Ξέρω ότι αν μπορούσα να δείξω αυτά που βλέπω κάθε μέρα σε κάποιον, το τελευταίο πράγμα που θα έκανε είναι το κυνήγι για σπορ...
Ξέρω ότι αν γινόταν να πείσω κάποιον για όσα υπάρχουν πίσω από κείνη τη μεγάλη βελανιδιά στο διάσελο, θα αγαπούσε την ζωή δυο φορές περισσότερο απ' ότι τώρα.
Ξέρω ότι αν έχω μια δουλειά να κάνω εκτός απ' το να επιβιώνω, είναι το να γράφω ότι γράφω.
Το πράγμα που επιδιώκεις όταν ζεις
έξω είναι το να δεις τον εαυτό σου ξεπλυμένο από τον θόρυβο της αστικής κοινωνίας. Μα το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι το πόσο λίγα είναι αυτά που χρειάζεσαι για να είσαι καλά... πραγματικά καλά.
Αυτή η αίσθηση της ελευθερίας και πληρότητας είναι το πιο εθιστικό κι αναπότρεπτα παντοδύναμο κίνητρο για έναν άνθρωπο που δεν έχει πνίξει το Νομάδα μέσα του...
Αυτά που μπορεί να χρειαστεί κάποιος που ζει εδώ πάνω, τις περισσότερες φορές είναι λιγότερα απ' αυτά που πετάει ο πολιτισμός στα σκουπίδια.

Μπορώ να γράψω για αυτά που βλέπω (και το κάνω) κι ακόμα μπορώ να βάζω μερικές φωτογραφίες κάπου.
(κάνει κρύο και τα χέρια μου έχουν παγώσει, έτσι γράφω πολύ αργά και λίγο τηλεγραφικά μιας και κάθε τόσο προσπαθώ να ζεσταθώ πάνω από μια λάμπα lux...)