Neo melos

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Re: Neo melos

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Παρ Ιούλ 10, 2009 4:55 pm

Soula έχεις γίνει χειρότερη και απ' τον gmak τον τελευταίο καιρό με τα οσονούπω..... :cuss: :cuss:
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό gmak » Παρ Ιούλ 10, 2009 7:18 pm

pajerinho έγραψε:Soula έχεις γίνει χειρότερη και απ' τον gmak τον τελευταίο καιρό με τα οσονούπω..... :cuss: :cuss:

γυρω γυρω σε παει......που θα παει ;)
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό rezerva » Τρί Ιούλ 14, 2009 7:23 pm

:blob: :blob: :blob: :blob: ΞΑΑΑΔΕΡΦΕΕΕΕ που εισαι??? Ειχα ερθει Πορο την Παρασκευη κ γυρισα χτες...ειδα ενα τζιπακι στο βουνο που κολλαγε συνεχεια κ λεω εσυ θα ησουν...αλλα ντραπικα να σου μιλησω! :oops: :oops:
Kapoioi 8ewroun tis ''kontes'' meionektima....
rezerva

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιούλ 14, 2009 10:48 pm

rezerva έγραψε::blob: :blob: :blob: :blob: ΞΑΑΑΔΕΡΦΕΕΕΕ που εισαι??? Ειχα ερθει Πορο την Παρασκευη κ γυρισα χτες...ειδα ενα τζιπακι στο βουνο που κολλαγε συνεχεια κ λεω εσυ θα ησουν...αλλα ντραπικα να σου μιλησω! :oops: :oops:

ΝΑΝΤΙΑ............. :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Ειχα την Μαρια που με γλενταγε........... :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Τωρα θα εχω και σενα ????? :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:

Ναντιουλα..........το χειμωνα εχει 4Χ4 (αληθεια, εσυ ποτε θα ερθεις σε καμμια εκδρομη??? για να σε ξεκολλησω το λεω !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) και το καλοκαιρι ιστιοπλοϊα !!! Αλλα ουχι με δικο μου σκαφος, αλλα με ξενο(οποτε πληρωμα) , ετσι ωστε να κανεις το χομπυ σου, αλλα να πληρωνεσαι κιολας.... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Aλλα , τωρα που το ξανασκεφτομαι .......... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ρε Μαρια ........εσυ δεν ειχες παει Πορο το Π/Σ/Κ ???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό rezerva » Τετ Ιούλ 15, 2009 1:44 pm

stakyr έγραψε:
rezerva έγραψε::blob: :blob: :blob: :blob: ΞΑΑΑΔΕΡΦΕΕΕΕ που εισαι??? Ειχα ερθει Πορο την Παρασκευη κ γυρισα χτες...ειδα ενα τζιπακι στο βουνο που κολλαγε συνεχεια κ λεω εσυ θα ησουν...αλλα ντραπικα να σου μιλησω! :oops: :oops:

ΝΑΝΤΙΑ............. :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Ειχα την Μαρια που με γλενταγε........... :cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:
Τωρα θα εχω και σενα ????? :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:

Ναντιουλα..........το χειμωνα εχει 4Χ4 (αληθεια, εσυ ποτε θα ερθεις σε καμμια εκδρομη??? για να σε ξεκολλησω το λεω !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) και το καλοκαιρι ιστιοπλοϊα !!! Αλλα ουχι με δικο μου σκαφος, αλλα με ξενο(οποτε πληρωμα) , ετσι ωστε να κανεις το χομπυ σου, αλλα να πληρωνεσαι κιολας.... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Aλλα , τωρα που το ξανασκεφτομαι .......... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ρε Μαρια ........εσυ δεν ειχες παει Πορο το Π/Σ/Κ ???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: λεπτομερειες!!!! :P Οποτε πάτε πείτε μου και ερχομαι αν και δε θα χρειαστει να μπεισ στον κοπο να με ξεκολλησεισ! (πιστευω δηλαδη! :P )
Το αλλο για την ιστιπλοΪα οπως βλεπεις δε το σχολιαζω!!!! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:
rezerva

Δημοσίευσηαπό maria » Τετ Ιούλ 15, 2009 3:04 pm

rezerva έγραψε:Οποτε πάτε πείτε μου και ερχομαι αν και δε θα χρειαστει να μπεισ στον κοπο να με ξεκολλησεισ! (πιστευω δηλαδη! )

Nα σαι σιγουρη.
Για να σε ξεκολλησει θα πρεπει να φτασει εκει που θα εισαι.
Και το musso δεν παιζει να φτασει εκει που παει το jimny. :u-:
Άβαταρ μέλους
maria

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τετ Ιούλ 15, 2009 7:06 pm

maria έγραψε:
rezerva έγραψε:Οποτε πάτε πείτε μου και ερχομαι αν και δε θα χρειαστει να μπεισ στον κοπο να με ξεκολλησεισ! (πιστευω δηλαδη! )

Nα σαι σιγουρη.

ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΓΑΠΗΤΗ............... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.................................ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr

Δημοσίευσηαπό rezerva » Πέμ Ιούλ 16, 2009 1:25 pm

maria έγραψε:

Nα σαι σιγουρη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:heart: :heart: :heart: :heart: Αγαπώ Μαρία!!!!!! :clap2:
rezerva

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης