεσει....... δεν μπορεις να τα καταπιεις?
Ποσο παραπανω θα σε πειραζαν αν σου ειχα θηξει και την οικογενεια σου,ειχες χασει μερες απο την δουλεια σου για να τρεχεις σε δικηγορους,να πληρωνεις δικαστηρια,ειχαν χαλασει την ηρεμια σου,ειχαν πειραξει τους φιλους σου?....και πολλα πολλα ακομα.
Οταν το προβλημα μας αγγιζει .......ποναει. ;) Βλεπεις ποσο απλος ειναι ο ΛΟΓΟΣ?
Και καλα κανεις και εγω μαζι σου.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Nομιζω ,οτι πουθενα δεν γραφω κατι διαφορετικο.............
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...............
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό grek » Τρί Σεπ 22, 2009 9:34 am

Ναι βρε Γιαννη αλλα το ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ λεει πολλα.
Απο τιποτα εως τα παντα.Οπως και να εχει,
Καλη νεα αρχη ευχομαι
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek

Δημοσίευσηαπό kos4wd » Τρί Σεπ 22, 2009 11:51 pm

Mia λέσχη δε μπορεί και δε πρέπει να ικανοποιεί μόνο ένα είδος τετρακίνητων.
Πρέπει να κάνει και extreme εκδρομές και απλές και μικρές και μεγάλες και αγώνες
Τουλάχιστον μέχρι το 2000 που ξέρω εγώ , έτσι ήταν η Περιστερίου
Αν όμως έμειναν μόνο extreme οδηγοί τι εκδρομές να έκανε?
Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι που θα αναλάβουν θα επαναφέρουν τη λέσχη στο σωστό δρόμο.Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία
Γίνεται μια καλοπροαίρετη προσπάθεια σ ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο
Ας τη δούμε θετικά ακόμα και αν δε θέλουμε να συμμετάσχουμε
Η ύπαρξή του και μόνο αλλά πάνω απ όλα η ιστορία του συλλόγου από το 97 είναι παρακαταθήκη για τις νεότερες μιας και έχει βγάλει πάρα πολλούς αξιόλογους τετρακίνητους τότε που στην Ελλάδα οι λέσχες ήταν ελάχιστες

Χρήστος Σιδέρης
Ιδρυτικό μέλος Λέσχης Περιστερίου
kos4wd

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 23, 2009 12:11 am

Χρηστο ,παρα πολυ καλα τα λες και μακαρι να γινουν ετσι ακριβως οπως τα ονειρευεσαι ........... :u-: :u-:
Μην ξεχνας ,οτι το ονομα και μονο ,αντιπροσωπευει εναν δημο 500.000 ατομων !!!!! και μια περιοχη, Δυτικα Προαστια με τουλαχιστον 1.500.000 κατοικους !!!!!! Ειναι κριμα μια λεσχη με τετοια εμβελια σε τοσα ατομα ,να εχει καταντησει (γιατι περι καταντιας προκειται !!!) να εχει καθε Τεταρτη στα γραφεια της 5-6 ατομα !!! (τα ιδια και τα ιδια)!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..................... :flowers: :flowers:
stakyr

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Σεπ 23, 2009 6:22 pm

Mια καινουργια αρχη ειναι παντα ενα θετικο βημα.
Χρηστο καλη επιτυχια και ευχομαι πραγματικα να σας πανε ολα καλα!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό kos4wd » Τετ Σεπ 23, 2009 6:57 pm

Και γω τους το εύχομαι γιατί πλέον είμαι πολύ μακριά
Πάντως πιστεύω ότι κάτι φτιάχνεται μόνο μέσα απο εσωτερική πάλη και όχι με κριτική απο μακρυά
Θα μπορούσες να πας εκεί και να πεις τα κακώς κείμενα και μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες να πείσεις ότι έχεις δίκιο και να διορθωθεί.
Γιατί απο μακρυά?
kos4wd

Επόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης