Καλώς σας Βρήκα

Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας... για να γνωριστούμε καλύτερα!

Re: Καλώς σας Βρήκα

Δημοσίευσηαπό palidim » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:16 am

Μάρτιν επειδή κανένας λογικός δεν μπορεί να υποσχεθεί οτιδήποτε για μερικούς παράλογους κρατά κρυφές τις συντεταγμένες σου.
Βέβαια μπορείς να στέλνεις τις περιγραφές σου αναφέροντας γενικά την περιοχή που βρίσκεσαι. Θα ήταν ,ίσως, ακόμα καλύτερα εάν επεκτείνετο η ενότητα "Θεματικά φωτογραφήματα"
palidim

Δημοσίευσηαπό Alexandros » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:30 am

palidim έγραψε:Μάρτιν επειδή κανένας λογικός δεν μπορεί να υποσχεθεί οτιδήποτε για μερικούς παράλογους κρατά κρυφές τις συντεταγμένες σου.
Βέβαια μπορείς να στέλνεις τις περιγραφές σου αναφέροντας γενικά την περιοχή που βρίσκεσαι. Θα ήταν ,ίσως, ακόμα καλύτερα εάν επεκτείνετο η ενότητα "Θεματικά φωτογραφήματα"

εχεις δικιο ρε δημητρη και ήμουν σχεδον συγουρος για την απαντηση του μαρτιν.....το μονο σιγουρο απο την αλλη ειναι οτι απο εμας δεν προκειται να εχεις τετοιο προβλημα ειδικα εφοσον μιλαμε για φιλους..... ;)
τα παιδια πλακα κανουν..... :roll: :roll:
απλα ως αδηφαγοι το πρωτο πραγμα που εχουν στο μυαλο τους ειναι τον καπρο στην σουβλα ... :lol:
και οχι το μεγαλειο της φυσης το να εισαι εκει εξω στην αγκαλια της με μονη παρεα αυτην ... :bow:
εικονες που μας μεταφερει τοσο ομορφα ο φιλος μαρτιν μεσα απο τα κειμενα του ειναι πραγματα που πραγματικα πρεπει να τα ζησεις για να τα εκτιμήσεις...... :bow: :bow: :bow: εγω παντως σε οτι μπορω να βοηθησω να ξερεις οτι ειμαι μεσα αν και νομιζω οτι εισαι αυταρκης εκει εξω... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευσηαπό pajerinho » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:39 am

palidim έγραψε:Βέβαια μπορείς να στέλνεις τις περιγραφές σου αναφέροντας γενικά την περιοχή που βρίσκεσαι. Θα ήταν ,ίσως, ακόμα καλύτερα εάν επεκτείνετο η ενότητα "Θεματικά φωτογραφήματα"

Πολύ καλή ιδέα αυτή.
Martin, απ' ότι είδα είσαι κ λάτρης της φωτογραφίας.
Where the streets have no name....
Άβαταρ μέλους
pajerinho

Δημοσίευσηαπό Martin McDarren » Δευτ Φεβ 21, 2011 12:28 pm

Ξέρω ότι αν μπορούσα να δείξω αυτά που βλέπω κάθε μέρα σε κάποιον, το τελευταίο πράγμα που θα έκανε είναι το κυνήγι για σπορ...
Ξέρω ότι αν γινόταν να πείσω κάποιον για όσα υπάρχουν πίσω από κείνη τη μεγάλη βελανιδιά στο διάσελο, θα αγαπούσε την ζωή δυο φορές περισσότερο απ' ότι τώρα.
Ξέρω ότι αν έχω μια δουλειά να κάνω εκτός απ' το να επιβιώνω, είναι το να γράφω ότι γράφω.

Το πράγμα που επιδιώκεις όταν ζεις έξω είναι το να δεις τον εαυτό σου ξεπλυμένο από τον θόρυβο της αστικής κοινωνίας. Μα το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι το πόσο λίγα είναι αυτά που χρειάζεσαι για να είσαι καλά... πραγματικά καλά.
Αυτή η αίσθηση της ελευθερίας και πληρότητας είναι το πιο εθιστικό κι αναπότρεπτα παντοδύναμο κίνητρο για έναν άνθρωπο που δεν έχει πνίξει το Νομάδα μέσα του...
Αυτά που μπορεί να χρειαστεί κάποιος που ζει εδώ πάνω, τις περισσότερες φορές είναι λιγότερα απ' αυτά που πετάει ο πολιτισμός στα σκουπίδια.

Εικόνα

Μπορώ να γράψω για αυτά που βλέπω (και το κάνω) κι ακόμα μπορώ να βάζω μερικές φωτογραφίες κάπου.

(κάνει κρύο και τα χέρια μου έχουν παγώσει, έτσι γράφω πολύ αργά και λίγο τηλεγραφικά μιας και κάθε τόσο προσπαθώ να ζεσταθώ πάνω από μια λάμπα lux...)
Τελευταία επεξεργασία από Martin McDarren και Δευτ Φεβ 21, 2011 3:43 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Martin McDarren
http://www.deepgreece.com/
MartinMcDarren@gmail.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Martin McDarren

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Φεβ 21, 2011 3:09 pm

αγαπητε μαρτιν εδω viewforum.php?f=45 μπορεις να γραψεις και να βαλεις οσες φωτογραφιες θες....αν αντιμετωπιζεις προβλημα με τις φωτογραφιες μπορεις να τις στειλεις σε μενα και να τις ανεβασω εγω...το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ανοιξεις μια ενοτητα

επισης μπορεις να μου στελνεις αρθρα συνοδευόμενα απο φωτογραφίες και να τα βαζω στην πρωτη σελιδα

http://www.4x4fun.gr/

all by Martin McDarren :u-: :u-: :u-:
Άβαταρ μέλους
gmak

Δημοσίευσηαπό Φωτης ranger » Δευτ Φεβ 21, 2011 8:32 pm

εμεις ''τα παιδια'' δηλαδη, φυσικα και κανουμε πλακα... :roll: :roll: :sorry:
συχχωρεστε μας.......μαθημενοι και παρασυρομενοι απο τις πλακες καμια φορα...γραφουμε τα παντα. :mrgreen:

καλη συνεχεια στην ερευνα!
περιβαλοντικη αγωνιστικη λεσχη αμαλιαδας.Π.Α.ΛΕ.Α

................KAGOURAS 4X4 CLUB..................
Άβαταρ μέλους
Φωτης ranger

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης