ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΔΥΟ JEEP ΚΑΙ ΕΝΑ ΑUDI A4 ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ . ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΑΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΗ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ Α4 ΤΟΥ 05 ΠΗΓΑ ΣΤO ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗ ΚΑΛΗ ΚΑΥΣΗ ΣΤΟΝ 2ο ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ 2ο ΚΑΙ 3ο ΚΥΛΙΝΔΡΟ. ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΠΟΛ/ΣΤΗ ΣΒΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΛΑΡΜ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΞΑΝΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΟΧΙ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛ/ΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙΟΥ. ΤΟ ΑΛΑΡΜ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΒΥΝΗ.
καλησπερα καλωσηρθες χρονια πολλα και καλη χρονια αφου εχεις 2 jeep πολυ θα θελαμε να σε εχουμε μαζι μας σε καποια βολτα -εκδρομη.καλα εκανες και ανεφερες το προβλημα σου σιγουρα καποιος θα ξερει κατι να σε βοηθησει!! αλλα καλο ηταν να το εγραφες στην ποιο ειδικη ενοτητα που γραφει (μετατροπες-βελτιωσεις) .ελπιζω να βρεις 1 λυση .......
Θάνο καλως όρισες στο fun! Το Audi είναι με κινητήρα FSI? Αν μπορείς μάθε αν έχει βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίων (EGR). Και ακόμα καλύτερα σε ποιον (ή ποιους) κυλίνδρους φτάνουν τ' ανακυκλωμένα καυσαέρια (αν υπάρχουν τέτοια). Δοκίμασες καθόλου 100άρα βενζίνη να δεις τί γίνεται? Κανένα χημικό πρόσθετο στο ρεζερβουάρ για καθαρισμό του θαλάμου καύσης? Βέβαια υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να είναι ηλεκτρολογικό (μπουζοκαλώδια?, πολλαπλασιαστής?) και όχι καύσης.