Φίλοι η Αχα'iκή Λέσχη Μοτοσικλέτας (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ)συνδιοργανώνει με το Συνεταιριστικό Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Γλαύκου Ημερίδα την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Astir.
Θέμα της Ημερίδας ''Η Οδική Ασφάλεια και οι Δικές μας Ευθύνες'' Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Πρόεδρος Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής κ. Αρης Σταθάκης.
Επίσης για το θέμα θα μιλήσουν.
Η Βουλευτής Αχαίας και Μέλος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής κ. Νατάσα Ράγιου-Μεντζελοπούλου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας, ο εκπρόσωπος της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ Παναγιώτης Κρινάς και ο εκπρόσωπος του συνεταιριστικού ΚΤΕΟ κ.Ιωάννης Διδάχος.
Είναι μία καλή ευκαιρία να ακούσουμε απόψεις πάνω σε θέματα που βιώνουμε καθημερινά στους δρόμους και να συζητήσουμε τους λόγους που έχουν κάνει την καθημερινή μας μετακίνηση τόσο επικίνδυνη.
