ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/8/08

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/8/08

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Αύγ 28, 2008 8:26 pm

Η αλλιώς εκεί που θα γίνετε ο μεγάλος τζερτζελές!!!!!
Ξέρεις...γέλια πανηγύρια φωνές βεγκαλικά και ...και....
It's party time!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Παρ Αύγ 29, 2008 10:25 am

ok.καλη ανταμοση.εχετε κληση πολλα τραπεζια?
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Αύγ 29, 2008 5:26 pm

αντε να γνωριστουμε απο κοντα!
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Αύγ 30, 2008 1:53 pm

Η πρώτη μας συνάντηση μετά το καλοκαίρι ήταν για άλλη μια φορά τέλεια!!!
Μαζευτήκαμε πάρα πολλοί,παλιοί ,νέοι,γνωστοί, άγνωστοι,γνωρίσαμε και τον DIMITRIS32τον οποίο και τρελάναμε ίσως για λίγο στην αρχή μεχρι να μπει στο νόημα,αλλά δεν άργησε και πολύ να αρχίσει και αυτός τα πειράγματα. Τα γέλια μας για άλλη μια φορά ξεσήκωσαν το μαγαζί.Ακούστηκαν ιστορίες παλιές καινούργιες,πέσανε και τα στοιχήματα μας (Μμμμ ....Δάκη μου καλημέρα αντράκο μου,δεν πιστευω εχτές να είχες πιεί ?... :twisted: :twisted: ) εγιναν τα γνωστα πειράγματα σε gmak takisp και γενικός το κλίμα που επικρατούσε ήταν ίσως καλύτερο από κάθε άλλη φορά.
Και έτσι για να προγραμματίζεστε σε λίγες μέρες θα σας καλέσω στο πάρτυ που θα κάνω ...μεσοπέλαγα!!! :twisted:
:twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Σάβ Αύγ 30, 2008 4:01 pm

καλημερα .καπως αργα αλλα τι να κανουμε τα μπλεξιματα αυτα εχουν ..χαρικα πολλη για χτες που σας γνωρισα ευχομε παντα τετοια οσο για τα χτεσινα πηραγματα προσεχτε γιατι ο δακης κραταη πισινη.....................(μαριαααααααααααααααααα)...προσεχε γιατι στη φιλαη............Και ενα καινουργιο?????????τρεχω και εγω
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Σάβ Αύγ 30, 2008 5:42 pm

DIMITRISS32 έγραψε:προσεχτε γιατι ο δακης κραταη πισινη.....................(μαριαααααααααααααααααα)...προσεχε γιατι στη φιλαη............

Τσσσσ πρρρρ !!! Κίιιτσο μου τι λες? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντα την πισινή μου κρατάει ο Δάκης .......την πισινή πινακίδα του vitara μου στο βλέμα του. :twisted: :twisted: :twisted:
DIMITRISS32 έγραψε:Και ενα καινουργιο?????????τρεχω και εγω

Κρίμα βρε Δημήτρη και είχα αρχίσει να σε συμπαθώ...αλλά ξέρεις....στους αγώνες δεν υπάρχουν συμπάθειες.
Πάντως χαίρομαι που το ξανασκέφτηκες και το αποφάσισες....Να !!που θα βγει και κάτι καλό....θα έχει και ο Δάκης κάποιον να του κρατάει παρέα.
Αντε Δάκη....πάλι για σένα δούλεψα. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Αύγ 31, 2008 12:08 am

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΜΑ ΕΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Αύγ 31, 2008 11:47 am

Κόντρα? Αχ !!!Τέτοιες κόντρες ας υπάρχουν πάντα. :D
DIMITRISS32 έγραψε:ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΜΑ ΕΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Εννοείται...άλλωστε το λέει και η παροιμία,
"μπροστά..... απο έναν επιτυχημένο άντρα ,κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα"
:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Κυρ Αύγ 31, 2008 12:11 pm

δεν μου αρεσουν οι κοντρες και ειδικα τωρα που ειμε ακομα νεουδι στους fun..οσο για εσας κυρια μου ειπαμε αλλα κιαν δεν ειπαμε καλη επιτυχια στον αγωνα που θα τρεξετε ελπιζω να πας πολλη καλα και να φερεις κουπα<την μεγαλητερη .........στην κατηγοριασου.???????????????? ;) ;) ;) Για ενημερωστεμε κανενας αλλος θα τρεξει?
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό maria » Κυρ Αύγ 31, 2008 1:07 pm

Ευχαριστώ,ευχαριστώ!!!! :D
Αν τελικα τρεξεις και χρειαστεις βοήθεια σε οτιδήποτε ,ητε για λάστιχα που έλεγες ή για οτιδήποτε άλλο ,ρωτα εδώ τα παιδιά να σε βοηθήσουν.Πάντα κατεβαίνουμε σαν ομάδα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. :D :D
Καλό θα ήταν το θέμα του αγώνα να το μεταφέρουμε στην ενότητα που πρεπει.
viewtopic.php?f=35&t=388&start=20
Άβαταρ μέλους
maria

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης