Νεος

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Re: Νεος

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιαν 31, 2011 9:49 pm

ρε τον πήρες φαλαγγι με τα ηλεκτρονικα.............ειπαμε αυτα εχουν βγει για οσους δεν το κατεχουν :D
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Ιαν 31, 2011 9:54 pm

ναι ρε 32 μας εχουν πρηξει τα συκωτια με δαυτα!!!!!!!!!!
κοιτα gmak μην τυχει με κανα λαντα διπλα διπλα και φας καμια καφτρα και δαγκωνεις το τιμονι απο την τσαντιλα σου!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Δημοσίευσηαπό DIMITRISS32 » Δευτ Ιαν 31, 2011 10:05 pm

dinoooo αμα σε παίρνει ελα την κυριακη να χορτασεις γελια για τα επομενα δυο χρονια...ο palidim εχει και ενα niva με λιωμενα ασφαλτινα μοντ. 73 με 4 ταχυτ....η 5 ήταν σε εξελιξη τοτε.... και περναει παντου αερας :lol: :lol: αμα κανει το λαθος και ερθει και ο προεδρος θα δεις τι εχει να γινει.......

ασε που μου το εχει ταξει οτι θα το φερει έστω μια φορα να τα δουμε ολα τα καλουδια σε πληρη λειτουργία :lol: :lol: :lol:

φετος ειναι η τριτη χρονια στο περίμενε...... :heart: :heart: :heart:
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ...Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία εχει όρια..
Άβαταρ μέλους
DIMITRISS32

Δημοσίευσηαπό Jiannis77 » Δευτ Ιαν 31, 2011 10:59 pm

Καλώς ήρθες στην παρέα του fun Κώστα!!!
Γιάννης Κουτσούρης
Suzuki Vitara 1.6 ('05)
πρώην Kia Sportage II ('08) 2.0l
Εικόνα
http://www.vitaraclub.gr
http://www.gkc.gr
Άβαταρ μέλους
Jiannis77

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Φεβ 01, 2011 1:04 am

Τρεμετε!!!! Πλεον στο 4χ4fun εκπροσωπειται το 2% των pathfinder που κυκλοφορουν και όπως θα έλεγε και ο φίλος μας ο stakyr είμαστε πλεον η πλειοψηφια.
Ρε gmak τι να τα κάνεις τα ηλεκτρονικά οταν η mama suzuki σε εκανε κοντο? Παρε 3,4,5...,10 πόντους.
Δημητρακη32 θα μου επιτρεψεις μια διορθωση για την τάξη. Τα λαστιχα του ανιβα δεν ήταν ποτε ασφάλτινα. Στα νιάτα τους ήταν 50-50. Μην κρινεις από το τι φαίνεται τωρα. Τα φαινόμενα απατούν.
Ντινο καλως ήρθες και από εμένα και να είσαι σιγουρος οτι θα περάσουμε καλά.
palidim

Δημοσίευσηαπό palidim » Τρί Φεβ 01, 2011 1:14 am

Συμπληρωματικά περί ηλεκτρονικών. Εχω την εντύπωση ότι όλες οι εκδόσεις διαθέτουν LSD πίσω διαφορικό και ABLS (το μπλοκέ με το ABS) Η διαφορά της έκδοσης ΧΕ με τις υπόλοιπες ειναι ότι έχει 16άρες ζάντες, δεν διαθέτει ESP, φιμέ τζάμια,τρίτη σειρα καθισμάτων, ράγες οροφήςκαι κάτι άλλα ψιλά.
Εσυ Κώστα ποιά εκδοση έχεις? Πες μου χρονολογία, χιλιόμετρα κλπ.
palidim

Δημοσίευσηαπό xristos-ktm » Τρί Φεβ 01, 2011 1:54 am

καλοσωρισες και απο μενα φιλαρακο,στη σπαρτη ημουν νεουδι το '99! :drum: :drum: :drum:
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΩ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
xristos-ktm

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Τρί Φεβ 01, 2011 12:30 pm

xristos-ktm έγραψε:καλοσωρισες και απο μενα φιλαρακο,στη σπαρτη ημουν νεουδι το '99! :drum: :drum: :drum:

ρε φιλε χρηστο τη δουλεια εχει η σπαρτη με τα σπατα..... :stupid: :stupid: :stupid: μηπως κατι δεν καταλαβες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ο ανθρωπος ειναι απο τα σπατα αττικης.... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό DINOS » Τρί Φεβ 01, 2011 2:14 pm

palidim έγραψε:Συμπληρωματικά περί ηλεκτρονικών. Εχω την εντύπωση ότι όλες οι εκδόσεις διαθέτουν LSD πίσω διαφορικό και ABLS (το μπλοκέ με το ABS) Η διαφορά της έκδοσης ΧΕ με τις υπόλοιπες ειναι ότι έχει 16άρες ζάντες, δεν διαθέτει ESP, φιμέ τζάμια,τρίτη σειρα καθισμάτων, ράγες οροφήςκαι κάτι άλλα ψιλά.
Εσυ Κώστα ποιά εκδοση έχεις? Πες μου χρονολογία, χιλιόμετρα κλπ.

Φιλε μου το πως αποφασισα να το παρω ειναι μια ολοκληρη ιστορια. Θα την πουμε απο κοντα.
Λοιπον εχω την βασικη εκδοση ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 και εχω μεχρι σημερα 45000km.
DINOS

Δημοσίευσηαπό DINOS » Τρί Φεβ 01, 2011 2:20 pm

Alexandros έγραψε:
xristos-ktm έγραψε:καλοσωρισες και απο μενα φιλαρακο,στη σπαρτη ημουν νεουδι το '99! :drum: :drum: :drum:

ρε φιλε χρηστο τη δουλεια εχει η σπαρτη με τα σπατα..... :stupid: :stupid: :stupid: μηπως κατι δεν καταλαβες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ο ανθρωπος ειναι απο τα σπατα αττικης.... ;) ;)

Εχεις απολυτα δικιο.ειμαι διπλα στο αεροδρομιο μη σου πω οτι ενα κοματι ειναι δικο μου γιατι μας απαλοτριωσανε και δικα μας αμπελια. :lol: :lol: :lol:
DINOS

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης