γαλα?τι γαλα?απο τι ζωο ειναι?????

γαλα?τι γαλα?απο τι ζωο ειναι?????

Martin McDarren έγραψε:Θα σου πω τούτο δω.
εχω το στικάκι του ιντερνετ δεμένο πάνω σ' ένα δέντρο μ' ένα μακρύ καλώδιο για να έχει σήμα και γώ κάθομαι μέσα στη σκηνή και γράφω. Ο αέρας έξω φυσάει με πενήντα μίλια την ώρα και ο ήχος που κάνουν τα έλατα μοιάζει με το χασμουρητό του διαβόλου...
Πρωτύτερα επιχείρησα να γράψω μέσα στο Disco αλλά κουνούσε τόσο πολύ που με έπιασε ναυτία. Σκέφτομαι να ξαναβγώ εκεί πέρα που το έχω αφήσει και να το δέσω από κανα δέντρο μην και το ανασκελώσει ο άνεμος.![]()
Αν σταματήσει να φυσάει, θα ρίξει καρεκλοπόδαρα και πράγματα που είμαι σίγουρος ότι σπάνια πέφτουν από τον ουρανό...
κάνει τόσο κρύο που το παλιό χιόνι έχει πετρώσει τελείως και είναι λιγότερο από μισή ώρα πρίν που είδα έναν μεγαλόσωμο κάπρο να ψάχνει καταφύγιο από τη θύελλα που έρχεται.
Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις...

Alexandros έγραψε:οπου και να σε ...να ξερεις οτι εχεις φιλους που σε σκεφτονται...ειναι σημαντικο....και εεεε αμα χρειαστεις βοηθεια με κανα καπρο που σε ενοχλει εχουμε ειδικο να ερθει να το τακτοποιησει......![]()
να σε καλα και ελπιζουμε να σε δουμε απο κοντα στα μερη σου.....κατι θα κανουμε κατα τον μαρτη....
![]()
![]()
![]()
![]()
απο την ποιο πανω περιγραφη παντως μας εκανες και ζηλεψαμε εγω τουλαχιστον θυμηθηκα τα εφηβικα μου χρονια...ωραιος.....![]()
![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης