Πείτε ένα γειά!!!!

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Πείτε ένα γειά!!!!

Δημοσίευσηαπό admin » Πέμ Μάιος 15, 2008 12:51 am

Τι έχετε να μας πείτε για να σας γνωρίσουμε?
Τι αυτοκίνητο έχετε ??

Ε... τι να σας δούμε στον δρόμο και να μην σας καταλάβουμε?? ;)
admin
Site Admin

Re: Πείτε ένα γειά!!!!

Δημοσίευσηαπό gmak » Πέμ Μάιος 15, 2008 1:55 am

Ενα γεια απο εμένα και καλορίζικααααα

ειμαι ο Γιώργος, έχω ενα μπλε grand vitara diesel 2006 πολλοί ίσως με ξέρετε και από άλλα φόρουμ όπου γραφω με το ίδιο nickname.Μου αρεσουν οι εκδρομες που συνδυαζουν 4χ4 ,fun καλή παρέα και στο τέλος μια καλή κρασοκατάνυξη. Και βεβαια ολά τα προαναφερθέντα να μην είναι σε βάρος του αυτοκίνητου μου, που αγαπώ και σέβομαι.

ευελπιστώ γρήγορα όσοι προσυπογράφουν να κάνουμε μια "gmakoβόλτα" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajino » Πέμ Μάιος 15, 2008 12:09 pm

Γειά σας και από μένα και καλορίζικα!!!

Είμαι ο Ντίνος και έχω ένα ''μάχιμο'' Pajero pinin 2.0cc 5d μαύρο-ασημί ίσως με ξέρετε και από άλλα forums καθότι είμαι στον χώρο με 4χ4 από το 2004 σαν pajino 8-)

Πάντα ήμουν φαν στις βόλτες με 4χ4 στα βουνά και στα λαγκάδια αλλά πάντα με τον ανάλογο επίλογο κανά βραστό , μπριζολίτσες , κρασάκι κουβεντούλα, γέλιο κλπ... ;)

Τώρα με το 4χ4fun θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε και το κάτι παραπάνω όπως οργανωμένες εκδρομές Σαββατοκύριακα , αργίες κλπ πιο μακριά, πιο όμορφα, πιο ήρεμα, πιο χαλαρωτικά, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και όλα αυτά βέβαια με τις προτάσεις ή τις επιθυμίες σας !
Χωρίς να επιβαρύνεται κανείς με το κόστος τις οργάνωσης βέβαια. Απλά το κάνουμε γιατί αυτή ήταν και η επιθυμία μου όταν επέλεξα να πάρω ένα όχημα off-road και νομίζω και αρκετών άλλων τζιπάδων !

Ελάτε λοιπόν να λάβουμε μέρος στην διασκεδαστική πλευρά του 4χ4!!!! :P 8-)
Άβαταρ μέλους
pajino

Δημοσίευσηαπό maria » Πέμ Μάιος 15, 2008 4:22 pm

Γεια σας και από εμένα.
Είμαι η Μαρία και έχω ένα suzuki vitara. 'Αρχισα δειλά-δειλά να ασχολούμαι με το 4χ4 πριν από ένα χρόνο και τελικά ανακάλυψα ότι είναι κάτι που με συναρπάζει.
Είδα ότι, εκτός από την διαφορετική ομορφιά που σου προσφέρει η οδήγηση στο χώμα,ταυτόχρονα,μπορείς να την συνδυάσεις με το να κάνεις καινούργιους φίλους,να διασκεδάσεις μαζί τους να ταξιδεψεις σε μέρη που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι υπήρχαν και να γνωρίσεις την φύση σε όλο της το μεγαλείο,σε όλα της τα χρώματα και τα αρώματα.
'Ολα αυτά σε κάνουν να νιώθεις από τους τυχερούς που ζεις σε αυτήν την απίστευτη χώρα που λέγεται Ελλάδα.
4χ4fun=4χ4διασκεδαση.
'Oτι ακριβώς ζητάμε οι περισσότεροι κάτοχοι τετρακίνητων αυτοκινήτων.
Να περνάμε καλά, με τον τρόπο που εμείς έχουμε διαλέξει και μέσα από αυτό το site μπορούμε να το έχουμε.
Καλορίζικο !!!!

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό mat » Πέμ Μάιος 15, 2008 4:42 pm

Γεια σας! Ειμαι η Ματίνα και... "δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου"! χα χα! Ευτυχώς που έχουν οι φίλοι μου 4χ4 και πηγαίνω μαζί τους καμιά φορά εκδρομούλες στο βουνό. Λατρεύω τη φύση και δεν χάνουμε ευκαιρία όσο πιο συχνά μπορούμε για εξορμήσεις με τη μηχανή μας. Ελπίζω η παρέα να μεγαλώσει γρήγορα από πολλούς φυσιολάτρες.
Καλορίζικοι και... καλοτάξιδοι!
Άβαταρ μέλους
mat

Δημοσίευσηαπό makis__4 » Πέμ Μάιος 15, 2008 9:21 pm

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ο Μάκης και κάποια από τα παιδιά είχα την χαρά να τα γνωρίσω στην πρώτη εκδρομή μαζί τους, αλλά σε λίγο μοναχικό ρόλο μιας και συμμετείχα με μηχανή. Εύχομαι στο site και σε όσους έχουν συνεισφέρει για την δημιουργία του καλή επιτυχία.
Τελευταία επεξεργασία από makis__4 και Παρ Μάιος 16, 2008 3:43 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
makis__4

Δημοσίευσηαπό admin » Πέμ Μάιος 15, 2008 10:04 pm

Καλώς σας βρήκαμε... ΟΛΟΥΣ!

Θα παρακαλούσα να γράφετε στα Ελληνικά για ευνόητους λόγους... :!:
admin
Site Admin

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Πέμ Μάιος 15, 2008 11:55 pm

Γεια σας και από εμένα!!
Με λένε Διονύση και είμαι γύρω στα 2,5χρόνια στον χώρο του 4x4 και λίγο παραπάνω στα forum του χώρου (από τότε που έψαχνα για 4κίνητο δηλαδή). Σε κάποιους είμαι ήδη γνωστός με το nickname pajerinho που με συνοδεύει σε όλα τα forum.
Τις βόλτες μου τις κάνω με ένα Pajero Pinin 2.0 και το οποίο το έχω κατά ευχαριστηθεί. Ο λόγος είναι ότι το 4κίνητο αμάξι μου άνοιξε νέους ορίζοντες, γνώρισα νέα μέρη, νέους ανθρώπους, άλλαξα χόμπι και συνήθειες, έκανα φίλους μέσα απ' τις 4κίνητες παρέες.
Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Τα καλύτερα έπονται!!
Τώρα με το 4x4fun και την δυναμική που που αυτό έχει, όλοι μαζί θα πάμε ένα βήμα παρακάτω. Και όχι μόνο ένα, αλλά περισσότερα.
Θα γνωρίσουμε νέα, πανέμορφα μέρη, θα πάμε εκδρομές, θα διασκεδάσουμε, θα περάσουμε όμορφα. Πάντα με μέτρο και σύνεση και κυρίως με σεβασμό προς την φύση.
Η αρχή θα γίνει σύντομα με κάποιες 2ήμερες εκδρομές, αλλά και κάποιες ημερήσιες, που θα προγραμματιστούν.
Α.... και όποιος νομίζει ότι το καλοκαίρι τα 4κίνητα πέφτουν σε "χειμερία" νάρκη κάνει μεγάλο λάθος.
Βγάλτε λοιπόν τα μαγιό σας και ετοιμαστείτε για καλοκαιρινές εκδρομές!!!
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Μάιος 16, 2008 12:14 am

γεια σου ρε νιον....εεεε διονυση...καλη αρχη με πολλες πολλες βολτες ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό pajino » Παρ Μάιος 16, 2008 12:16 am

Και καμιά κούπα!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pajino

Επόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης