pajerinho έγραψε:Soula έχεις γίνει χειρότερη και απ' τον gmak τον τελευταίο καιρό με τα οσονούπω.....![]()
ΞΑΑΑΔΕΡΦΕΕΕΕ που εισαι??? Ειχα ερθει Πορο την Παρασκευη κ γυρισα χτες...ειδα ενα τζιπακι στο βουνο που κολλαγε συνεχεια κ λεω εσυ θα ησουν...αλλα ντραπικα να σου μιλησω! rezerva έγραψε::blob:![]()
![]()
ΞΑΑΑΔΕΡΦΕΕΕΕ που εισαι??? Ειχα ερθει Πορο την Παρασκευη κ γυρισα χτες...ειδα ενα τζιπακι στο βουνο που κολλαγε συνεχεια κ λεω εσυ θα ησουν...αλλα ντραπικα να σου μιλησω!
![]()
stakyr έγραψε:rezerva έγραψε::blob:![]()
![]()
ΞΑΑΑΔΕΡΦΕΕΕΕ που εισαι??? Ειχα ερθει Πορο την Παρασκευη κ γυρισα χτες...ειδα ενα τζιπακι στο βουνο που κολλαγε συνεχεια κ λεω εσυ θα ησουν...αλλα ντραπικα να σου μιλησω!
![]()
ΝΑΝΤΙΑ.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχα την Μαρια που με γλενταγε...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα θα εχω και σενα ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναντιουλα..........το χειμωνα εχει 4Χ4 (αληθεια, εσυ ποτε θα ερθεις σε καμμια εκδρομη??? για να σε ξεκολλησω το λεω !!!![]()
![]()
![]()
![]()
) και το καλοκαιρι ιστιοπλοϊα !!! Αλλα ουχι με δικο μου σκαφος, αλλα με ξενο(οποτε πληρωμα) , ετσι ωστε να κανεις το χομπυ σου, αλλα να πληρωνεσαι κιολας....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aλλα , τωρα που το ξανασκεφτομαι ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Μαρια ........εσυ δεν ειχες παει Πορο το Π/Σ/Κ ????????![]()
![]()
![]()
![]()
rezerva έγραψε:Οποτε πάτε πείτε μου και ερχομαι αν και δε θα χρειαστει να μπεισ στον κοπο να με ξεκολλησεισ! (πιστευω δηλαδη! )

maria έγραψε:rezerva έγραψε:Οποτε πάτε πείτε μου και ερχομαι αν και δε θα χρειαστει να μπεισ στον κοπο να με ξεκολλησεισ! (πιστευω δηλαδη! )
Nα σαι σιγουρη.
Για να σε ξεκολλησει θα πρεπει να φτασει εκει που θα εισαι.
Και το musso δεν παιζει να φτασει εκει που παει το jimny.
maria έγραψε:rezerva έγραψε:Οποτε πάτε πείτε μου και ερχομαι αν και δε θα χρειαστει να μπεισ στον κοπο να με ξεκολλησεισ! (πιστευω δηλαδη! )
Nα σαι σιγουρη.
Για να σε ξεκολλησει θα πρεπει να φτασει εκει που θα εισαι.
Και το musso δεν παιζει να φτασει εκει που παει το jimny.
Αγαπώ Μαρία!!!!!! 
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης