ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βάλτε τα καλά σας...

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Σεπ 23, 2009 7:28 pm

kos4wd έγραψε:Και γω τους το εύχομαι γιατί πλέον είμαι πολύ μακριά
Πάντως πιστεύω ότι κάτι φτιάχνεται μόνο μέσα απο εσωτερική πάλη και όχι με κριτική απο μακρυά
Θα μπορούσες να πας εκεί και να πεις τα κακώς κείμενα και μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες να πείσεις ότι έχεις δίκιο και να διορθωθεί.
Γιατί απο μακρυά?

Και εγω τους το ευχομαι.........
θα μπορουσα να αναφερω και αλλα πολυ περισοτερα και μεγαλυτερα προβληματα, αλλα εδω...... ειναι ενα φορουμ μιας παρεας που ελαχιστα ,ως και καθολου την ενδιαφερει τι εγινε στο παρελθον σε μια αλλη λεσχη....
εχει μαθει απο τα δικα της παθηματα ....εχω μαθει απο τα δικα μου....και ετσι κοιταμε μονο το μελλον....με οδηγο το παρελθον...
Θα μπορουσα σιγουρα να παω να το παλεψω......μου αρεσουν τα δυσκολα......και να τους πεισω για το δικιο μου...........αλλα ............ γιατι να το κανω ??????
ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 4Χ4.................. :bow: :bow: :bow: :bow:
ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ 4Χ4..........ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ............
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό kos4wd » Τετ Σεπ 23, 2009 8:23 pm

stakyr έγραψε:[
ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ 4Χ4 ............

MAKARI
kos4wd

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης