καλησπερα και απο εμενα,εχω ενα niva 4x4 1700,αν και το niva μου ειναι σχετικα καινουργιο, θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει τι διορθωσεις πρεπει να κανω για τον θορυβο[τριξιμο].ταμπλο καθισματα κλπ.και γενικα για μια καλη ηχομωνοση ?αν υπαρχει καποιο συνεργειο που να τα φτιαχνει αυτα και να ξερει απο niva;και παλι καλος σας βρηκα, με φιλικους χαιρετισμους.
φιλε γεια χαρα καλως μας βρηκες και σε βρηκαμε .........!!! τωρα περι του οχηματος σου θα πρεπει να το συνηθισης περι τριξηματων και τα λοιπα.....!!! υπαρχουν καποιοι που ξερουν πολλα απο νιβα και ειδικα ο νικος33 ο σαββας ο γρηγορης κτλ. αν επιτρεπεται απο που εισαι ? για να σου πουμε περι συνεργειου.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΑΣΟ , ΕΙΜΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ NIVA 1700 2004 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ AVATAR. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ TA NIVA, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΤΡΑ. " ΟΡΦΑΝΟΣ !!!
ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
tasos tse έγραψε:ανεβαστε παιδια καμια δουλεια του να δουμε και αν εινει τοσο καλος στα niva σιγουρα θα τον
καλησπερα και απο μενα και καλως ηρθες ......... Αγαπητε tasos tse , το καλυτερο για σενα θα ηταν να μην ανεβασουμε εμεις φωτογραφια ,αλλα να κατεβεις εσυ στην Κορινθο στις 27/9 που εχει το enduro 4Χ4 !! εκει θα το (τα) δεις απο κοντα και πραγματικα θα εντυπωσιαστεις με την δουλεια που κανει ο τυπος............. του Ηλια και του Νικου ειναι αριστουργηματα....... σε περιμενουμε να ερθεις και να τα υποστηριξεις κιολας στον αγωνα..........τα λεμε.......
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt